HomeViestejäDaniel Scranton11.4.2023 - Ilmentäminen on henkistä mestaruutta

11.4.2023 - Ilmentäminen on henkistä mestaruutta

ILMENTÄMINEN ON HENKISTÄ MESTARUUTTA

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
11.4.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Autamme hyvin mielellämme teitä kaikessa, mitä haluatte itsellenne, koska tiedämme, miten haastavalla polulla olette siellä maaplaneetalla ja koska meitä ilahduttaa kanssaluomisprosessi. Kun pyydätte apuamme jossain, annamme sitä teille vapaasti ja epäröimättä, ja sitten on teidän tehtävänne uskoa, että olette luoneet sen, mitä olette halunneet luoda, ja että se on tulossa. Helpoin tapa osoittaa luottamuksenne omaan ilmentämisvoimaanne on päästää siitä irti.

Jos voitte irrottautua siitä, milloin se tulee ja tuleeko se, olette oikeassa värähtelyssä vastaanottamaan sen, mitä olette jo luoneet ja mikä on tulossa teille. Jos ajattelette, että tämä tietty ilmentymä on teille kaikki kaikessa ja onnellisuutenne riippuu siitä, luultavasti se viivästyy. Ja jos ja kun avaudutte vastaanottamaan sen, saatatte huomata pettyvänne, koska onnellisuus on asia, jonka täytyy tulla sisältä.

Mikä tahansa, minkä koette laittavan itsenne tuohon olotilaan, mutta minkä on tultava ulkopuoleltanne, voi lähteä pois. Siksi teillä on kaikki valta/voima, koska teillä on valta valita, mitä muistatte menneisyydestä. Teillä on myös valta valita, mitä odotatte tulevaisuudelta.

Jos teillä on taipumusta mennä pessimistiseen suuntaan tai fokusoitua nyt-hetkessä johon, mistä ette pidä, on mahdollista, että te ette löydä onnellisuutta sisältänne. Jos teillä on taipumusta katsoa taaksepäin menneisyyteenne ja katua ja fokusoitua asioihin, joita ei tapahtunut, on mahdollista, että te ette pysty nauttimaan myöskään läsnäolevasta hetkestä. Ja näin ollen, kun päästätte irti kaikista odotuksista jonkin ilmentymiseen liittyen ja haluatte ehdottomasti tehdä parhaanne nauttiaksenne juuri tästä hetkestä, teistä on tullut henkinen mestari.

Päätitte inkarnoitua maaplaneetalle, koska tiesitte olevanne jo henkisiä mestareita, mutta halusitte myös saada tuon kokemuksen, että siirrytte vähemmän mestarillisesta tunteesta, tuntemaan itsenne mestarina joka oikeasti olette. Ja näin ollen mestarin tie ei ole tulla sellaiseksi, jolla ei ole mitään haluja, vaan mestarilla on jokin halu ja hän oivaltaa, että hänen onnellisuutensa ei ole riippuvainen tuon halun toteutumisesta koskaan. Voitte elää yhtä lailla henkisessä ja aineellisessa maailmassa. Voitte elää yhtä lailla kääntyen sisäänpäin ja fokusoituen itsenne ulkopuolelle. Voitte tehdä tämän tietäen, että osa siitä, mitä olette tekemässä nyt siellä maan päällä, on integroida kaikki nämä näennäiset vastakohdat.

Totta, on kokemuksia ns. entisissä elämissänne, jolloin teistä tuli täysin henkinen tai täysin aineellinen, koska sieluna haluatte saada myös noita kokemuksia. Mutta koska ylösnousette tässä elämässä, saatte kokea vähän kaikkea, sitoa sen kaiken yhteen ja tulla harmoniseksi kokonaisuudeksi, joka myöntää, että kaikki on yhtä, kaikki edustaa sitä ykseyttä, joka olemme – Lähdettä. Ja voidakseen tehdä sen, integrointi on välttämätöntä. Sen vuoksi pitäkää halunne, luokaa, mitä haluatte ilmentää, ja pitäkää rikas sisäinen maailma, joka saa olonne tuntumaan täysin tyydyttyneeltä, kun astutte siihen, ja näin pystytte elämään kaikissa maailmoissa samanaikaisesti hymy kasvoillanne.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >