HomeViestejäDaniel Scranton5.12.2023 - Oliko ihmiskunta kehittyneempi Egyptin aikoina?

5.12.2023 - Oliko ihmiskunta kehittyneempi Egyptin aikoina?

OLIKO IHMISKUNTA KEHITTYNEEMPI EGYPTIN AIKOINA?

9D-Hathoreita kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
5.12.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Olemme saapuneet. Olemme Hathorit, ja olemme hyvin tyytyväisiä ollessamme tässä teidän kaikkien kanssa.

Tiedämme, miten paljon on vaatinut saada ihmiskunta siihen, missä olette tänä päivänä, koska olimme teidän kanssanne Egyptin suuren imperiumin aikana, ja poikkesimme teidän kaikkien luona tuhansina vuosina ennen tuota vuorovaikutusta. Haluamme teidän tietävän, että olette kasvaneet kollektiivitietoisuutena eksponentiaalisesti noiden aikojen jälkeen. Saatatte ajatella noita aikoja sellaisina, jolloin ihmiskunta oli kehittynyt yli sen, missä olette tänä päivänä, mutta se ei ole totta. Noihin saavutuksiin saatiin paljon apua, ja muistakaa, että silloin oli vielä orjia.

Tietysti teillä on edelleen tänä päivänä orjuutta siellä maaplaneetalla, mutta ei siinä määrin, kuin teillä oli noina aikoina, ja itse asiassa useimmat ihmiset olisivat samaa mieltä siitä, ettei toisen ihmisen orjuuttaminen ole sopivaa ja haluttua, eikä tunnu hyvältä edes ajatella niitä, jotka on orjuutettu.

Haluamme nyt kertoa teille, miten pitkälle olette tulleet, ja käytämme sitä yhtenä mittatikkuna, mutta on monia muitakin. Olette pystyneet puhdistamaan chakroistanne pois paljon noiden muiden elämien kokemuksia, ja olette pystyneet kasvamaan noiden traumojen yli. Olette pystyneet ”toteuttamaan” paljon enemmän 5D-energiaa kehoissanne, chakroissanne sekä mielissänne.

Pystytte hyödyntämään alati kehittyvän ihmistietoisuuden vuoksi teknologioita, jotka ovat olleet tähän saakka ulottumattomissanne. Ette tee noita teknologisia edistysaskelia ainoastaan, koska maanulkopuoliset antavat niitä teille tai löydätte pudonneen avaruusaluksen. Lataatte niitä, vastaanotatte niitä, ja vastaanotatte aina sitä, mihin olette valmis ja mikä on sopivinta vastaanotettavaksenne. Muistakaa tämä, kun katsotte maailmaa ympärillänne ja ihmettelette teknologisia kehitysaskelia, joita voitte nähdä ja kokea. Teidän täytyi olla valmis niihin, ja valmistaudutte muihin muutoksiin siinä tavassa, jolla teette asioita siellä maan päällä, eikä sen pitäisi pelottaa teitä, koska kaikki muuttuu paremmaksi.

Liikutte jatkuvasti ylöspäin värähtelyasteikossa, ja siksi teidän ei tarvitse olettaa, että täytyy olla kuolemaa ja hävitystä synnyttämään suuria muutoksia. Näette muutoksia rahoitusjärjestelmässänne ilman taloudellista romahdusta, ja kuitenkin hyvin monet uskovat edelleen, että on välttämätöntä olla yksi tai useampia niitä.

Teidän on aika uskoa itseenne, ja teidän on helpompi tehdä se, kun näette itsenne niin, kuin me. Kun alatte nähdä itsenne päässeen hyvin pitkälle matkallanne, voitte odottaa asioiden tulevan paremmaksi siellä maan päällä – ei huonommaksi – ja voitte nauttia matkasta enemmän.

Mutta muistakaa aina, että te luotte myös tuon matkan. Valitsette aikajananne. Valitsette harmonisoitua johonkin todellisuusversioon, riippumatta siitä, teettekö sen tietoisesti tai ette. Ehdotamme tekemään sen tietoisesti ja kysymään itseltänne: ”Onko tuo se todellisuus, jonka kanssa haluan värähdellä?” koska saatte tosiaankin valita. Mutta teidän on tehtävä tuo valinta tietoisesti, jotta tunnette värähtelevänne tietoisesti sen kanssa. Ja kun teette sen, teistä tuntuu voimaantuneemmalta, ja tunnette totuuden siitä, keitä olette luojaolentoina.

Ja olemme tässä auttamassa. Olemme auttaneet, jatkamme auttamista, ja tiedämme, että kaikki te jotka vastaanotatte tämän viestin, jatkatte tuon avun vastaanottamista.

Olemme Hathorit. Kiitämme teitä, ja toivotamme teille onnellista, hyvää päivää.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >