HomeViestejäDaniel Scranton4.9.2021 - Visiomme ihmiskunnan ylösnousemuksesta

4.9.2021 - Visiomme ihmiskunnan ylösnousemuksesta

VISIOMME IHMISKUNNAN YLÖSNOUSEMUKSESTA

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
4.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys, olemme Arcturuslainen neuvosto. Yhdistymme mielellämme teidän kaikkien kanssa.

Meillä on visio ihmiskunnan tulevaisuudesta, jota pidämme tietoisuudessamme, ja kutsumme teidät tuohon visioon lähettämällä teille sen värähtelyä. Halumme koko ihmiskunnalle on, että tietoisuutenne muuttuu rauhallisimmalla, miellyttävimmällä ja iloisimmalla kuviteltavissa olevalla tavalla. Tiedämme, että tämä aikajana on kaikkia teitä varten, ja missiomme on saada mahdollisimman monet teistä kokemaan sen, niin valvetilassa kuin nukkuessanne, jotta voitte pitää tuota värähtelyä sisällänne ja tulla yhdeksi niistä yhteiskunnan jäsenistä, jotka tuntevat tietään tätä parasta mahdollisinta skenaariota kohti.

Kykenette kollektiivina ottamaan visiomme ihmiskunnan muutoksesta ja parantamaan sitä. Olette tarpeeksi voimakkaita tekemään sen, ja se on myös visio, jota pidämme teille kaikille. Tiedämme, mihin kykenette, mutta useimmat teistä evät ole löytäneet itseluottamusta luoda haluamaansa todellisuutta, ja näin autamme teitä löytämään tuon itseluottamuksen. Ja haluamme kaikkien teidän tunnistavan itsenne kauniiksi mestariluojaolennoksi. Monet teistä ovat tulleet tietoiseksi ennustuksista, jotka koskevat muutosta tai "tapahtumaa", kuten siihen joskus viitataan, ja noissa ennustuksissa on kyse kaaoksessa, tuhoutumisesta, luonnonmullistuksista ja kuolemasta. Ja vaikka noita aikajanoja todellakin on, teidän ei tarvitse harmonisoitua minkään kanssa, mitä ette halua kokea.

Teillä on vapaus luoda neljännessä ulottuvuudessa kokemukset, joita haluatte saada, ja sitten ilmentää ne. Kun teistä tulee tietoinen jonkun muun "ei niin hyvin tuntuisesta" visiosta ihmiskunnalle, muistakaa se. Muistakaa, että altistumisenne tuolle ennustukselle on oma luomuksenne, mutta tietäkää myös, ettei teillä ole mitään velvollisuutta elää sellaista, mihin joku muu kutsuu teidät. Olemme aivan varmoja, että nautitte siitä visiosta, joka meillä on ihmiskunnan muutoksen toteutumisesta, ja siksi kutsumme teidät siihen.

Mutta teillä on aina vapaa tahto. Pystytte aina valitsemaan, mitä haluatte kokea, ja tietäkää toki, ettei mitään niistä ennustuksista joista tulette tietoiseksi, ole kirjoitettu kiveen. Tulevaisuudessa on aina kyse todennäköisyyksistä, ja te heränneinä sieluina ihmiskollektiivissa voitte valita noista todennäköisyyksistä. Ja kuten olemme sanoneet, luotte luultavasti joitain uusia todennäköisyyksiä, jotka ovat vielä parempia, kuin olemme kuvitelleet.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >