HomeViestejäCatherine Viel17.11.2021 - Hiljaista puhetta

17.11.2021 - Hiljaista puhetta

HILJAISTA PUHETTA

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
17.11.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Toivon, ettei suorassa linjassani Henkeen tuntuisi olevan niin paljon häiriöitä.

Uupunut ihmisosani ihmettelee, miksi en pysty tuomaan maailmaani tyyneyttä, varmuutta ja hiljaista yhteyttä Henkeen, silloin kun todella tarvitsen sitä?

Suoraan sanottuna tuntuu siltä, kuin Henki hylkäisi minut, vaikka vika on varmaan oma kyvyttömyyteni kuulla, ei Hengen selkeän kommunikoinnin puute.

*****

Monien pitkähköjen keskustelujen aikana Reiki-opettajani Carolynin kanssa, hän kertoi, mitkä hän uskoo optimaalisiksi tavoiksi lähestyä enkeleitä ja muita valo-olentoja. Sellaiset työkalut kuin kristallit, suitsukkeet, oraakkelikortit ja vastaavat voivat olla erittäin hyödyllisiä. Mutta tärkein asia on asenteemme – millainen sydämemme on yrittäessämme yhteyttä.

Neuvona on lähestyä Henkeä tyynen mielen ja selkeän sydämen kera. Tämä on ilmeisesti oleellista, koska nuo korkeamman värähtelyn olennot eivät voi tavata meitä, jos esimerkiksi olemme vihainen tai pelokas. Tai ainakin niin ymmärsin noiden keskustelujen aikaan.

Vuosien saatossa olen pohtinut sitä monta kertaa. Olen lukenut paljon ja kommunikoinut muiden henkisten etsijöiden kanssa, noiden alkukeskustelujen jälkeen Carolynin kanssa 2017. Niinpä havaintoni on muuttunut.

Nyt uskon, että kun alkuun kuulin noita kommentteja, tulkintani oli vääristynyt parista syystä. Opin asioita, jotka tuntuivat elämien oppitunneilta, hyvin lyhyessä ajassa Carolynin kurssien ja työpajojen sekä yksityissessioidemme aikana. Paljon siitä tuli tietoisuuteeni vähän oudossa/vääristyneessä kulmassa, koska se kaikki tuntui uudelta minulle. (Puhumattakaan siitä, etten alun perin uskonut puoliakaan siitä, mitä hän sanoi … mutta se on toinen tarina.)

Mitä tulee yhteyden saamiseen Henkeen, niin havaintoni oli, että jos olemme raivoissamme tai peloissamme, nuo voimakkaat tunteet muodostavat esteen korkeammalla värähtelevälle yhteydelle. Kenties meitä ei voi kuulla pauhaavan tunnehäiriömme yli.

Se saa minut miettimään: jos kimppuni hyökätään kadulla ja kutsun enkeliapua, höristävätkö he korviaan ja sanovat: "Sori, emme oikein kuule sinua tuossa matalassa värähtelyssä. Odota, kunnes olet rauhallisempi, ja katsotaan sitten, mitä voimme tehdä"?

Kenties enkeleistä vaikutamme haavoittuneilta eläimiltä, kun olemme sellaisessa tilassa. Kenties heidän täytyy olla varovaisia ja lähestyä viistosti.

En voi tietää. Haluan uskoa, että enkeliapu on vain ajatuksen päässä riippumatta siitä, miten pelolla tai vihalla tahrattu tuo signaali on. Toivon vain, että silloin kun tarvitsen heitä eniten ja olen huonoimmassa jamassa, enkelit ovat siinä joka tapauksessa.

*****

Usko on hassu asia. Voisin sanoa uskovani, etten ole koskaan kadottanut yhteyttä enkeleihini, opastiimiini. Mutta luulen, että kyse on enemmän siitä, ettei ole ketään, johon kadottaa yhteys. He eivät ole "tuolla jossain".

Enää tuon korkeammalla värähtelevien olentojen kaukaisen ulottuvuuden olemassaolo ei tunnu kyseenalaiselta. Eikä se tunnu niin kaukaiselta, kuin ennen kuvittelin. On tietoisuus kehämäisestä yhteydestä, Henki-minä-Henki-minä, joka on juurtunut niin syvälle sisääni, etteivät olosuhteet voi poistaa sitä.

Sitä ei voi tappaa pelko tai myöskään vihan liekinheitin.

Minulla voi olla epäilyksiä, ja voin ihmetellä, ja voin kyseenalaistaa. Ottaen huomioon, ettei tavallisesti ole mitään konkreettista, mihin tarttua, minun täytyisi olla paljon kehittyneempi henkisissä mysteereissä vain uskoakseni sen kaiken sokeasti.

Silti noista epäilyksistä ja epävarmuuksista huolimatta, silloin kun tiedät-mikä osuu tuulettimeen, huomaan tavoittelevani välittömästi Reikiä, kutsuvani ääneen tai mielessä enkeleitä ja hyppääväni noille loistaville henkisille raiteille.

En näe kytkinkoteloa, mutta sen täytyy olla siinä, koska se tapahtuu säännöllisesti ja poikkeuksetta. Hengen hiljaiset sanat puhuvat minulle, ja jotenkin kuulen ne.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >