HomeViestejäDaniel Scranton13.9.2021 - Syyskuun 2021 päiväntasausenergiat

13.9.2021 - Syyskuun 2021 päiväntasausenergiat

SYYSKUUN 2021 PÄIVÄNTASAUSENERGIAT

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
13.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin innostuneita tulevasta päiväntasauksestanne siellä Maa-planeetalla, niiden energioiden vuoksi joita tiedämme teidän saavan ja joita olette jo alkaneet saada. Saatte alkua niistä runsaista energioista, jotka ovat voimakkaimmillaan tarkassa päiväntasauspisteessä, ja niiden tuleminen jatkuu vielä sen jälkeenkin, koska ne ovat niin suuria. Ette pystyisi käsittelemään niitä kaikkia kerralla – niillä olisi haitallinen vaikutus teihin, halutun vaikutuksen sijasta. Saatte nyt energioita, jotka ovat luonteeltaan transformoivia. Niiden on tarkoitus antaa teille värähtelypäivitys, ja jos olette avoin niille, ne antavat.

Ne jotka eivät ole avoimia niille, saavat sivuvaikutuksia eivätkä ymmärrä, miksi heillä on noita ylösnousemusoireita. Tästä syystä annamme teille tämän lähetyksen etukäteen. Voitte valmistautua. Osaatte myös odottaa niitä muutoksia, joita tapahtuu näiden energioiden tuloksena kentissänne, chakroissanne, kehoissanne, soluissanne ja joka aspektissanne. Voitte levätä ja rentoutua enemmän, ja voitte varmistaa, että olette maadoittunut, läsnä ja nesteytetty. Voitte myös ottaa kiireisen päivänne aikana hetkiä, jolloin fokusoidutte avautumaan niille kuin kukka.

Tätä olette siellä tekemässä. Olette siellä transformoimassa, ja me täällä korkeammissa ulottuvuuksissa olemme auttamassa. Autamme teitä, mutta tiedämme myös, että apumme otetaan paremmin vastaan, kun odotatte sitä ja olette tietoinen, mistä ajankohtaisissa energioissa on kyse. Näissä energioissa on kyse ylösnousemuksesta, niissä on kyse teidän kasvustanne, laajentumisestanne ja tietoisuusevoluutiostanne, koska kaikki nuo asiat on sidottu teidän värähtelyynne, ja elätte maailmassa, jossa joka päivä koko päivän tapahtuu monia asioita, jotka voivat tuoda värähtelynne alas.

Niinpä täytyy olla vastapaino sille. Täytyy olla jotain, mikä tasapainottaa sen, mitä näette uutisissa ja sosiaalisessa mediassa ja mikä on masentavaa ja salpaa hengityksenne – eikä hyvällä tavalla. Kun fokusoidutte siihen, että saatte apua ja tuo apu tulee kyvystänne vastaanottaa, niin voitte tehdä jotain laittamaan itsenne tuohon vastaanottavaan tilaan. Monet ihmiset käsittävät, että päiväntasaukset ja päivänseisaukset ovat erityistapahtumia maailmassanne, mutta jotkut ovat vasta heräämässä tuohon totuuteen, ja näin haluamme kertoa teille energioista, joita on tulossa ja teillä jo on ja että monet teistä avautuvat juuri nyt, kun saatte tämän lähetyksen.

Sitten kun saatte energiat ja tunnette värähtelynne saavan päivityksen, jota se tarvitsee, jota te tarvitsette, voitte pyrkiä auttamaan toisia. Itse asiassa autatte muita pelkästään olemalla siellä ja olemalla näiden energioiden kanavia. Vastaanottamalla ankkuroitte ne fyysisyyteen, ettekä voi muuta, kuin levittää niitä. Jos tunnette olevanne ahdistuksen tai jännittyneisyyden tilassa, sulkekaa silmänne, vetäkää muutaman kerran syvään henkeä ja kertokaa itsellenne, että voitte avautua näille päiväntasauksen transformoiville energioille. Muistakaa, että kykenette tekemään niin, riippumatta tilanteesta jossa olette siellä Maassa tällä hetkellä. Ja muistakaa toki, että sitten kun olette saaneet värähtelypäivityksen, saatte levittää korkeammalla värähtelevää energiaanne ympärille, ja se on transformoivaa muille.

Ja näin myös ne muut jotka eivät avaudu vastaanottamaan päiväntasausenergioita, hyötyvät kuitenkin niistä, koska te kaikki transformoidutte, ja puhutte, ajattelette ja käyttäydytte sen mukaisesti. Te olette siellä johtamassa tietä ja näyttämässä muille, miten se tehdään – pioneereja jotka menevät yli sen, missä ihmiset ovat nyt. Oivallatte, että on mahdollista mennä yli siitä, missä olette, ja teillä on työkalut ja tieto sen tekemiseen. Ja nyt tiedätte, mistä päiväntasausenergioissa on kyse, ja voitte istua mukavasti ja hiljaa ja keskittyä vain vastaanottamaan niitä. Voitte tehdä sen ja teette sen, koska olette saaneet tämän yllytyksen ja koska korkeampi itsenne haluaa sitä.

Olette hyvin, hyvin valmiita tähän päivitykseen, ja niin on myös joka osanne. Teidän ei tarvitse ansaita näitä päivityksiä, vaan ne ovat paremminkin luonnollinen seuraus siitä, että olette siellä Maassa transformaatioaikana. Voitte tehdä transformaatiosta helpompaa itsellenne, ja nyt tiedätte miten. Olette siellä tullaksenne korkeammaksi itseksenne, viidennen ulottuvuuden itseksenne, ja olette siellä kokemassa sitä lihassa, fyysisessä kehossa, ja me olemme täällä auttamassa.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >