HomeViestejäCatherine Viel26.7.2022 - Siteet jotka yhdistävät

26.7.2022 - Siteet jotka yhdistävät

SITEET JOTKA YHDISTÄVÄT

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
26.7.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Pitkäaikainen ystävä oli vieraanamme pari päivää viime viikolla. Olen tuntenut hänet yli 60 vuotta, ja pidämme toisiamme kunniasisarina. Hän on huomaavainen ja kiitollinen vieras, joka kysyy usein, miten hän voi auttaa, ja kuten aina, hän antoi suloisen kiitoslahjan.

Meillä oli ilahduttavaa aikaa monella tavalla, rupatellen arkisista iloista, kuten puutarha tai kokeiltavat reseptit. Ei ole ketään, jonka kanssa voi puhua yhtä vapaasti – useimmista aiheista – kuin ihminen, jonka olet tuntenut vauvasta saakka ja joka tuntee elämäsi elokuvan jokaisen kelan.

Kuitenkin se kela jota nyt esitetään elämäni elokuvasta, on vieras hänelle. Minä olen syventynyt esoteerisiin ja vaihtoehtoisiin aiheisiin monta vuotta. Hän on vankkumaton katolilainen ja uskoo "tieteeseen" ja siihen, mitä valtavirtamedia sanoo. Covidia edeltävistä keskusteluista hän tietää, etten luota rokotuksiin, ja minä tiedän, että hän pitää niitä elämän pelastajina.

Olin päättänyt tällä visiitillä olla tuomatta esiin arkoja aiheita, kuten rokotukset, maskit, apinarokkofarssi … Hiljaisuuslupaukseni suistui raiteiltaan muutaman ensimmäisen sekunnin aikana. Hän oli materialisoinut sinisen kirurgisen maskin peittämään suurimman osan kasvoistaan, kun haimme hänet lentokentältä, enkä kirjaimellisesti tunnistanut häntä. Niinpä ensimmäiset sanani eivät olleet: "Olen hyvin iloinen, että olet täällä!" Ne olivat: "Voisitko ottaa pois tuon maskin?"

*****

Maskeja ei mainittu enää. Hän kyllä toi esiin covidin muutaman kerran, mutta puhuimme enimmäkseen puutarhojemme uudistamisesta ja perheistämme ja teimme muutaman turistijutun. Tuntui siltä, että keskustelumme käytti noin 5 % kapasiteetistani. Loppuajan hymisin vain mukana ja odotin hänen lähtevän, jotta voisin palata siihen, mikä tuntuu reaalielämältäni ja tarkoitukseltani … vaikka se koostuu suurelta osin istumisesta ja uuden Maan päiväunelmoinnista ja värittämisestä mieleni piirustuslaudalla, maalaten helakanpunaisen perhosen tuonne ja sateenkaarenväreissä hohtavan niityn tänne.

Ajattelin ennen, että traumatisoituisin, jos minulta vietäisiin pois tietyt ikivanhat suhteet, jotka ovat kestäneet koko aikani maaplaneetalla. Minua surettaisi syvästi, jos tämä nimenomainen suhde loppuisi, ja kaipaisin tätä "sisarta" kamalasti. Mutta sen järkytyksen taso jonka olen aina kuvitellut, tuntuu pudonneen pykälän tai pari. Luulen, että napsautan tahdikkaasti poikki joitain siteitä, jotka yhdistävät minut vanhoihin tapoihin ja vanhaan elämääni, joka ei enää oikein sovi.

Heitettyni hänet lentokentälle, palasin päiväuneksimaan uutta Maatani. Lisäsin yhden hengen jollan mielikuvaani tyynestä, hopeanhohtoisesta järvestä. Ja sitten airoparin, jotta voin soutaa tulevaisuutta kohti, sitten kun on otollista ja olen valmis.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >