HomeViestejäDaniel Scranton1.7.2024 - Mitä heinäkuun 2024 energiat tuovat

1.7.2024 - Mitä heinäkuun 2024 energiat tuovat

MITÄ HEINÄKUUN 2024 ENERGIAT TUOVAT

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
1.7.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin innoissamme siitä, mitä ihmiskunnalle on tulossa, ja tiedämme, että annatte itsellenne vähän päivityksiä ja aktivointeja olemalla vastaanottavainen niille. Tiedämme myös, että käytte edelleen läpi monia niitä haasteita, joita otitte itsellenne elämässänne, sekä henkilökohtaisesti että kollektiivisesti, ja haluamme teidän tietävän, että heinäkuun energiat tulevat auttamaan siinä, että tunnette enemmän vapautta ja pääsette enemmän vapauteen elämässänne. Teillä on tosiaan kyky tuntea vapautta erilaisissa olosuhteissa ja tilanteissa, joita luotte itsellenne antamaan ajatuksen rajoituksista.

Ja näin ollen on teidän valintanne olla vapaa, mutta ennen kuin teille näytetään se energeettisesti, saatatte edelleen valita kahleet, valita olla supistuneessa tilassa. Heinäkuun energioissa on kyse laajentumisesta totuuteen siitä, kuka olette olentona, joka sisältää hyvin paljon vapautta. Heinäkuun energiat auttavat teitä pääsemään myös tuon vapausvärähtelyn paikkaan itsessänne. Ette saa näitä energioita ainoastaan meidän kaltaisiltamme, vaan myös auringosta ja Äiti Maasta.

Hyötyäksenne enemmän näistä energioista, voitte antaa itsellenne hetkiä, jolloin pelkästään rentoudutte ja avaudutte niille. Kykenette kokemaan hyvin paljon enemmän vapautta, ja voitte myös muuttaa itsepuhettanne muistuttamaan näistä energioista ja tästä totuudesta, että olette vapaus. Olette siellä kokemassa vapautta, ja vapautatte itsenne niistä rajoituksista, jotka suostuitte itsellenne ottamaan tässä elämässä.

Siis esimerkiksi emme kerro teille, että monet itse luomanne instituutiot alkavat hajota kaikkialla ympärillänne, jotta voitte olla vapaa noista instituutioista ja niitä pyörittävistä ihmisistä. Sen sijaan kerromme teille, että voitte tunnistaa, että olette vapaa muuttamaan tapaanne tarkastella kaikkea todellisuudessanne, ja teitä tuetaan sitten vapauttamaan itsenne omasta luomuksestanne. Ja teitä tuetaan valinnoissanne, jotka edustavat vapautta teille.

Pystytte vapauttamaan itsenne hyvin paljosta, mikä on pidätellyt teitä hyvin fyysisesti, ja myös se mikä on pidätellyt teitä energeettisesti, poistetaan sillä tekemällänne yksinkertaisella vapausvalinnalla, että teidän on tarkoitus hallita suvereenisti itseänne ja elämäänne. Kun ajattelette kaikkea, mistä haluaisitte vapauttaa itsenne, muistakaa vapauttaessanne siunata se, koska se on palvellut teitä erittäin hyvin.

Ja annatte itsellenne nyt tilaisuuden kokea vapauden ennenkokemattomalla tavalla. Ainoastaan luomalla ajatuksen vapaudenpuutteesta, saatte siirtyä siihen vapauteen, joka oli todellisuudessa ulottuvillanne kaikkina aikoina. Nauttikaa näistä heinäkuun energioista, päästäkää niitä sisään usein, ja tuntekaa niiden kauniin, korkean värähtelyn liikuttavan teitä.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >