HomeViestejäDaniel Scranton9.1.2024 - Sodat 2024 ja tulevat kuukaudet

9.1.2024 - Sodat 2024 ja tulevat kuukaudet

SODAT 2024 JA TULEVAT KUUKAUDET

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
9.1.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Olemme tarkkailleet etenemistänne, ja sanomme hyvin tyytyväisenä, että olemme huomanneet ihmiskunnalla jälleen jättimäisen hypyn eteenpäin. Huomaamme näitä piikkejä kokonaistaajuudessanne aikoina, jolloin tyypillisesti otatte itsellenne enemmän haasteita, ja sitten kun olette menneet noiden haasteiden läpi, olette korkeammalla värähtelevässä tilassa.

Kuten kaikki tiedätte, olette kohdanneet kollektiivisesti ihmiskunnan sotaisan luonteen melko pitkään. Se on ollut suoraan ja aggressiivisesti edessänne, ja teidän on täytynyt myöntää se. Se ei ole uutta. Se on asia, jota osaatte jo odottaa tässä kohtaa, ja teidän on aika hyväksyä tuo puoli itsessänne, ja samaan aikaan aktivoida toista puolta, rauhanomaista puolta, joka tunnustaa ykseystietoisuuden ja että olemme kaikki yhtä.

Siis, olette antaneet itsellenne tilaisuuden tehdä tämän niillä näkyvillä sodilla, joita planeetallanne käydään tällä hetkellä, ja olette hyväksyneet riittävästi tuon aspektinne. Olette myös aktivoineet enemmän rauhanomaisuuttanne, kun te jotka olette hereillä, tunnistatte, että teidän täytyy olla se rauha, jota haluatte nähdä maailmassa. Ja siinä te olette ja etenette valtavasti itsessänne.

Ja on aika tuntea erittäin hyvää siitä, missä olette yhteiskuntana, ihmiskollektiivina, koska kohtaatte lisää tämäntyyppisiä haasteita. Tämä haaste, että tunnustaa itsessään tuon sotaisan aspektin, on yksi suurimmista, joka teidän täytyy kohdata. Ja nyt kun kohtaatte muita haasteita matkanne varrella, jatkatte valtavaa edistymistä yksilöinä ja kollektiivina.

Tiedämme, että te, herännyt kollektiivi, oivallatte, että olette tekemässä siellä jotain ja tekemässä jotain suurta. Ja vaikka ette voi vain pudottautua sota-alueelle ja saada kaikki pudottamaan aseensa, voitte mukavasta kodistanne käsin hyväksyä tuon ihmisyyden aspektin, joka aloittaa sotia, aktivoida rauhan itsessänne ja lähettää rakkautta kaikille, jotka ovat osallistuvat. Rakkaudellanne on merkitystä. Parannuksella jota teette, on merkitystä, ja myötätuntonne kasvaa jokaisen kuluvan päivän ja hetken myötä, kun nämä sodat jatkuvat.

Ja olette niitä taas kerran, joita kutsutaan tekemään tuo valtava muutos, jonka tiedätte haluavanne tehdä. Ja olemme tässä kertomassa teille, että ponnisteluillanne on ollut se vaikutus, jonka haluatte saada, ja siirrätte ihmiskunnan yleisvärähtelyn viisaria. Tätä nähdään tulevina kuukausina, kun jatkatte tämän työn tekemistä ja tunnistatte itsenne niiksi integroituneiksi olennoiksi, muutoksentekijöiksi ja valotyöntekijöiksi, joita teidän on aina ollut tarkoitus olla tässä kauniissa ylösnousemuselämässä.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >