HomeViestejäDaniel Scranton17.10.2023 - Ajankohtainen sota Lähi-idässä

17.10.2023 - Ajankohtainen sota Lähi-idässä

AJANKOHTAINEN SOTA LÄHI-IDÄSSÄ

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
17.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Meillä on valtava määrä energiaa annettavana teille tässä yhdessä lähetyksessä, ja menemme suoraan siihen. Olette siellä tuomassa rauhaa maailmaan, joka ei usein ole rauhassa, ja se rauha jota tuotte muulle maailmalle, alkaa teistä. Löytämällä rauhan itsestänne voitte sitten levittää rauhaa ja nähdä rauhan maailmanne kaikilla alueilla, riippumatta siitä miten sodan repimiä ne ovat historiallisesti olleet. Ja niinpä kutsumme tänä aikana teitä, herännyttä kollektiivia, aktivoimaan rauhanvärähtelyn sisällänne ja lähettämään sitä Israeliin, Palestiinaan, Gazan kaistalle ja koko Lähi-itään. Mutta ensin kannustamme teitä varmistamaan, että teillä on tuo rauhanvärähtely sisällänne. Ennen kuin suunnittelette auttaa muita, teidän täytyy ensin saada oma talonne järjestykseen.

Ja kun etsitte sisältänne konflikteja, joita koette, ja pyritte päästämään niistä irti, autatte myös niitä, jotka kärsivät sodassa tällä hetkellä, riippumatta siitä, missä he ovat tai millä puolella he ovat. Ulkoinen maailma heijastaa aina teille, mikä teidän täytyy nähdä sisällänne. Ja kun näin tapahtuu, teidän on hyvä aika tehdä vähän itsetutkiskelua. Kysykää itseltänne, missä voitte päästää irti kiukusta, vihasta, katkeruudesta ja jonkin muun tyyppisestä konfliktista, joka teillä on sisällänne itsenne tai muiden kanssa – kumpikin on yhtä voimakas. Ja kun tunnette tehneenne tuon työn itsessänne – päästää irti kaikesta, mikä ei palvele teitä – sitten voitte kohdistaa katseenne Lähi-itään, ja työskennellä päästäksenne siihen paikkaan, jossa voitte tarjota ehdotonta rakkautta kaikille, jotka osallistuvat tuohon konfliktiin ja kaikkiin muihin konflikteihin siellä maan päällä.

Voitte aloittaa tuntemalla tunteenne. Virittykää suruunne tai raivoonne. Virittykää pelkoonne, epätoivoonne ja mihin tahansa, missä teillä on jokin reaktio siihen, mitä on tapahtunut ja tapahtuu edelleen. Teidän ei tarvitse selvittää sitä kaikkea. Teidän ei tarvitse purkaa koko tilannetta ja päästä sen pohjaan saakka, eikä teidän tarvitse myöskään keksiä nerokkainta ratkaisua tuohon ongelmaan. Itse asiassa tuon tyyppiset mentaaliset jumpat eivät tavallisesti vie teitä minnekään, mutta tunteidenne tunteminen vie teidät paikkaan, jossa voitte sitten hyväksyä, että tämä on se maailma, jota te kanssaluotte, jota me kanssaluomme, tällä hetkellä, kun kaikkiin universumissa vaikuttaa se, mitä tapahtuu nyt Israelissa ja Palestiinassa.

Voimme kaikki ottaa vastuun siitä, että tämä on universumimme, jota kanssaluomme tällä hetkellä, ja voimme kaikki päästä hyväksymisen paikkaan, jotta voimme päästä anteeksiannon paikkaan, ja siitä käsin voimme tuoda enemmän myötätuntoa tuohon konfliktiin, ja lopulta voimme kaikki olla valossa sinä ehdottomana rakkautena, jota kaikki olemme. Voimme myös nähdä jokaisen mukana olijan ehdottoman rakkauden olentona, ja se auttaa paljon enemmän kuin puolen valitseminen. Ihmiskunnan on aika puhdistaa tämän tyyppinen väkivalta kollektiivisesta juurichakrastanne, ja on aika elää rauhassa, harmoniassa ja ykseydessä, ja te pääsette siihen. Ja suurin osa planeetasta on rauhassa, mutta tällä hetkellä tämä on työtänne ja rakkaus on vastaus.

Tämä on ratkaisu, ja se todellakin toimii. Olemme nähneet sen toimivan Orionin tähdistössä, ja tulemme näkemään sen toimivan maaplaneetalla. Tiedämme ehdottomasti, että se aikajana jolla olette, ja mikä tahansa aikajana jolle hyppäätte, sisältää myös rakkauden, rauhan ja harmonian vastauksena kaikkiin konflikteihin siellä maaplaneetalla tänä aikana.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >