HomeViestejäDaniel Scranton21.7.2023 - Mullistusennusteiden välttäminen

21.7.2023 - Mullistusennusteiden välttäminen

MULLISTUSENNUSTEIDEN VÄLTTÄMINEN

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
21.7.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Muistutamme hyvin tyytyväisenä teille kaikille, miten kauas olette päässeet matkallanne. Tiedämme, että olette kaikki kehittyneet valtavasti elämänne aikana, ja haluamme vakuuttaa teille, että jokainen siellä maan päällä on tietoisuutensa kehittämismatkalla. Saattaa näyttää siltä, että tietyillä perheenjäsenillänne, tietyillä väestöryhmillä jne., ei ole toivoa, mutta tosiasiassa olette siellä antamassa tuota toivoa niille, jotka ovat unessa, ja niille jotka näyttävät kovasti haluavan pysyä unessa. Annatte kaavan, annatte mallin. Olette tiennäyttäjiä, ja olette siellä havainnollistamassa muille, miten se tehdään.

Siksi haluamme teidän kaikkien muistavan, että vaikka ette koskaan kirjoittaisi kirjaa eikä kukaan unessa oleva koskaan lukisi kirjaanne, vaikutatte silti kollektiivitietoisuuteen sillä, mitä olette kyenneet tekemään ja miten olette kyenneet kasvamaan tässä elämässä. Toisaalta, monella teistä on kirja sisällään, monilla teistä on tarinoita jaettavana, ja haluamme muistuttaa teille, että teidän ei tarvitse odottaa, kunnes joku kehottaa teitä jakamaan tuon tarinan, voidaksenne jakaa sen.

New agessa leijuu paljon ennustuksia, jotka ovat täynnä mullistavia tapahtumia, ja monet teistä jotka olette hereillä, tunnette, että noissa ennustuksissa on tolkkua sen vuoksi, miten unessa suuri osa väestöstä on. Voitte kuitenkin auttaa jokaista heräämään siellä maan päällä, pitämällä tilaa heille sen tekemiseen. Kun myönnätte, miten pitkälle olette jo päässeet matkallanne, osoitatte myös uskonne ympärillä niihin, jotka eivät ole vielä heränneet, koska he voivat liikkua aivan yhtä nopeasti kuin te - jos eivät nopeammin. Olette tehneet heille pohjatyön, ja jaatte tarinoitanne. Avaudutte siitä huolimatta, että te ette tiedä, miten teidät vastaanotetaan.

Teidän kaikkien on aika tunnistaa, että mikä tahansa maailmantila onkin tänään teidän perspektiivistänne katsottuna, ne kasvukokemukset jotka ovat kaikkien ulottuvilla maailmantilan tuloksena, ovat todellisuudessa se, mitä olette kokemassa siellä. Ette tulleet tajutaksenne kaiken oikein ja tehdäksenne kaiken täydellisesti ensimmäistä kertaa. Olette tulleet monta kertaa – jotkut teistä satoja kertoja – päästäksenne tähän paikkaan, jossa olette nyt. Ja jos voitte nähdä ylösnousemuspolun kaikille ihmisille, niin tiedätte, että tuo aikajana on teidän ja kaikkien muiden ulottuvilla, eikä teidän tarvitse olla huolissanne ennustuksista, jotka kertovat, mitä ihmiskunta oikeasti tarvitsee voidakseen herätä ja ns. oikaista laivan.

Teidän täytyy vain uskoa ihmisiin, ja se kaikki alkaa uskomisesta itseenne, koska olette ihmiskunnan edustaja ja he ovat heijastus teille. Ja jos voitte nähdä itsenne pääsevän tuolle seuraavalle tasolle ja seuraavalle tasolle, autatte kanssaihmisiänne tekemään saman. Teidän on tärkeää tunnistaa, miten voimakkaita olette, ja pitää tilaa voimallisesti koko ihmiskunnalle, jotta voitte saada sen ilon, rauhan ja rakkauden ylösnousemuksen, jota kaikki haluatte.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >