HomeViestejäCatherine Viel8.9.2021 - Maaginen iloase

8.9.2021 - Maaginen iloase

MAAGINEN ILOASE

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
8.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Yksi kissani näytti haltioituneen onnelliselta tänä aamuna, kuin olisi kieriskellyt kissanmintussa tai nauttinut tuoretta maksaa jälkiruuaksi.

Mitä sellaista se tietää, mitä minä en tiedä?

Tunnen heikon mutta selvän kaiun samasta, mitä kissani kokee.

Odotus ilosta. Ei liian paljosta ilosta – juuri oikeasta määrästä iloa.

Tuntuu oudolta kuvitella sellainen asia, kuin liika ilo, mutta pakahduttava tunnekokemus voi olla haitallinen terveydelle, pidetään tuota tunnetta sitten positiivisena tai negatiivisena.

Silti haluaisin ottaa kohtalokkaan riemastumisen riskin, jos se voisi vapauttaa minut hallituksen lisääntyneistä rajoituksista ja siitä suoranaisesta suvereenisuusoikeuksien varastamisesta, minkä kohteena maailma on enenevässä määrin ollut.

Jos riemastuminen on tapa tuon kontrollin lopettamiseen, hyväksyn iloisesti sen seuraamukset.

*****

Vaikka se kuulostaa epärealistiselta, kenties ilo on jonkinlainen taika-ase. Kiiltävä valomiekka, joka leikkaa läpitunkevien pimeyssuortuvien ja syvimpien pelkotasojen läpi.

Näyttää siltä, että pelko ja sen negatiiviset ilmentymät ovat nujertaneet ihmisiä käytännössä jo ajan alusta saakka täällä Maa-planeetalla.

Yksi teema analyyseissa joita olen viime aikoina katsellut – esimerkiksi Simon Parker, Charlie Ward ja Mel K – on, että pelko on suurin ase, jota jatkuvasti käytetään meitä vastaan. Pelko voi aiheuttaa tavallaan halvaantumisen, joka pitää meidät tässä ilmeisen negatiivisessa pysähtyneisyydessä, erityisesti median toitottaessa loputtomasti covidia ja siitä oletettavasti syntyneitä kuolettavia muunnoksia.

Tunnen usein paljon kärsimättömyyttä, kun kommentaattorit näyttävät sättivän meitä siitä, että sallimme itseämme kontrolloitavan pelolla.

Tietysti olemme peloissamme! Katso niitä uhkia, joita kohtaamme! Miten ihmeessä kukaan joka ei ole tyhmä, voi olla pelkäämättä?

Ja kuitenkin juuri siihen näiden kommentaattoreiden (ja monien muiden) neuvo kiteytyy. Pimeät voimat/salaseura/globalistit syövät kirjaimellisesti pelkoenergiaamme.

Riistä tältä viholliselta – ja niin hahmotan heidät – ravinto, eivätkä he voi selviytyä.

Harmillista, ettemme voi tilata tuota ilovastalääkettä lisukkeeksi päivittäiselle annoslautasellemme.

Vai voimmeko?

*****

Miten "löydämme ilon"?

Miten massiivisesti nujerretut ihmiset puskevat läpi pelkoilmentymien tukahduttavista kerroksista, saavuttaakseen sen säteilevän ilomaapallon, joka näyttää juuri hehkuvan aivan tuossa kestämättömien olosuhteiden ulkopuolella?

Epäilemättä tämän täytyy olla yksilöponnistus. Voimme ja meidän täytyy tukea toisiamme, jos tarkoituksemme on onnistua. Mutta se tapa miten ilomme ilmenee, on yhtä ainutlaatuinen kuin jokainen meistä.

Olosuhteet sanelevat epäilemättä sen suuressa määrin. Joku joka rämpii toimeentulon minimitasolla kovassa ympäristössä, saattaa löytää iloa pelkästään heräämisestä elossa taas yhteen aamuun.

Joku joka on merkittävästi mukavammissa olosuhteissa, saattaa imeä sitä iloisuutta, jota kissamme, koiramme, hevosemme, papukaijamme ja hamsterimme näyttävät huokuvan ilman selvää syytä.

*****

Menen lattialle kissani kanssa, ja se hieroo pientä päätään kaikkiin osiini, joihin se ulottuu. Kutitan sen leukaa ja poskea, ja se kehrää vielä kovempaa.

Vedän syvään henkeä. En kuule sen ajatuksia sanoina, mutta koen tuon säteilevän iloisuuden sen kehräämisen sekä notkean ja iloisen kissatanssin kautta.

Toivon hartaasti, että pimeät voimat eivät voi selviytyä, sitten kun ilosta ja iloisuudesta tulee hallitsevia energioita tällä planeetalla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >