HomeViestejäCatherine Viel7.10.2021 - Aikakaleidoskooppi

7.10.2021 - Aikakaleidoskooppi

AIKAKALEIDOSKOOPPI

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
7.10.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On 7.10. Odotan edelleen. Asioita pitäisi tapahtua. Nyt.

Ajan joustavuus tekee tästä tapahtumien puuttumisesta poikkeuksellisen turhauttavaa minulle. Vasta muutama päivä on kulunut lokakuusta, jonka pitäisi tehdä historiaa, mutta minusta tuntuu siltä, kuin olisi mennyt jo kuukausi – ei vain viikko – ja tuntuu, ettei mitään monumentaalista ole tapahtunut.

Oivallan kyllä, että asioita epäilemättä tapahtuu, silloin kun niiden on tarkoitus tapahtua. Melko varmasti siitä on jokin henkinen laki tai muu.

Pakollinen odottaminen on irrelevanttia ylevälle persoonalle, joka tosissaan uskoo olevansa korkeampi itse ja pyrkii olemaan seesteisyyden ja mielentyyneyden kaltaisissa tiloissa. Tuo korkeampi itse on oletettavasti viisaampi, kuin että sallii kärsimättömyyden tai mikään muun matalavärähteisen tilan.

Kuitenkin silloin kun välitön ympäristöni vaikuttaa minuun negatiiviseksi, mielentyyneys ja seesteisyys hautautuvat huolen ja epätoivon raunioihin. Otsikko paikallislehdessä ilmoittaa, että Santa Barbaran piirikunta on laajentanut maskipakkoaan "ainakin marraskuun ensimmäisen viikon loppuun".

Mielessäni korvaan sen "ainakin joulun yli", koska jos mitään merkittävää ei tapahdu laajemmin maailmassa, oletan määräysten laajentuvan, kuin nuo "kasvata omat kiteesi/kristallisi" -kokeilut, joissa ne kerrostuvat toistensa päälle, kunnes kaikki tila on käytössä.

Näyttää siltä, että joka päivä jotain uutta ihmisryhmää uhataan toimeentulon menettämisellä tai vielä pahempaa, jos he eivät alistu ottamaan rokotusta – puhumattakaan kuolleiden kasvavasta määrästä ja epäsuotuisista tapahtumista.

Muuttuuko mikään koskaan, oikeasti?

*****

En ole kovin tyytyväinen tällä hetkellä. Aika ei ole ystäväni. Jokainen päivä kun tulen vanhemmaksi ja raihnaisemmaksi, varmaan tuo yhden lisäpäivän siihen aikaan, jota vaaditaan särkyjen poistamiseen ja tulemiseen paremmin toimivaksi.

Oikeasti haluan loistavaa hyvinvointia, mutta minun täytyy kai tyytyä maallisempaan parempaan toimimiseen.

Kun maailmaa muuttavat asiat eivät tapahdu aikajanalla, jonka voin havaita, toivo siitä haihtuu pois, että voin lakata kamppailemasta saavuttaakseni optimaalisen toiminnallisuuden, ja saada hyödyn noista "lääkintäsängyn" (med bed) kaltaisista teknologoista, joista olemme kuulleet paljon.

*****

Miten voin muuttaa sellaisen, mikä tuntuu viholliselta – kuten aika – ystäväksi tai liittolaiseksi? Tai ainakin joksikin neutraaliksi, jota minun ei tarvitse hakata alistumaan, jotta voin olla enemmän rento ja seesteinen, ja vähemmän pelokas ja huolissani.

Tietysti se on sisäistä työtä, miten muuten voisi olla? Mutta elämän ulkoiset asiat, myös tämä ajaksi kutsuttu, tuntuvat usein huijareilta ja lumoajilta, jotka näyttävät yhtä, mutta salaa vaihtavat sen toiseksi, jonkinlaisessa kosmisessa, halvalla tarjouksella houkuttelussa (bait and switch).

Miten pystyn transformoimaan tämän piinaavan ja loputtoman odottamisen rauhalliseksi olemiseksi länsäolevassa hetkessä?

*****

Olen viettänyt monta vuotta sellaisten ihmisten seurassa, joilla on vakavaa lähimuistin menetystä.

Tämä hetki ajassa on oikeasti kaikki, mitä näillä ihmisillä on. Vaikka kyky muistaa voi edelleen olla olemassa, päivän tai viikon takaiset tapahtumat pyyhkiytyvät usein mielestä. Se on monitulkintainen kaleidoskooppi, ajan ruutuhyppelyä, eilinen ja 50 vuoden takainen rinnakkain, ja niiden väliset rajat hämärtyneenä.

Tuo monitulkintainen tila näyttää melko hyvältä siitä katsoen, missä olen. Kuka välittää, jos jokin ei ole vielä tapahtunut? Ei ole odotusta tulevaisuudesta tai luotettavaa muistoa menneisyydestä.

Koska en halua sitä kognitiivista heikentymistä, joka tavallisesti liittyy tähän kykyyn poistua ajan määräysvallasta, näyttää siltä, että minun täytyy tuottaa omin päin rauhallisuus ajallisuuden kera.

Korkeammalla värähtelevien olentojen valtavassa pantheonissa on varmasti jokin ajantransformoija, jota voin kutsua.

Ja koska näyttää siltä, että korkeamman värähtelyn olennot ovat todellisuudessa itsen aspekteja, joihin meillä on pääsy – koska olemme ne – tauko aikakamppailustani voi olla yhtä välitön kuin seuraava ajatukseni.

Voin olla oma ajantransformoijani ja rauhantuojani. Korkeampien ystävieni pienellä avustuksella.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >