HomeViestejäCatherine Viel29.10.2022 - Auringossa hehkuen

29.10.2022 - Auringossa hehkuen

AURINGOSSA HEHKUEN

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
29.10.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaukainen sireeninääni kantautuu moottoritieltä.
Aurinko paistaa!
Mikä sunnuntai, mikä rauha!

– Franco Fortini, Ah the Delight …

Jukra, että on helppoa olla onnellinen, kun kirkas aurinko paistaa virheettömän siniseltä taivaalta ja haltioituneena sirkuttavien lintujen kakofonia ympäröi minut, kun istun etupihan penkillä, eikä elämässä mikään ole erityisen "pielessä".

Myös lehtipuhallin mylvii naapurissa, kahvikuppini on tyhjä ja penkki tuntuu kovalta ja kylmältä. Mutta se ei estänyt silkkaa iloa kumpuamasta, kun pikkuruinen, vaaleankeltainen lintu tarttui siroon koivunoksaan pääni yläpuolella ja valo osui siihen, kunnes se hehkui kultaisena auringossa.

Voin vain päätellä, että aikaisempi pyyntöni, jonka esitän jumalaiselle tiimilleni ennen päiväni aloittamista – "Auta minua olemaan iloinen tänään" – alkoi vaikuttaa jo, ennen kuin nuo sanat tulivat huuliltani.

*****

Ohimennen tokaistun iloisuuspyyntöni lisäksi, en tee erityisen kovasti työtä ollakseni onnellinen, saadakseni iloa – en fokusoidu siihen, mitä haluan, ja hankkiudu samalla eroon monista asioista, jotka eivät tuo minulle mitään nautintoa.

Tämä helppo ilo tuntuu täysin luonnolliselta. Vaivattomalta. Tuo pieni osa minua, joka edelleen kiinnittää huomiota – "mitä jos" – ihmettelee, onko se jokin vaihe ja kaataako jonkin seuraava ennustamaton katastrofi minut kumoon, kun se syöksyy elämäni läpi.

En usko. Kaksi viime kuukautta on tuonut useita terveyteen liittyviä järkytyksiä minulle ja perheelleni, ja tuosta traumasta huolimatta – tai mahdollisesti sen vuoksi – tuo ovi joka oli estänyt iloni, tempaistiin auki.

Sitä ei vain avattu, vaan se nostettiin saranoiltaan, heitettiin roskakasaan ja sytytettiin palamaan raapaisemalla jumalainen tulitikku.

Aika poistaa tuo este iäksi. Muuntaa se tällä ikuisesti palavalla liekillä, tällä roihahduksella jumalaisesti puhdistavasta soihdusta, joka kerran sytyttyään palaa kirkkaana ikuisesti.

Ja minun täytyy vain antaa noiden hyvien tunteiden kukoistaa, kun niitä kumpuaa. Panna merkille tyhjät kupit ja kovat penkit, jos huomaan niitä. Mutta olla antamatta niille enemmän ajatusta, kuin lehti joka purjehtii tuulenhenkäyksellä metsämaahan, jossa se transformoituu ravinteiksi auttamaan metsää ja maailmaa kasvamaan kokemuksiksemme uudesta Maasta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >