HomeViestejäDaniel Scranton31.3.2023 - Huhtikuun 2023 energiat

31.3.2023 - Huhtikuun 2023 energiat

HUHTIKUUN 2023 ENERGIAT

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
31.3.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Olemme hyvin tyytyväisiä siihen tapaan, jolla olette käsitelleet maaliskuun energiat, ja kerromme teille hyvin innoissamme huhtikuun energioista ja siitä, mistä niissä on kyse ihmisten kannalta. Olette nähneet, miten ihmiset ovat alkaneet tunnistaa, että on turhaa erottaa toisistaan ja syrjiä, yrittäen kukistaa toinen puoli, ja tiedätte kaikki haluavanne elää rauhassa ja harmoniassa. Huhtikuun energioissa on kyse sen rauhan ja harmonian tuomisesta, mitä haluatte ja minkä ansaitsette.

Energiat tukevat ihmisten tuomista yhteen, erityisesti niiden jotka ovat tyypillisesti vastustaneet eri mieltä olevia. On mahdollista olla eri mieltä jonkun kanssa aiheesta, josta tunnette voimakkaasti, ja silti rakastaa tuota ihmistä. On mahdollista myös nauttia tuon ihmisen seurasta, vaikka tiedätte hänen ajattelevan eri tavalla jostain suuresta kiistanaiheesta. Ja näin ollen nämä energiat auttavat näkemään nuo ihmiset eri kulmista, ja ne auttavat myös ihmisiä päästämään irti vihastaan ja katkeruudestaan. Nämä energiat auttavat ihmisiä antamaan anteeksi ja olemaan myötätuntoinen niitä kohtaan, joilla on eri näkemys melkein joka aiheesta.

Ne ovat integrointienergioita, ja niissä ei ole kyse vain teidän kaikkien tuomisesta yhteen ihmiskollektiivina, vaan niissä on kyse myös kaikkien eri aspektienne integroimisesta yhdeksi harmoniseksi kokonaisuudeksi, joka tunnetaan myös korkeampana itsenä. Siis siinä, mitä näette tällä hetkellä maailmassa ja mitä kuvattaisiin polariteetiksi ja jakautuneisuudeksi, on pohjimmiltaan kyse teidän tuomisestanne yhteen. Teidän täytyy nähdä kaikki asiat ja ihmiset, jotka tunnette jollain tavalla vastakkaiseksi, itsenne aspektiksi, joka täytyy vielä integroida. Ja silloin kun te jotka olette hereillä, voitte tehdä sen, voitte nähdä sitä tapahtuvan kaikkialla ympärillänne.

Mutta sen täytyy alkaa teistä. Ette voi valittaa siitä, miten polarisoitunut ihmiskunta on, ja luulla, että osoittamalla sen olette jotenkin ratkaisseet tuon ongelman. Sen täytyy alkaa teistä yksilöinä, jotka ovat viisaampia ja voivat nousta sen yläpuolelle ja nähdä ja tuntea yhtenäisyyden, joka on ulottuvillanne kaikkina aikoina. Siis näissä energioissa on kyse siitä, että te integroitte itsenne ja löydätte yhtenäisen tietoisuuden, joka on myös teidän jokaisen ulottuvilla kaikkina aikoina. Näin tietoisuutenne ylösnousee – päästämällä irti kaikesta, mitä vastustatte, ja lopulta pääsemällä tuohon paikkaan, jossa voitte antaa anteeksi, olla myötätuntoinen ja rakastaa ehdottomasti kaikkia ihmisiä, jotka ennen näitte sellaisina, jotka täytyi kukistaa jollain tavalla.

Kyse ei ole siitä, että jokin ryhmä on oikeassa, vaan siitä, että jokainen ihminen jokaisessa ryhmässä oivaltaa, että se mitä hän kokee tuolla hetkellä, on hänen työtään. Se on hänen oppijaksonsa, ja nyt on aika tehdä se, koska kukaan ei tule tekemään sitä teidän puolestanne. Siis mitä voitte tehdä nyt, kun tiedätte tämän huhtikuun energioista? Voitte etsiä tilaisuuksia päästää irti siitä, mitä olette vastustaneet, ja voitte ajatella olevanne voima parantumiseen ja yhtenäisyyteen maailmassa, joka on oikeasti vain heijastusta kaikesta, mitä sisällänne on.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >