HomeViestejäDaniel Scranton29.12.2022 - Todellinen hereillä oleminen merkitsee tämän vainnan tekemistä

29.12.2022 - Todellinen hereillä oleminen merkitsee tämän vainnan tekemistä

TODELLINEN HEREILLÄ OLEMINEN MERKITSEE TÄMÄN VALINNAN TEKEMISTÄ

Arcturuslaista 9D-neuvostoa kanavoinut Daniel Scranton (danielscranton.com)
29.12.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Tervehdys. Olemme Arcturuslainen neuvosto. Meille on ilo yhdistyä teidän kaikkien kanssa.

Tunnemme olevamme hyvin onnekkaita, kun saamme niin monien huomion siellä maan päällä, koska tiedämme, että on paljon paikkoja, joihin voitte kohdistaa huomionne koko ajan joka päivä. Haluamme teidän tietävän sen myös, jotta voitte valita tietoisemmin, mihin kohdistatte huomionne. Teidän ei tarvitse kohdistaa huomiotanne johonkin vain siksi, että kaikki muut kohdistavat huomionsa tiettyyn aiheeseen, henkilöön tai asiaan. Teidän ei tarvitse kohdistaa huomiotanne johonkin vain siksi, että se on äänekäs tai houkutteleva jollain muulla tavalla.

Saatte käyttää erottelukykyänne määrittämään, kannattaako johonkin kohdistaa huomionne vai ei, ja se on voima, joka teillä on – kyky jota ei usein nähdä lahjana. Mutta jos teillä on erottelukyvyn lahja ja pystytte tuntemaan, resonoiko jokin kanssanne vai ei, teillä on todella hyvä tuuri. Ei tietenkään ole mitään hyvää tuuria, ja niinpä käytämme tässä jälleen sanaa "onnekas". (Suom. huom. käytettyjen ilmaisujen ero ei käänny helposti suomeksi, mutta "tuuri" kuvatkoon tässä sattumaa ja "onnekas" onnellista tilannetta.)

Valitsitte hyvin, kun valitsitte itsellenne tämän inkarnaation. Ja ne joilla ei ole erottelukykyä, valitsivat myös nuo kokemukset tarkoituksella, joten muistakaa, että he ovat unessa, koska he haluavat olla unessa. He katselevat 24 tunnin uutiskiertoa, koska tuo sielu päätti saada juuri tuon kokemuksen. Teidän ei tarvitse pitää ketään väärässä olevana tai kutsua häntä lampaaksi/sopuliksi, koska hän tekee niin. Sielutasolla he tietävät täsmälleen, mitä tekevät.

Mutta jos kohtaatte ihmisiä, jotka eivät valitse viisaasti tai eivät valitse tietoisesti, mihin kohdistavat huomionsa, teidän täytyy tunnistaa, että tuotte nuo ihmiset tietoisuuteenne jostain syystä. Kenties näin on, että voitte lakata vastustamasta tai tuomitsemasta heitä. Tai kenties he ovat näyttämässä teille, että te ette valitse niin tietoisesti, kuin voisitte, mihin kohdistatte huomionne ja miten pitkäksi aikaa. Jokin äänekäs asia voi saada huomionne hetkeksi, ja sitten voitte sanoa itsellenne: "Minun ei tarvitse fokusoitua tähän", ja voitte tietoisesti ja tarkoituksella kohdistaa huomionne muualle.

Olette voineet kuulla totuuden, että se mihin fokusoidutte, laajenee, ja on myös totta, että teistä tulee yhtä sen kanssa, mihin fokusoidutte, koska alatte värähdellä harmoniassa sen kanssa tuolla hetkellä, kun annatte sille huomionne. Ja siksi teidän täytyy päättää omasta puolestanne, onko se sellaista, millaiseksi haluatte tulla, ennen kuin jatkatte huomionne antamista sille. Ja siitä mikä teistä tulee, näette myös heijastuksen ulkoisessa maailmassanne. Siis voitte myös miettiä, haluatteko nähdä lisää sitä, mihin fokusoidutte juuri tuolla hetkellä.

Nämä ovat tietoisia valintoja, joita jokainen voi tehdä ja joita jokaisen sellaisen tarvitsee tehdä, joka haluaa olla todellisuutensa tietoinen ja tarkoituksellinen luoja. Kun päätätte olla tuollainen ihminen, kiinnittäkää huomiota, ja kiinnittäkää huomio siihen, mitä haluatte nähdä lisää elämässänne ja maailmassanne.

Olemme Arcturuslainen neuvosto, ja olemme nauttineet yhdistymisestä kanssanne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >