HomeViestejäCatherine Viel27.11.2021 - Lohikäärmeitä pilvissä

27.11.2021 - Lohikäärmeitä pilvissä

LOHIKÄÄRMEITÄ PILVISSÄ

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
27.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Joskus tunnen itseni vähän huijatuksi, kun minulla ei ole ollut kuoleman lähikokemusta. Tai lyhyttä, itsetietoista irtoamista kehon ulkopuolelle. Se ei tunnu liian suurelta pyynnöltä.

En torjuisi myöskään pientä kontaktia avaruusolennon kanssa. Ei niin, että haluaisin olla täysillä kontaktoija, kuten Simon Parkes, tai olla kokenut – ja myöhemmin muistanut – melko kamalia sieppauksia à la Megan Rose.

Ei, en voi sanoa, että haluaisin leikitellä sellaisten äärikokemusten kanssa.

Mutta mieleeni on juolahtanut viime aikoina, että ainoat ihmiset joilla näyttää olevan horjumaton usko tuonpuoleiseen, ovat niitä, joilla on ollut jotain konkreettisia kokemuksia siitä. Kuten että on siepattu tai otettu kontakti tai on kokenut kuoleman lähikokemuksen. Joillakin ihmisillä on ollut useampia!

Ja kuka tietää, kenties olen kokenut sellaisia asioita. Mutta ilman tietoisesta muistikuvaa kaikki luottamus tai viisaus jota olen saattanut kerätä, on vähäistä parhaimmillaan. Minulle jää vain ihmisen usko, jota on joskus melko vaikea kaivaa esiin.

*****

En kadehdi noita kokijoita. On täysin todennäköistä, etteivät he pidä itseään onnekkaina elämän lotossa. Erityisesti Megan Rosen kaltaiset ihmiset, joilla on pari kamalaa sieppausta plakkarissaan.

Sillä on kuitenkin myös hyvä puolensa. Hän on ollut vuosia kontaktissa avaruusolentopelastajiensa kanssa, pelottoman laivueen komentajan johdolla. Hän sanoo, että hänellä on implantti, joka mahdollistaa turvallisen kommunikoinnin komentajan kanssa.

Voinko haikailla sellaista? Edes vähän?

*****

Tunnistan kuitenkin jonkinlaisen aistittavan yhteyden sisäisiin ja ulkoisiin ulottuvuuksiin, jotka ovat konkreettisen ulkopuolella. Suodattuen hitaasti fyysisten aistieni läpi, jumaluuden tähtipölyä onnistuu tihkumaan minulle.

On kuitenkin aina kiusana tuo epäilys. Kaunokirjailijana mielikuvitus on liikepääomaani, ja olen harjoittanut sitä vuosikymmeniä. Kenties se on vain kuvittelua, että tunnen tai kuulen tai näen asioita fyysisten aistieni ulkopuolelta.

Ja mitä tulee fyysisen todellisuuden välittömään luomiseen mielikuvituksen maagisesta kankaasta, en ole onnistunut siinä vähääkään. Voin vilpittömästi kuvitella, että olen pari metriä pitkä soturiprinsessa kaukaisesta galaksista.

Kuitenkin kun avaan silmäni, olen edelleen lyhyempi ja hyvin, hyvin maahan sidottu.

*****

Jossain kohtaa tästä tulee turha kehä. Joko luotan, että tiedostan enemmän, kuin vaikuttaa mahdolliselta kolmiulotteisessa Maassa, tai päätän, ettei kosketettavan 3D-todellisuuden ulkopuolella ole mitään. Annan periksi kokemusperäisille materialisteille.

En usko, että pystyn puhumaan itseni menemään jälkimmäisestä ovesta. Herran jestas, miten synkältä se kuulostaa, värittömältä ja sietämättömän ankealta.

Kenties yhdistelmä olisi hyödyllinen – luottamus itseeni ja siihen, mitä kuvittelen kokeneeni, ja tietty määrä luottamusta muihin, jotka väittävät, että heillä on ollut kontakti avaruusolentoon tai he ovat käyneet tuonpuoleisessa tai olleet erillään kehostaan … ja eläneet kertoakseen tuon tarinan.

Mieleeni muistuu yksi hypnoottinen suggestiolause, joka sanoo: kuvittele, visualisoi tai teeskentele … En voi olla huomaamatta, että "kuvittelu" on ensimmäinen ohje tässä versiossa. Kenties se on arvokkaampi ovi tuonpuoleiseen, kuin uskon.

*****

Niin paljon kuin salaa kaipaan aitoa kokemusta näkymättömästä, pidän kiinni siitä, että mielikuvitus on lempipolkuni tällä hetkellä. Kuten Shanta Gabriel hiljattain huomautti: "Mielikuvituksenne on merkittävä voimaantumistyökalu, ja sitä voi käyttää pahaan tai hyvään elämässä."

Mielikuvitus voi olla paras ystävä. Olen tiennyt pitkään, että olisin mieluummin tuo koululainen, joka tuijottaa ikkunasta ulos ja näkee lohikäärmeitä pilvissä, kuin se joka tunnollisesti kopioi tehtäviä liitutaululta.

Lempiversiossani todellisuudesta lohikäärmeet vievät joka kerta voiton matikasta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >