HomeViestejäDaniel Scranton15.9.2023 - Tätä oikeasti haluatte

15.9.2023 - Tätä oikeasti haluatte

TÄTÄ OIKEASTI HALUATTE

Tyymusta kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
15.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Siunausta. Olemme Tyymus. Olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi.

Olemme herättäneet sisällänne sitä upeaa tietämistä, kuka oikeasti olette Lähde-energiaolentoina, ja teemme tätä, koska olette pyytäneet. Järjestätte tiettyjä kohtaamisia ja aloitatte tiettyjen viestien toimittamisen itsellenne, kun olette unessa yöllä ja matkustatte astraalitasolla. Ja pyyntö, jonka saamme useimmilta ihmisiltä, jotka vierailevat luonamme astraalitasolla, ei koske yltäkylläisyyttä, eikä se koske terveyttä tai romanssia. Tuossa tilassa olette kiinnostunein muistamaan, keitä oikeasti olette. Kun siirrytte valvetietoisuuteen aamulla, kaikki elämänne olosuhteet tulevat takaisin tajuntaanne, ja  noina hetkinä unohdatte, keitä oikeasti olette, vaikka teitä on tarkoitus muistuttaa siitä.

Nimittäin kaikki elämässänne on tarkoitettu tekemään se, koska voidaksenne muistaa, kuka oikeasti olette, teidän täytyy kohdata haasteita, jotka pakottavat teidät kääntymään sisäänpäin ja selvittämään, kuka oikeasti olette. Teidän täytyy toisinaan luopua ajattelusta ja toiminnasta ja olla meditatiivinen, jotta voitte pudota sydämeenne ja tuntea, mitä aivan ytimessänne on. Kun teette sen, teistä alkaa automaattisesti tuntua laajemmalta. Alatte tunnistaa, että olette enemmän kuin fyysinen kehonne, vaikka olette edelleen maadoittunut fyysiseen kehoonne, pudottaessanne tietoisuutenne sydänkeskukseen.

Kun voitte tuntea, kuinka voimakas oikeasti olette, teidän ei tarvitse mennä manipuloimaan fyysistä ympäristöä. Ne jotka pyrkivät eniten valtaan rahan ja johtajaroolien avulla suuryrityksissä ja hallituksissa, tuntevat eniten voimattomuutta, ja sen vuoksi he tarvitsevat noita korttitaloja pönkittämään itseään. Jos haluatte saada muistutuksen siitä, kuka oikeasti olette, meditoikaa kukkaa tai puuta, katsokaa kimalaista työntouhussa, tai istukaa veden äärellä.

Muistakaa, että olette siellä kokeaksenne itsenne Lähteenä fyysisyyden kautta – ette ole siellä paetaksenne fyysisyydestä mahdollisimman nopeasti. Jos niin olisi, ylösnouseminen viidenteen ulottuvuuteen kestäisi paljon vähemmän teidän aikaanne. Ja sitten ennen kuin huomaisittekaan, olisitte kuudennessa, seitsemännessä, kahdeksannessa jne., ja ilmestyisitte takaisin samaan Lähteeseen, josta tulitte, ja tuo matka olisi ohi. Ja sitten aloittaisitte taas uuden matkan, koska haluatte kovasti tuntea itsenne Lähde-energiaolentona, kokien samalla myös fyysisen ulottuvuuden rajoituksia.

Jatkamme siitä muistuttamista , koska se teidän täytyy eniten tietää, ja mikä tärkeämpää, haluamme nähdä teidän tulevan tuohon paikkaan, jossa olette yhdistäneet jumaluuden ja ihmisyyden maailmat, jotta teistä voi tuntua niin mestarilliselta, kuin todella olette, noissa fyysisissä kehoissanne, jotka ovat kulkuneuvojanne totuuden löytämiseen kokemusperäisesti siitä, kuka oikeasti olette. Kaikki on täydellistä sellaisena, kuin on. Älkää yrittäkö kiireellä päästä johonkin, vaan olkaa täydemmin siinä, missä olette, ja kokekaa itsenne sellaisena, kuin todella olette, ja lupaamme teille, että kaikki muu hoituu itsestään.

Siinä on kaikki tällä erää. Olemme Tyymus. Olemme ylösnousseiden mestareiden kollektiivi, ja olemme aina keskuudessanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >