HomeViestejäCatherine Viel27.8.2021 Kuka sen sanoi?! - näkemykseni kanavoinnista

27.8.2021 Kuka sen sanoi?! - näkemykseni kanavoinnista

KUKA SEN SANOI?! – NÄKEMYKSENI KANAVOINNISTA

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
27.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Monet meistä ovat kasvaneet ns. perinteisissä kodeissa. Oma keskiluokkainen amerikkalaiskasvatukseni kertoi, että ainoat ihmiset jotka puhuivat äänien kuulemisesta päässään, olivat säälittäviä kodittomia, joita kuljeskeli San Franciscon kaduilla, 20 mailia länteen pienestä kotikaupungistani, Lafayettesta.

Kuitenkin yhtenä iltapäivänä kun ajelin kotiin Diablo Valley Collegesta, "ääni" ilmaisi selvästi: "Varo, joku meinaa täräyttää autoosi!"

Muutaman sekunnin päästä auto kaarsi minua kohti keltaisen viivan yli. Jos en olisi ollut ekstravalppaana tuon äänen yllyttämänä …

Muistan tuo tapauksen monen vuosikymmenen jälkeen vain, koska tallensin sen päiväkirjaani, joten olen törmännyt siihen ajoittain vuosien saatossa.

En pitänyt koskaan sitä "kanavointina". Ruumiillistumaton ääni joka kehotti minua varomaan, ei tuntunut kovin kummalliselta kirkossa käyvälle katolilaiselle, erityisesti sellaiselle joka vietti lapsuudessa huomattavasti aikaa Jumalan kanssa keskustellen. Oletin sen olleen suojelusenkelini. Kaikilla oli sellainen, eikö?

Siis on todennäköistä, että olen kuullut "ääniä päässäni" koko elämän ajan. Ilman sitä edellytystä, että asuisin San Franciscon kaduilla.

*****

Kun olemme asettuneet 5D:hen, epäilemättä kanavoimme kaikki iloisesti ja helposti, mitä tahansa haluamme tietää, oppia, tiedostaa, muistaa … ja "kuka tahansa" jonka kanssa haluamme kommunikoida, on varmasti myös käytettävissämme.

Sitä odotellessa olen iloinen, että voin päästä käsiksi viisauteen "tohinan yläpuolelta", jota välittävät ammattikanavoijat. Suzy Ward joka kanavoi poikaansa Matthewia (ja monia muita). Blossom Goodchild jonka kumppaneina ovat Valkoinen pilvi ja Valoliitto. Natalie Gianelli, joka jakaa tri Peeblesin ystävällisiä neuvoja ja perspektiivejä.

Jotkut kanavoijat eivät ilmeisesti tunne velvollisuutta nimittää lähteitään tietyksi mestariksi, enkeliksi, enkeliryhmäksi tai vastaavaksi. Peggy Black joka kanavoi "tiimiä", tulee mieleen.

Ketä kanavoimme omassa tietoisuudessamme? Minulla on yksi pääopas, joka esittäytyi noin vuosi sitten. Hän ei ole suojelusenkelini, vaan hän on monien elämien aikainen seuralainen ja antaa lohduttavaa jatkuvuutta elämääni.

Olen kommunikoinut myös hyvin kaukaisen tähtiryhmän kanssa, jonka nimi on tri Peeblesin mukaan "melko vaikea" ja jota mitä kutsun nimellä, jonka keksin havaitsemani energiavärin perusteella. "He eivät välitä, miten kutsut heitä", tri Peebles vakuutti minulle.

Tri Peebles on kertonut minulle vuosien saatossa, että niitä joita hän kutsuu ensisijaisiksi oppaikseni – jotka ovat lähimmässä piirissäni sessioidemme hetkellä – on ollut St. Germainista Kwan Yiniin ja Ganeshaan.

En tavallisesti enää kysy: "Keitä oppaani ovat?" kun puhun jonkun ammattikanavoijan kanssa. Tarve nimetä ja lokeroida vaikuttaa vähentyneen ajan ja luottamuksen myötä.

Arvostin äskettäistä Kryonin vastausta, joka liittyi kanavointiin: "Channeling Ourselves or God?" (= itsemme vai Jumalan kanavoiminen).

"Parasta kanavointia planeetalla on, kun saat jumalaisia vastauksia lähimmältä Jumalalähteeltä – omalta korkeammalta itseltäsi. Monet kanavoivat omaa korkeampaa itseään ja löytävät hyvin syvällistä informaatiota. Loppujen lopuksi … se on Jumala … Siis sinua tosiaankin kehotetaan löytämään jumaluus sisältä ja kanavoimaan itseäsi. Prosessin aikana saattaa tuntua siltä, että olet löytänyt jonkun upean enkelin, joka on ulkopuolellasi, myös eri nimen kera. … Tuo olento olet sinä, ja se on valmis antamaan sinulle vastauksia. Siunattuja ovat ne ihmiset, jotka löytävät viisautta itselleen kanavoimalla itseään!"  

*****

Muistan, mitä tri Peebles sanoi minulle tästä aiheesta 2019:

"Muista, että kun kommunikoit oppaidesi kanssa, kyse ei ole koskaan siitä, että kutsut heidät viereisestä huoneesta. Siis kun puhut heille, he eivät ikään kuin laita teekuppiaan alas ja työnnä päätään sisään kysyen: "Hei, mitä haluaisit?"

Kun kommunikoit oppaidesi kanssa, pelkästään avaudut, antaudut, olet enemmän sen informaation tavoitettavissa, jota sinulle jo kerrotaan.

Opaskommunikoinnissa on tärkeää muistaa, että oppaasi saavat aina tuon viestin sinulle. He puhuvat sinulle aina, ja se ydinolemus kuka oikeasti olet, universaali olemuksesi, korkeampi itsesi, kuulee aina. Siis mitään ei koskaan menetetä, ei koskaan. Ymmärrätkö?"

Kyllä, ymmärrän. Ja arvostan oppaitani ja heidän informaatiotaan – korkeamman itseni informaatiota – riippumatta siitä mikä nimi annetaan sille menetelmälle, jolla saan sitä.

Se kaikki on hyvä. Se kaikki on Jumala. Se kaikki on yksi. Kenties sitten kun pääsemme suoraan asiaan, se on aina itse, joka kertoo itselle, mikä on mitä. Ja kenen viisaus voisi olla parempaa kuin omamme?

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >