HomeViestejäDaniel Scranton27.9.2021 - Ylösnouseeko ihmiskunta 21.12.2021?

27.9.2021 - Ylösnouseeko ihmiskunta 21.12.2021?

YLÖSNOUSEEKO IHMISKUNTA 21.12.2021?

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
27.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin tyytyväisiä edistymiseenne siitä lähtien, kun teillä oli maailmassanne päiväntasaustapahtuma syyskuussa. Olette sopeutuneet näihin energioihin erittäin hyvin, ja olette rakentaneet kalenterivuotenne 2021 loppuosaa suuren ilon, suuren rakkauden ja suuren luottamuksen kera itseenne ja kollektiiviinne. Ihmiset on ollut erittäin helppoa masentaa kuluneiden puolentoista vuoden aikana kaiken sen vuoksi, mitä on tapahtunut, kaiken mikä ei ole tullut rakkauden paikasta tai ilon paikasta. Mutta tarpeeksi suuri määrä teitä on nähnyt ihmiskunnan, oman itsenne, naapureidenne, ystävienne, työtovereidenne ja perheenjäsentenne todellisen sydämen.

On ollut parantumisen aikaa – olette käyneet läpi kollektiivisen parantumisen tämän pandemian vuoksi ja olette nyt valmiita toipumaan tilanteesta. Olette valmiita nyt siirtymään eteenpäin haluamanne maailman luomisessa. Monet teistä haluavat saada ylösnousemuksen valmiiksi tämän kalenterivuoden loppuun mennessä, ja haluamme teidän tietävän, että se olisi ennenaikaista tässä kohtaa. Ette halua ennenaikaista ylösnousemusta. Haluatte, että täysin muodostut ihmiskollektiivi ja ihmisten kollektiivitietoisuus tekee tuon hypyn, ja täältä missä olemme täällä yhdeksännessä ulottuvuudessa, näemme, että olette edistyneet tavalla, jota vaaditaan tuon seuraavan askeleen ottamiseen.

Seuraava askel otetaan päivänseisaustapahtumanne aikaan, ja tietysti näette monia ennusteita siitä, miten suuri ja jättimäinen askel se on, mutta teidän täytyy rentoutua paremmin pikkuaskeliin, aivan kuten teidän täytyy rentoutua paremmin sen totuuden osalta, että te olette ajava voima tämän ylösnousemuksen takana, eivätkä aurinkonne tai muut kosmiset voimat ole ainoastaan vastuussa sen aikaansaamisesta. Te kanssaluotte tätä uutta elämää, tätä uutta Maata, tätä uutta tietoisuustasoa ihmiskunnalle, ja sitä teidän kannattaa ajatella muutoksenanne. Sen sijaan, että menisitte eri paikkaan tai parempaan paikkaan, ajatelkaa tietoisuutenne siirtämistä korkeammalle tasolle, jotta voitte olla se versio itsestänne, joka olette aina halunneet olla – ja ympärillänne voi olla ihmisiä, jotka ovat niitä versioita itsestään, joita he ovat aina halunneet olla.

Ja kun siirrytte eteenpäin tästä suuresta parantumisajasta, jossa olette olleet, saatte luoda suuren vakauden ja vahvuuden kera. Saatte luoda vakaan perustan allenne. Tästä ihmiskokemuksessa on kyse. Siinä ei ole kyse selviytymisestä, kunnes jokin iso tapahtuma ulkopuolellanne vie teidät parempaan paikkaan. Siinä on kyse sen tunnistamisesta, kuka oikeasti olette, sen oivaltamisesta, että kaikki on sisällänne, ja sitten sen mukaisesti ajattelemisesta, puhumisesta ja toimimisesta. Ja kuten sanoimme, olemme nähneet edistymisenne tuota mahdollisuutta kohti, ja tiedämme, että useammat ja useammat ihmiset ovat astumassa tässä ja nyt tuolle tietoisuustasolle ja tuolle mestaruustasolle, josta puhumme tässä. Se on aina ratkaiseva hetki, ja täältä katsottuna teette dramaattisia muutoksia tuohon suuntaan.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >