HomeViestejäDaniel Scranton1.2.2024 - Isoja muutoksia teissä ja Maassa

1.2.2024 - Isoja muutoksia teissä ja Maassa

ISOJA MUUTOKSIA TEISSÄ JA MAASSA

Tyymusta kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
1.2.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta. Olemme Tyymus. Olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi.

Huomaatte ne muutokset, joita tapahtuu sisällänne, ja huomaatte myös, että on enemmän muutoksia, kuin haluaisitte nähdä, kuin haluaisitte kokea. Ja joskus kyllästytte ja ajattelette, että teitä estetään tai teidän täytyy tehdä jotain estämään ne muutokset, jotka haluatte estää toteutumasta. Näemme tätä ihmisissä uudestaan ja uudestaan, ja haluamme vain vakuuttaa teille, ettei kenessäkään teissä ole mitään vikaa.

Voitte aina rentoutua enemmän ja avautua enemmän. Voitte aina päästää sisään enemmän, mutta joskus teidän täytyy ymmärtää, että asioiden tapahtumiselle on täydellinen ajoitus, ja joskus teillä täytyy olla enemmän kärsivällisyyttä, kuin yleensä haluatte ilmaista. Luotte kaikkea, mitä haluatte luoda, mutta teillä on edelleen aikaviive siinä välillä, mitä luotte ja mitä ilmentyy todellisuuteenne. Se on totta useimmissa tapauksissa. Joissain tapauksissa pysytte osoittamaan itsellenne, että välitön ilmentäminen on mahdollista, tai ainakin aikaviive on niin lyhyt, että se olisi yhtä hyvin voinut olla välitöntä ilmentämistä.

Yksi asia jota olette siellä kokemassa, on irtipäästäminen. Olette siellä kokemassa irtipäästämistä, luottamista, kärsivällisyyttä ja antautumista, eikä minkään näistä asioista tunnu käyvän yksiin tietoisena luojana olemisen kanssa, mutta liitätte ne kuitenkin mestaruuteen. Ja yksi asia jonka voitte huomata meissä, jotka muodostamme tämän kollektiivin, ja elämissämme maan päällä, ettei meillä ollut tapana olla kärsimätön.

Huomasimme, että siellä maan päällä oli ongelmia, että oli asioita, joihin tarvitsisi tarttua, muttemme odottaneet massiivisia ja laajamittaisia muutoksia yhdessä yössä. Joskus sitä tapahtuu yksilöllä, mutta ei usein koko yhteiskunnassa tai maailmassa. Siksi olkaa lempeä ja ystävällinen itsellenne, älkääkä hypätkö siihen johtopäätökseen, että teette jotain väärin tai estätte jotain tapahtumasta, mitä haluatte todella tapahtuvan. Sen sijaan päästäkää irti ja rentoutukaa. Etsikää tilaisuutta nauttia siitä hetkestä, jossa olette, ja olkaa vakuuttuneita, että kaikki mitä haluatte kokea, on tulossa teille. Se on teidän luomuksenne, ja päästätte sen sisään täydellisellä ajoituksella oman matkanne kannalta.

Todennäköisemmin päästätte sen sisään, silloin kun ette kiinnitä huomiota sen puuttumiseen elämästänne. Siksi teitä palvelee aina, kun teette asioita, joita voitte tehdä, tai fokusoidutte johonkin, mistä voitte olla elämässänne kiitollinen. Teidän on aina tärkeää olla kiitollinen siitä, mitä on ja mitä teille on jo tullut, ja etsiä tilaisuuksia nauttia siitä, minkä olette jo ilmentäneet.

Teistä ei ehkä tunnu, että olette ilmentäneet mitään henkisiä lahjojanne ja kykyjänne, ja jos näin on, muuttakaa käsitystänne siitä, mikä henkinen lahja on, ja tunnistakaa, että teillä on tietoisuutta ja olette kehittäneet enemmän kärsivällisyyttä, luottamusta ja uskoa. Auttaa myös, kun annatte itsellenne tunnustusta, että olette ilmentäneet jotain – suurta tai pientä – koska sen tekeminen on polku noihin suurempiin ilmentymiin ja suurempiin muutoksiin, joita haluatte nähdä maailmassanne, maaplaneetalla ja kaikissa sen ihmisissä.

Siinä on kaikki tällä erää. Olemme Tyymus. Olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi, ja olemme aina keskuudessanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >