HomeViestejäDaniel Scranton28.2.2023 - Maaliskuun 2023 energiat

28.2.2023 - Maaliskuun 2023 energiat

MAALISKUUN 2023 ENERGIAT

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
28.2.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Meillä on varsin ihana lähetys teille kaikille tänään. Tulemme kertomaan teille maaliskuun 2023 energioista. Tämä on teille kaikille aikaa valmistautua tietoisuusmuutoksen loppuunsaattamiseen, emmekä sano näin, koska se tapahtuu huomenna tai ensi kuussa tai edes ensi vuonna. Siitä missä olette tällä hetkellä, teidän täytyisi hypätä hyvin erilaiselle aikajanalle, jotta se saataisiin valmiiksi niin lyhyessä ajassa, josta olemme juuri antaneet teille esimerkkejä. Kuitenkin toisaalta, kaikessa on nyt kyse ihmiskunnan tietoisuusmuutoksen loppuunsaattamisesta, ja suuri osa siitä on päästää irti kolmannen ulottuvuuden kiinnikkeistä, joita olette poimineet matkan varrella tässä elämässä ja muissa elämissä, joita olette eläneet siellä maan päällä.

Siksi energiat jotka tulevat maaliskuussa, tukevat teitä kovasti tekemään tuon viimeisen irtipäästämisen jostain raskaasta kiinnikkeestä, ja puhumme kiinnittymisestä mihin tahansa, vaikka sitten saturomanssin saamiseen. Puhumme kiinnittymisestä siihen, että teillä on paljon rahaa pankissa, tai että olette tietoisuusevoluutioliikkeen etulinjassa.

Teillä voisi olla kiinnike johonkin, mikä on erittäin hyvää tarkoittavaa, kuten halu parantaa mahdollisimman monta ihmistä, fyysisesti tai tunnepuolella – ja se voi olla kuitenkin kiinnike. Jos sen sijaan piditte vain tilaa kaikille, joiden tarvitsee parantua, niin ette olisi siinä tapauksessa kiinnittynyt parantajana olemiseen. Voitte siis nähdä, miten heikennetään tuota kiinnittymistä, joka teillä on tuohon tiettyyn tilanteeseen.

Kyse on irtipäästämisestä tässä kohtaa, ja enimmäkseen päästätte irti perspektiiveistä, uskomuksista, identiteeteistä ja asioista, joilla ei ole paikkaa viidennessä ulottuvuudessa. Ja näin ne painavat teitä alaspäin, ja ne pitävät teidät kolmannen ulottuvuuden värähtelyssä. Jotkut teistä päästävät irti kiinnittymisestään johonkin kolmannen ulottuvuuden haluun, ilmentämällä tuon halun ja sitten oivaltamalla, ettei tässä matkassa ole kyse siitä, mitä halusitte, eikä ole koskaan ollut.

Tässä matkassa jolla olette, on kyse tietoisuustasonne nostamisesta, ja teille annetaan jatkuvasti tilaisuuksia tehdä se, joka päivä koko päivän, mutta tulevana kuukautena saatte enemmän tukea ystäviltänne täällä korkeammissa ulottuvuuksissa, jotka yrittävät aina auttaa teitä myriadein tavoin. Tämä on vain yksi niistä.

Tiedämme, miten helppoa on muodostaa kiinnike siellä maan päällä. Näemme niitä syntyvän joka päivä planeetallanne, ja tunnistamme niiden viehätyksen, myös niille jotka ovat henkisesti hereillä. Ja teitä on monia, jotka olette henkisesti hereillä – enemmän kuin koskaan on ollut siellä maan päällä. Ja yksi tapanne johtaa ihmisiä tietoisuusevoluutioliikkeessä on päästää irti noista kiinnikkeistä. Ja kuten sanoimme aiemmin, myös johtajana olemisesta tuossa liikkeessä voi tulla kiinnike, jos ajattelette, että juuri teidän täytyy olla se. Tunnistakaa, että jokainen esittää tällä hetkellä täydellisesti omaa rooliaan, saamaan teidät tuolle korkeammalle tietoisuustasolle, ja voitte nauttia siitä, mitä saatte niiltä, jotka opastavat ja opettava teitä, ja antakaa sen riittää tällä erää.

Ylösnousette, ja tämä on elämä, jossa teette sen. Muistakaa se, ja älkää ajatelko myöskään, että kolmas ulottuvuus ja kaikki kolmannen ulottuvuuden tavat ovat alapuolellanne. Niitä on kokemista ja nauttimista varten, ja päästääksenne irti vastarinnasta niitä kohtaan, joita ette pidä niin nautittavina. Mutta kaikki mitä on nyt elämässänne ja maailmassanne, on katalyytti saamaan teidät korkeammalle tietoisuustasolle, ja tiedämme, että energiat joita annetaan maaliskuun aikana, auttavat valtavasti tuota tavoitetta kohti.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >