HomeViestejäCatherine Viel10.9.2021 - Rikkinäisen kupin korjaaminen

10.9.2021 - Rikkinäisen kupin korjaaminen

RIKKINÄISEN KUPIN KORJAAMINEN

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
10.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Niin paljon kuin haluaisin välttää tuntemasta vihaa (tai sen kantaisää, pelkoa), on olosuhteita, jotka raivostuttavat minua. Vielä enemmän, koska näyttää siltä, etten voi tehdä niille mitään.

Ja sitten – suolaa haavoihin – henkinen tiedostamiseni heilauttaa repaleista lippuaan. Et voi muuttaa asioita, voit muuttaa vain itseäsi. Se mitä näet ulkopuolella, on vai heijastusta sisäisestä itsestäsi. Se kaikki on karmaa ja sielusopimuksia joka tapauksessa. Ja niin edelleen.

Joskus tämä itselle puhuminen auttaa vähän. Mutta todellisuudessa, useimmiten ei.

Se on vähän kuin olisi kova ja jatkuva jano, ja annetaan rikkinäinen kuppi, josta kaikki vesi on valunut pois.

Olosuhde on tietysti se, mikä sai veden valumaan pois. Alkeisymmärrykseni henkisistä periaatteista saisi minut hymyilemään seesteisesti ja hyväksymään tuon rikkinäisen kupin kiitollisena, samalla kun hitaasti kuolisin janoon.

*****

Blossom Goodchildin äskettäinen kanavointi on herättänyt nukkuvan raivontunteeni. Minua on muistutettu siitä, miten pahasti tuo kuppi on rikki ja miten jatkuva jano minulla on.

Valoliitto toteaa:

"Ette toimi niin, kuin teidän pitäisi. … [fyysinen kehonne] ponnistelee (enimmäkseen) pitääkseen kaiken toimimassa kuin rasvattu. Käytämme sanaa "ponnistelee", koska tämä sen täytyy tehdä.

Itse asiassa ei pitäisi olla ponnistelua …

Taas kerran, kaiken sen vuoksi, mitä laitetaan kehoonne/kehonne sisäistää ja mikä ei ole suotuisaa, vaaditaan paljon ponnistelua pitämään "elämä" virtaamassa.

Hyvin paljon on annettu teille hyvin salaisesti ja määrinä, joita ei voi havaita, ennen kuin on riittävästi aiheuttamaan vahinkoa. Fyysisyytenne toiminta … tarkoitamme kaikkea, mikä on osa sitä, kaikkea mikä muodostaa fyysisen muotonne … ei ole enää sitä, millaiseksi se suunniteltiin."

Ei mikään ihme, että "elämä on kovaa". Vaikka vain yrittää ruokkia ja nesteyttää itsensä turvallisesti, se on enimmäkseen näkymättömien vaarojen miinakenttä.

*****

Ja sitten on 9/11.

Mieleni tyhjenee. Mitä voin sanoa, mitä ei ole jo sanottu? Ennen vuotta 2018 en edes tiennyt, että 9/11 ei ilmeisesti tapahtunut niin, kuin meidät on johdettu uskomaan.

Sen sijaan se näyttää järjestetyn estämään hyväntekeväisyys- ja yltäkylläisyysvirran jakamisen ihmisille yleisesti.

Koska tuo pikkuruinen ihmisryhmä (ja muut?) jotka kontrolloivat asioita, eivät halunneet luopua kontrollista.

Törmäsin vain tähän vaihtoehtoon – mutta joka nyt (uskoakseni) on lisääntyvässä määrin valtavirtainformaatiota 9/11-tapahtumaasta – kun luin läpi Golden Age of Gaian tilivelvollisuusarkistoja. Luulen, että vei viikon toipua tuosta löydöstä, eli punaisesta pilleristä.

Toipumisaikaa ei olisi tarvittu, jos olisin sivuuttanut sen mielipuolisena ääriteoriana ja jatkanut vain elämääni uskoen, mitä uskoin ennen.

Näyttää kuitenkin siltä, että minun oli tarkoitus avata tietoisuuteni tuo aikakapseli keväällä 2018.

*****

Toivon, että minulla olisi maailman suurin pullo superliimaa korjatakseni halkeaman tuossa kupissa, jotta se pitäisi elämää ylläpitävää vettä, jota kaikki tarvitsemme. Jotta tuota hyväntekeväisyyttä ja yltäkylläisyyttä voitaisiin lempeästi tuudittaa jumalaisessa valokupissa, ja se voisi läikkyä iloisesti yli, roiskuttaen meitä kaikkia lämmöllä ja rakkaudella.

Luultavasti se ei ole minun kykyjeni piirissä. Ainakaan tällä hetkellä.

Kuten aina, tämä kiteytyy siihen, mitä voin tehdä henkilökohtaisesti itseni, perheeni, yhteisöni hyväksi.

Voin varovasti pestä tuon kupin, ottaa esiin oman henkisen superliimapulloni ja käyttää rakkautta, aikomusta, täysivaltaisuutta ja jumaluutta tuohon rähjäiseen rikkinäisyyteen, jota kohtaan omassa elämässäni.

Korjatussa kupissani pysyy tuo puhdas ja kirkas vesi, jota niin janoan.

Niin pieni ele. Mutta tuossa eleessä asuu rauha, jota etsin.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >