HomeViestejäCatherine Viel2.1.2022 - Tulevaisuus joka on nyt

2.1.2022 - Tulevaisuus joka on nyt

TULEVAISUUS JOKA ON NYT

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
2.1.2022
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Minusta tuntuu, kuin hengittäisin maailmojen välissä. Ovi sulkeutuu menneisyyden rajoittuneisuuteen ja rajoituksiin, ja uusi ovi narisee auki. Niin hitaasti, ettei sitä melkein huomaa, mutta kuin pitää silmänsä jatkuvasti siinä, voi nähdä valon kirkastuvan, kun ovi avautuu lisää, loputtoman hitaasti ja vähitellen.

Tuo tulevaisuuden ovi avautuu lisää, ja valo kirkastuu. Mitä näen?

Hyvinvointi on aina ensimmäisenä mielessä. Sitten yltäkylläiset resurssit kaikille – taloudelliset ja muut. Vapaa-aikaa ja vapautta, sillä ilman niitä taloudellisilla resursseilla tuntuu olevan vähän käyttöä.

Näen itseni terveenä, vauraana ja viisaana, herra Frankliniä siteeraten. Tässä sitä ollaan lähtöportilla. Mitä teen terveydelläni, vauraudellani ja viisaudellani? Vapaudellani ja vastikään vapautuneella ajallani?

*****

Seison edelleen tässä, ja odotan starttipistoolin ääntä. Tulevaisuus on tyhjää täynnä. Kaikki mitä olen ajatellut tai kuvitellut ehkä haluavani tehdä vapaudella, terveydellä ja viisaudella, tuntuu irrelevantilta. Näin on ehkä siksi, että niitä rakenteita joissa olin kuvitellut tarjoavani apua muille, ei yksinkertaisesti enää ole.

Olen halunnut pitkään olla vapaaehtoisena sairaalassa. Perhetraditio. Tuoda rakkauden ja valon Reiki-energiaa noihin steriileihin ja luotaantyöntäviin rakennuksiin. Muutama kristalli antamaan kauneutta ja korkeaa värähtelyä. Emotional Codea auttamaan tunkkaisten ja hyödyttömien, loukkuunjääneiden tunteiden siivoamisessa.

Opettaa jotain aikuiskoulutuskurssia. Jotain joka liittyy kirjoittamiseen, henkisyyteen. Ohjata koko 12-viikkoinen Artist's Way -ohjelma läpi.

Noista skenaarioista ei tule mitään, kuten ei myöskään muista, joita olen harkinnut vuosien saatossa. Se on kuin yrittäisi rakentaa hyödyllisen ja tyydyttävän elämän hiekalle.

Jos terveydenhuolto rukataan täysin, sairaalat lakkaavat olemasta sellaisena, kuin tunnemme ne nyt. Monipuoliset, viidennen ulottuvuuden parantumiskeskukset ovat ilmeisesti uusia perustoja – hyvinvointimalli korvaa nykyisen menettelyn, joka näyttää suunnitellun hoitamaan sairauksiamme, muttei parantamaan niitä. Hyväpalkkaiset ammattilaiset ovat luultavasti vastuussa kaikista puolista sairauden tai vammojen hoitamisessa. Ja sitten kun hoitosängyt/"medipetit" (med bed) tulevat, parantumisprosessi kestää luultavasti tunteja, ei viikkoja tai kuukausia.

Koulutus? Toinen tyhjä taulu. Jos kykymme laajentuvat galaktiseen ulottuvuuteen, mitä tarvetta ylipäätään on liitutauluille ja kirjoille tai niiden uudemmille elektronisille vastineille?

*****

En ole oikeasti ajatellut melko pitkään aikaan "hetkestä toiseen" -selviytymisen yli. Vaikka elämäni on mukavaa useimpien standardien mukaan, minulta puuttuu edelleen liikkumisen vapaus monin tavoin. Siis on tuntunut turhalta kulkea varovasti kimaltavaan tulevaisuuteen – kissa joka kävelee varovasti lumen päällä.

Menetyksen tunne ja syvä melankolia hiipii sisään. En ole varma, miten navigoin tätä tulevaisuutta, joka tuntuu yhtä epämääräiseltä, kuin huono näkö. Suuntaviivoja ja oppaita on runsaasti, mutta yksi asia josta olen varma, on, että opastus tulee sisältä, ei ulkopuolelta.

*****

Kelaan mieleni, mielikuvitukseni, takaisin tähän ja nyt. Luulen, että tässä maailmassa voi olla kourallinen ihmisiä, jotka tietävät, miten asiat ovat seuraavina viikkoina ja kuukausina. En ole yksi heistä.

Tuntuu vaistonvastaiselta suunnitella jotain mahdollista tulevaisuutta sivuuttamalla se ja fokusoitumalla vain tähän ja nyt. Mutta siihen olen tullut. En voi tietää, mitä tulee olemaan. Tiedän kuitenkin tämän hengityksen, tämän pilkahduksen sinistä taivasta ja vihreyttä ikkunasta sekä tuulenhenkäyksen, joka saa nupullaan olevan kukat väreilemään.

Tiedän kuitenkin, että sydän tietää kaiken, jos vain tyynnytän huolen tulevaisuudesta tarpeeksi kauan asettuakseni nyt-hetkeen, joka ei huoleta koskaan. Yksinkertaisemmin sanottu kuin tehty.

Lintu joka ei ajattele mitään, paitsi siementen noukkimista ruohosta, hyppii ohi. Liityn sen seuraan, painan käteni ruohonkorsille, ja muistan yhteyteni Gaiaan, yhteyteni kaikkeen, koska uskon, että se on ainoa tulevaisuus, jolla on oikeasti merkitystä. Ja kaikki se on jo tässä, nyt-hetkessäni.

Pieni tulevaisuuden ajatus harhailee sisään. Jos paikallissairaalani muutetaan seuraavan sukupolven parantumiskeskukseksi, veikkaan, että heillä olisi silti käyttöä muutamalle sairaala-apulaiselle. Useimpien mukaan siirtyminen 5D:hen ei tapahdu hetkessä. Voimme kaikki auttaa kätilönä tuota siirtymää ajan läpi.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >