HomeViestejäDaniel Scranton15.9.2021 - Kuka on paras sisäistämään uusia energioita?

15.9.2021 - Kuka on paras sisäistämään uusia energioita?

KUKA ON PARAS SISÄISTÄMÄÄN UUSIA ENERGIOITA?

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
15.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Meitä kiehtoo se tietoisuustaso, jonka näemme orastavan eläinkunnassanne tänä aikana. Voimme nähdä, miten eläimet reagoivat energioihin, joita teillä on käsillä tällä hetkellä, ja ne ovat erittäin kykeneviä sisäistämään nuo energiat, mukautumaan niihin ja levittämään niitä kaikille teille. Jos teillä on jo eläinystävä, pankaa merkille ero siinä värähtelyssä, jota se lähettää teille. Tuntekaa, miten paljon rakkautta ja kiintymystä se huokuu tänä aikana, ja katsokaa, voitteko avautua vastaanottamaan enemmän, mitä se tarjoaa teille.

Eläimet ovat aina olleet siinä teitä varten, erityisesti suurimman tarpeenne aikoina. Ne ovat antaneet teille ravintoa, ja ne ovat olleet kumppaneitanne. Ne ovat auttaneet teitä kyntämään peltoja, lannoittamaan niitä, ja ne ovat kantaneet teitä selässään. Linnut laulavat teille jatkuvasti serenadia. Delfiinit ja valaat pitävät koko ihmiskunnalle värähtelyä, joka on tarkoitettu rauhoittamaan teitä ja auttamaan teitä päästämään irti sellaisesta, mikä ei enää palvele, samalla kun ne antavat teille myös energiatukea. Tämä on upeaa aikaa antaa tunnustusta näille kauniille olennoille, joiden kanssa olette matkustaneet siitä lähtien, kun aloitte inkarnoitua sinne maan päälle.

Tämä on aikaa kunnioittaa ja kiittää niitä ja antaa niille enemmän huomioitanne, kun ne eivät koskaan tuomitse tai kanna kaunaa. Ne ovat olentoja, joiden huomaatte antavan teille ehdotonta rakkautta todennäköisemmin kuin keskivertoihmiset. Ne ovat täysin läsnäolevassa hetkessä, ja ne ovat avoimia ja vastaanottavaisia korkeamman taajuuden energioille. Niiden monien korkeamman taajuuden energioiden myötä joita teille tulee tällä hetkellä, nämä olennot joiden kanssa jaatte maailmanne, ovat todella parhaita ystäviänne.

Jos teillä ei ole eläintä elämässänne tällä hetkellä, menkää käymään jossain eläinten turvakodissa tai menkää luontoon, jossa voitte kohdata villieläimen. Voitte hankkia kultakalan ja laittaa sen maljaan, ja se riittäisi virittämään teidät näihin energioihin, joihin se on pystynyt sopeutumaan. Ja taas kerran, myös tuo kultakala rakastaa teitä ehdottomasti. Ympärillänne on koko ajan hyvin paljon, mikä voi opettaa teille, miten ollaan, miten ollaan harmoniassa luonnon kanssa, miten rakastetaan ja miten nautitaan tästä matkasta vähän enemmän.

Tiedämme, että hyvin monet teistä ovat erittäin innokkaita pääsemään vain maaliviivalle, ikään kuin sellainen olisi, mutta jos voitte hyväksyä, että tämä on pitkä matka ja teidän on tarkoitus tehdä se askel kerrallaan, voitte nauttia menosta ja voitte nauttia vähän enemmän kaikista kumppaneistanne, ovat ne sitten ihmisiä, eläimiä tai maan ulkopuolisia.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >