HomeViestejäCatherine Viel1.9.2021 - Mikä kauneus odottaakin

1.9.2021 - Mikä kauneus odottaakin

MIKÄ KAUNEUS ODOTTAAKIN

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
1.9.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Asioista irtipäästämisessä on syvällisyyttä, melkein pyhyyttä.

Teen yllätyshyökkäyksiä niihin kartoittamattomiin kaappi- ja laatikkomaailmoihin, joissa on tavaroita, joita en ole katsellut vuosiin. Siellä ne ovat pahvilaatikossa tai vetolaatikossa, ei-muistettuina, ei-arvostettuina ja usein – asiaa tarkasteltaessa – ei-haluttuina.

Silti törmään pikkutavaroihin, joita tervehdin kuin vanhoja ystäviä. Poimin ne esiin, kääntelen niitä käsissäni, laitan pöydälle ja hymyilen. Se on uudelleentutustumista tuohon esineeseen ja siihen osaani, joka edelleen samaistuu siihen.

Kenties muistan jonkin loman kauan sitten, kun keräsin simpukankuoria rannalta Mazaltássa, jossa on tuhansia suuria, vaaleanpunaisia kuoria, kuin kalloja huuhtoutuneena apokalypsin jälkeen – yksi puukonviilto osoittamassa, mistä kohtaa kalastaja tappoi tuon meriolion kuoren läpi.

Tuon olion julma kuolema ei vaikuttanut nautintooni sen luurangosta. Ei ainakaan silloin.

*****

Monien toimien lailla, tavaroiden karsiminen voidaan tehdä harkitulla ja kunnioittavalla tahdilla, täynnä meditatiivista läsnäoloa. Kaappien sattumanvarainen riuhtominen auki ja asioiden heittäminen hyväntekeväisyyskasaan, hädin tuskin vilkaisematta niitä, tuntuu mekaaniselta ja melkein taistelunhaluiselta toiminnalta.

Kun olen lähestynyt tätä tehtävää tuollaisen ilottomuuden ja tiukan päättäväisyyden kera, seuraa vääjäämättä katumista. Muistan edelleen asioita, joista hankkiuduin eroon vuosikymmeniä sitten, mutta jotka haluaisin saada käsiini nyt.

Välittämättä sen epäkäytännöllisyydestä, että asioita pitää ikuisesti. Ja välittämättä kiintymättömyyden Zen-käsitteestä tai siitä yleisestä henkisestä säännöstä, että kaikki on ohikiitävää, jne.

Haluaisin silti hyväillä tuota käsin kirjailtua, vaaleansinistä puseroa, jossa oli ristipistoja oranssilla langalla ja jonka sain perhematkalla Meksikoon 60-luvulla.

*****

Massiivisia muutoksia on oletettavasti tulossa. Meille kerrotaan, että monet järjestelmät ja asiat hylätään täysin, muutetaan tunnistamattomiksi tai korvataan järjestelmillä tai asioilla, joista olemme saaneet vinkkejä, mutta joita emme pysty todella kuvittelemaan.

Vaikka monet meistä epäilemättä kaipaavat tuota tiukasti määriteltyä "heitä vanha ulos ja tuo nopeasti sisään uusi" -versiota tästä ylösnousemusprosessista, se minkä saamme, on harkittu, tietoinen ja perimmiltään pyhä kirkastamisprosessi.

Kysymme kuitenkin edelleen: "Missä ovat medi-pedit? Missä on QFS (= kvanttirahoitusjärjestelmä)? Miksi minun täytyy edelleen maksaa tätä kiskurilyhennystä?"

Voin vain olettaa, että se kuka hyvänsä organisoi tätä (eli Jumala), tuntee meidät ihmiset hyvin. Ja tietää, että kaiken meille tutun laajamittainen muuttaminen ja korvaajan kursailematon täräyttäminen pöytään, suistaisi suuren osan ihmiskunnasta paniikkiin, jota seuraisi totaalinen hämmennys.

Vähintään meille saattaisi jäädä vastaavanlainen kaipaus, kuin tuo kirjailtu pusero, jonka annoimme pois 1970-luvulla, mutta jonka haluaisimme nähdä vielä roikkuvan kaapissamme.

*****

Jatkan hidasta ja pyhää etsintääni, rauhallisen tilan luomiseksi ympärilleni. Nyt kun päästän irti jostain, tiedän, että ajoitus on täydellinen, koska lähestyin tätä prosessia ajattomasta sydämestäni, enkä aikatauluorientoituneesta mielestäni.

Vaikka olen innokas kokemaan kaiken sen kauneuden, mikä odottaa meitä, aivan Nova Gaian horisontin takana, tiedän paremmin, kuin että haluaisin supernopeita muutoksia.

Tai jos kuitenkin haluan niitä, muistan ristiä sormeni selän takana. "Laskin vain leikkiä, universumi. Kaikessa rauhassa vaan. Tiedän, että teet sen joka tapauksessa."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >