HomeViestejäCatherine Viel12.9.2022 - Suuri valloilleen päästäminen

12.9.2022 - Suuri valloilleen päästäminen

SUURI VALLOILLEEN PÄÄSTÄMINEN

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
12.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minua pyydettiin hiljattain (Universumi) auttamaan ihmistä, joka ei halunnut apua.

Yritettyäni auttaa tunnin tai pari eikä suostuttelu ja sympatia toiminut, sorruin korottamaan ääntäni. Minulle on ok suostutella ja kuunnella, mutta ei korottaa ääntäni manipuloidakseni jonkun myöntymään. Silloinkaan kun siinä on kyse hänen omasta hyvinvoinnistaan, kuten tässä tapauksessa.

Ääneni korottaminen tuntuu vieraalta, kuin olisin siirtynyt toiseen kehoon, joka on omani vieressä, ja muuttunut primitiiviseksi versioksi itsestäni, josta olen kasvanut yli, kenties jo elämiä sitten.

Mutta selvästi tämä primitiivinen persoona vain odotti, päästäkseen vielä kunnolla valloilleen viimeisen kerran.

*****

Kun tämä tapahtumakulku oli toistunut muutaman viikon joka päivä, aloin oivaltaa, että se äkkipikainen persoona, jonka olin päästänyt valloilleen, oletettavasti auttaakseni toista ihmistä, aiheutti minulle suurta murhetta. Päädyin lopulta itsesuojelutarkoituksessa siihen, että minun oli muutettava lähestymistapaani.

Laittaisin itseni etusijalle. Sen oivallan nyt olevan oma versioni täysivaltaisuudesta. Henkilökohtainen täysivaltaisuuteni riippuu siitä, että tiedän, mikä on omaksi korkeimmaksi ja parhaimmaksi hyväkseni, fokusoituen itseeni ja itsestäni huolehtimiseen.

Kuten kuka tahansa oman perheensä tukipilari tietää, toisinaan se näyttää lähes mahdottomalta. Mutta hämmästyttävää kyllä, sitten kun olin sitoutunut huolehtimaan ensin itsestäni, kieltäytymällä osallistumasta tarpeettomaan draamaan, tuo ongelma-alue ratkesi itsestään melko nopeasti.

*****

Joka toinen kanavointi tuntuu muistuttavan, että olemme täällä selvittämässä viimeiset persoonallisuussykkyrämme ja pudottamassa epämiellyttävän painolastimme, ennen kuin raivaamme tiemme 5D:hen.

Emme voi pitää kiinni matkalaukusta, joka on täynnä lyijyä, keskeneräistä karmaa, vanhoja haavoja ja vanhoja olemistapoja, jotka meidän on tarkoitus käsitellä ja purkaa kerta kaikkiaan.

Pahasta tavasta laittaa itseni vain harvoin etusijalle, on tulossa haalistunut arpi psyykessäni. Sen on rauhoittanut kultahuuhtelu täysivaltaiselta itseltäni, joka tietää, miten pidetään huolta Numero yhdestä. Eikä pyydetä anteeksi sen tekemistä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

Next >