HomeViestejäCatherine Viel5.9.2022 - Joskus lepääminen on se työ

5.9.2022 - Joskus lepääminen on se työ

JOSKUS LEPÄÄMINEN ON SE TYÖ

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
5.9.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joitain viime aikoina löytämiäni asioita …

* Kaikki tosiaankin tapahtuu jostain syystä. Mitä enemmän inhoamme, vastustamme tai vihaamme, kun se tapahtuu, sitä enemmän sen tarvitsee tapahtua.

* Itsemme sättiminen siitä, mitä pidämme kohtuuttomana, on osa irtipäästämisprosessia.

* Itsemme vihaamisen lopettaminen kaikista syistä on valmistumisaskel.

* Joskus meidän täytyy antaa itsellemme jokin syy kehittää itsevihaa voidaksemme tunnistaa kaavan. Vasta sitten tuon kaavan voi purkaa ja sallia sen hävitä.

* Mitä jääräpäisemmin vastustamme omien tarpeidemme näkemistä, sitä enemmän ne lisääntyvät ja tuntuvat luovan ratkaisemattomia ongelmia.

* Mitä enemmän ystäviä kutsumme apuun, silloin kun tarvitsemme sitä, sitä enemmän tukea ja rakkautta saamme. He eivät lakkaa rakastamasta meitä, vaikka tunnemme käyttäytyneemme huonosti (mikä voi tapahtua helposti silloin, kun oikeasti tarvitsemme apua).

* Joskus meidän ei tarvitse tietää, miksi jokin epämieluisa asia on. Mutta meidän täytyy kuitenkin tunnustaa, että se on, ja rohkeasti ja tiukasti käskeä sen painua helvettiin.

* Kun voimme nähdä, että toinen ihminen ei ole ratkaistava ongelma, vaan ihminen rakastettavaksi, se avaa silmämme näkemään saman itsestämme. Emme ole ongelma. Olemme ihminen tietoisen itsemme rakastettavaksi varauksetta, niin kuin korkeammat aspektimme jo rakastavat meitä.

* Joidenkin meistä on niin vaikea sallia lepääminen, nukkuminen ja oleminen tekemättä mitään, että vastarintamme luo esteen tuolle toimimattomuudelle, jota tarvitsemme eniten. Siis joskus katsellessamme ympärille, "mitä minun pitäisi tehdä seuraavaksi", lepääminen ON tuo työ.

* Jos vastustamme jatkuvasti tarvetta levätä tai olla tekemättä mitään, universumi löytää tavan kannustaa meitä voimakkaasti lepäämään ja olemaan tekemättä mitään.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >