HomeViestejäDaniel Scranton18.10.2023 - Kehitysraportti ihmiskunnasta sota-ajassa

18.10.2023 - Kehitysraportti ihmiskunnasta sota-ajassa

KEHITYSRAPORTTI IHMISKUNNASTA SOTA-AJASSA

Tyymusta kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
18.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta. Olemme Tyymus. Olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi.

Nautimme kovasti siitä tavasta, jolla te kaikki reagoitte kriiseihin siellä maaplaneetalla tänä aikana, jossa olette. Teette hyvin paljon enemmän kollektiivina, kuin olette koskaan ennen tehneet, koska liitytte yhteen, yhteisenä tarkoituksena tuoda lisää valoa maailmaan. Teitä on nyt hyvin monia, jotka ette tee ainoastaan työtä valon hyväksi, vaan myös tiedätte, miten työskennellään valon kanssa, ja se on teidän kaikkien tärkeä huomata. Teidän on tärkeä tunnistaa, että olette siellä tuomassa enemmän Lähde-energiaa planeetalle, ja tunnustamalla, että itse asiassa te kaikki olette Lähde-energiaa, teillä on kyky tehdä se.

Silloin kun unohdatte, kuka ja mitä oikeasti olette, voitte luiskahtaa takaisin erillisyysmoodiin, epäharmonian tunteeseen, ja sananne, ajatuksenne ja tekonne heijastavat sitä. Mutta palaatte aina takaisin muistamiseen, ja tämä on erona siinä, missä olette nyt ja missä olitte aiemmin, yksilöinä ja kollektiivina. Sitä ei voi edes verrata, missä olette tänä päivänä ja miss olitte tuhat vuotta sitten, koska se on, kuin vertaisi kahta erilaista ihmiskuntaa. Olette nyt kehittyneempiä, kuin olette koskaan olleet, ja se heijastuu reaktiossanne sotaan Lähi-idässä ja Ukrainassa. Reagoitte paljon yhtenäisemmin kuin koskaan ennen menneisyydessä, ja se on asia, jonka voitte tuntea hyvin positiiviseksi, erityisesti nyt – erityisesti tänä aikana, jolloin voisitte nähdä kollektiivina menevänne alamäkeä.

Ette ole syöksykierteessä tänä aikana – olette ylöspäin kulkevassa spiraalissa, ja kaikki laajenee sen vuoksi, mitä tapahtuu Maan jokaisessa taskussa, joka ei ole harmoniassa sen totuuden kanssa, että olette kaikki Lähde ja olemme kaikki yhtä. Tarvitsette muistutuksia toisinaan, koska on edelleen niitä, jotka kertovat teille, että asiat tulevat jatkuvasti huonommiksi ja huonommiksi. Ja jotkut kertovat teille sen, koska he todella uskovat niin, ja toiset kertovat teille sen, koska pelätessänne tarvitsette heitä.

Siis muistakaa aina valita aikajananne. Valitkaa oma versionne todellisuudesta nyt, ja tiedämme, että te jotka vastaanotatte tämän lähetyksen, valitsette rauhan. Valitsette rakkauden, ja valitsette ilon, vapauden, luovuuden ja ykseyden aikajanan, ja olemme aivan siinä muistuttamassa teille koko ajan, keitä oikeasti olette. Olemme kanssanne 12. ulottuvuudessa, ja olemme kanssanne viidennessä ulottuvuudessa. Ja tämä on aika juhlia ihmiskunnan saavutuksia ja sitä, miten pitkälle olette tulleet, koska se muistuttaa teille, että valo on hallitseva siellä maapallolla, ja tarvitsette tuota muistutusta myös voidaksenne olla antamatta periksi epätoivolle.

Te olette yhtä meidän kanssamme, ja me olemme yhtä teidän kanssanne, ja olemme kaikki tässä yhdessä. Teillä on enemmän apua, kuin voisitte mitenkään koskaan kuvitella. Muistakaa sekin, ja pyytäkää apua – mutta päästäkää se myös sisään.

Siinä on kaikki tällä erää. Olemme Tyymus. Olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi, ja olemme aina keskuudessanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >