HomeViestejäDaniel Scranton21.1.2024 - Hybridiolentona eläminen maan päällä

21.1.2024 - Hybridiolentona eläminen maan päällä

HYBRIDIOLENTONA ELÄMINEN MAAN PÄÄLLÄ

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
21.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Olette merkittäviä olentoja, ja monet muut olennot ympäri galaksia ja universumia kiinnittävät huomiota ihmiskuntaan. Olette matkustaneet melkoisesti päästäksenne siihen, missä olette, alentaneet värähtelyänne tarpeeksi kyetäksenne saamaan niitä myriadeja kokemuksia, joita teillä on siellä maan päällä, ja se kaikki on kiehtovaa tietoisuudelle ympäri tätä universumia.

Saamme jakaa Linnunratagalaksin teidän kaikkien kanssa, ja meistä tuntuu hyvin onnekkaalta, kun voimme kutsua teitä galaktiseksi perheeksemme. Tiedämme, että kyseenalaistatte elämänne aikana usein valintanne olla siellä maan päällä, ja tiedämme, että voitte kohdata monia eri haasteita kerralla. Ja haluamme teidän tietävän, että teitä palvelee toisinaan erittäin paljon vain päästää irti.

Päästää irti ajatuksesta, että teidän pitäisi olla jossain muualla, kuin olette. Päästää irti käsityksestä, että teidän pitäisi olla pidemmällä, kuin olette nyt. Päästää irti tarratutumisesta siihen, että elämänne pitäisi olla erilaista, kuin se on nyt. Päästää irti, päästää irti ja päästää irti vähän lisää, ja huomaatte vajoavanne mukavasti nyt-hetkeen, jossa voitte – päästettyänne irti kamppailusta – vain sopeutua ja kokea sen. Kokea sen tietäen, että luotte sen omaksi korkeimmaksi parhaaksenne. Kokea sen tietäen, että se muuttuu koko ajan, riippumatta siitä, mitä koette. Kokea todellisuuden sellaisena, kuin se on nyt, tietäen, että voitte päästä enemmän siihen, kuka oikeasti olette, kun hidastatte ja pysähdytte kokonaan, ja voitte olla enemmän ihmisen ja lähde-energian hybridi.

Ja kun tunnistatte tämän, voitte nähdä, miten tunteiden kohtaaminen on iso osa matkaa, koska suuri osa siitä, mitä teette siellä maan päällä, on peittämään, naamioimaan ja tukahduttamaan tunteita ja turruttamaan itsenne niiltä. Mutta kun kohtaatte ne ja menette niiden läpi, teistä tulee voimakkaampi, kuin rauta jota on taottu tulessa. Olette valmis siihen, mitä tulee seuraavaksi, ja voitte kokea sen, mitä tulee seuraavaksi, uudella ja harmonisemmalla tavalla, koska kun löydätte itsenne, löydätte koko itsenne. Ja opastaessaan teitä, koko itsenne voi tehdä sen paljon enemmällä korkeamman mielen tiedolla.

Haluamme teidän tietävän, että tunnemme teidän tehneen upeaa työtä kaikissa niissä olosuhteissa, joita elämä on heittänyt teille, ja haluamme teidän tietävän myös, että tilanne paranee, koska korkeampi tietoisuus alkaa vaikuttaa. Teidät valtaa korkeamman taajuuden energiat, ja ravistatte irti kaiken, mikä on alempaa värähtelyä. Ja teistä tulee yhtä koko itsenne kanssa, jotta voitte kokea elämänne seuraavan jakson paljon enemmän iloa, rakkautta, innostusta ja rauhaa sydämessänne, ja vain sitä voitte oikeasti koskaan pyytää itseltänne. Muuttaa kokemuksenne todellisuudesta nyt ja muuttaa kaikki. Se on tapa elää olentona, kuka on ihmisen ja lähde-energian hybridi.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >