HomeViestejäCatherine Viel30.10.2021 - Hyvin erityislaatuinen aikomus

30.10.2021 - Hyvin erityislaatuinen aikomus

HYVIN ERITYISLAATUINEN AIKOMUS

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
30.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Leikkiessäni kissan kanssa, heiluttaen solmuista lankaa ja seisten tiukasti maassa, tunsin terävän vihlaisun oikean jalkani yläosassa.

Ensimmäinen ajatukseni oli, että jokin on pielessä. Se sattuu.

Seuraava ajatus: se on ok, selvitämme sykkyröitä ja tulemme vahvemmaksi.

Ja sitten tulen viimeiseen ajatukseen tässä pikku parvessa: haluan olla kehoni kumppani, en taistella sitä vastaan.

Nämä ajatukset olivat melkein samanaikaisia, kuin monikerroksinen kakku jonka läpi laittaa haarukkansa ja saa kerralla palan kaikista kolmesta herkullisesta kerroksesta.

Seisoin siinä, langan roikkuessa edelleen kädestäni ja kissan taistellessa sen kanssa, ja suuni avautui vähän. Ai jaa … siis se on ongelma.

Olen taistellut kehoani vastaan suurimman osan ajasta ja vaatinut, että se tuntuu paremmalta, lakkaa sattumasta ja toimii "kunnolla".

Ja koko tämän ajan se on odottanut kärsivällisesti, että kuuntelen sen puhetta.

*****

Ei ole uusi näkemys, että tietoiselle itselleni annetaan jatkuvasti arvokasta informaatiota kehotuntemusteni sekä sen kautta, mitä terveydenhoitoihmiset kutsuvat vaivoiksi tai sairauksiksi. Se on psykologinen ja henkinen sääntö, jonka viisaat ihmiset ovat tienneet luultavasti ihmiskunnan alusta saakka.

Olen huomannut, että kehoni on iloinen saadessaan lopultakin yleisön siitä tietoisuudesta, jota se on kärsivällisesti raahannut kaikki nämä vuosikymmenet.

Viimeinkin! Hän kuuntelee. Hän kiinnittää huomiota.

Tri Peebles kommentoi joskus aloittamalla lauseen: "Kehosi sanoo …" Tunnustan, että olen vähän katkera. Miksi kehoni puhuu hänelle? Miksi hän tietää, miten sitä kuunnellaan, ja minä joka asun siinä, en tiedä?

Katsoin sen johtuvan siitä, että hän on kanava, jota kuuntelin toisen kanavan kautta, ja se ylitti minun kapasiteettini.*

Yhtenä päivänä yllätyin kuullessani (äänettömästä sisätilasta) jotain, minkä tunnistin kehoni ääneksi ("Kehon puhetta" 10.10.2021). Ja nyt huomaan, että jos kysyn, kehoni puhuu tavallisesti melko selkeästi.

*****

Minussa ei ole mitään pielessä tai sairasta. Keholla ja minulla on työtä tehtävänä yhdessä. Ja nyt kun olen valmis lähestymään tätä työtä kumppanina, enkä diktaattorina joka vaatii kehoani tekemään niin, kuin sanon, tunnen, että rentoutumisen ja hyväksymisen kautta voi tapahtua ihmeitä.

Olen ollut vuosikymmeniä tietoinen, ettei sairautta ilmesty ilman syytä. Ja että oli pyhä velvollisuuteni erottaa se viesti, joka välitetään solujeni palvelevan lennättimen kautta.

Mietin, onko tämä viesti pelkästään olla kumppani ja käsitellä yhteistyöhaluisesti eri osiani. Energia-, aura- ja eetterikenttä. Fyysinen astia. Puhumattakaan mielestä, joka tuntuu estävän minua asettumasta meditaatioon.

Nyt tunnen halukkuutta harkita informaatiota itseni kaikista näkökulmista, myös niistä jotka mieluummin sivuuttaisin.

*****

Tämä analogia saattaa olla venytystä, mutta mietin, rinnastuuko yhteistyötarpeen ymmärtäminen omassa olemuksessani – keho, sielu, tietoisuus, ego, mieli kuuntelemassa toisiaan yrittämättä pitää jatkuvaa hallintaa – siihen, miten maailman tarvitsee organisoitua uudelleen.

Kumppanuutta, ei diktatuuria. Kuuntelemista ja kommunikointia, ei vaatimista, että tietty tapa on ainoa ja omatunnosta tai mieltymyksistä riippumatta kaikkien täytyy totella sitä.

*****

Etenen aamuni läpi tietoisena halusta liikkua nopeasti ja siitä jarrusta, jonka kipu aiheuttaa liikkumiselle.

Pysähdyn. Miten kävelemme?

Niin hitaasti kuin meidän tarvitsee, ja niin yhtäjaksoisesti kuin voimme.

Suljen silmäni ja otan askeleen. Vihlaisu, toinen vihlaisu.

On vihlaisuja, kipua ja erimielisyyttä siitä, miten siirrytään eteenpäin.

Mutta sitten kun muistan kuunnella kaikkia osiani, harmoninen kokonaisuus materialisoituu taianomaisesti.

Iso huokaus. Ja kehkeytyy hymy. Tällä tavalla voin olla. Miten rauhallista ja tervetullutta se on.

*Tri Peeblesiin saa yhteyden Natalie Gianellin kautta www.nataliegianelli.com, ja monien muiden kanavien kautta.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >