HomeViestejäCatherine Viel19.8.2021 - Ainoa suunnitelma jolla on merkitystä

19.8.2021 - Ainoa suunnitelma jolla on merkitystä

AINOA SUUNNITELMA JOLLA ON MERKITYSTÄ

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
19.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Standardeistani on tullut hyvin matalia. Minulla oli "hyvä päivä" eilen, koska minuun ei sattunut paljon kävellessäni, hitaasti ja varovasti, kun tein päivittäisiä asioitani.

Kokemus helpotuksesta ja onnellisuudesta, koska "ei sattunut paljon", tuntuu vastaavalta, kuin nälkiintynyt joka on hurmoksessa saadessaan tähteitä, kun ihmiset mässäilevät ensiluokkaisella grillikyljellä pitopöydässä.

Tässä pitkässä saagassa lonkka- ja jalkakipukokemuksia, olen vähitellen joutunut kestämään, että ydintunne "itsestäni" murenee.

Henkisestä näkökulmasta olen tietoinen, ettei minun pitäisi hahmottaa itseäni kehona tai tunteina tai mielen prosesseina. Olen sielu/henki, Jumalan sirpale, joka kokee inkarnoitunutta ihmiselämää. Henki jolla on keho – ei keho, jolla on henki.

Kun olen täysin hiljaa ja teen Reikiä tai osallistun muihin mietiskeleviin olemistiloihin, se sallii minun olla eheydentunteessa itsestäni.

Heti kun nousen seisomaan, tuo illuusio eheydestä katoaa ja minut kiskaistaan takaisin kipuun, pois Hengen kanssa yhdistymisen rauhasta.

Joka kerta kun tämä tapahtuu, tunnen jakautuvani ainakin kahteen osaan. Osa joka uskoo fyysisyyden ja kolmannen ulottuvan olevan jonkinlainen illuusio, ja osaan joka voi vain huomata fyysisen elämän olevan tuskallista tavalla, jota en pysty karkottamaan sanomalla muutaman affirmaation.

Tämä saa minut miettimään: miten tämä voisi mitenkään olla elämäni suunnitelma? Siksakkia niiden niukkojen hetkien, jolloin ollaan Hengen loputtomuudessa, ja sen loppuajan välillä, jolloin ollaan suljettuna tuskalliseen fyysiseen todellisuuteen?

En oikeasti pysty uskomaan, että tämä oli osa elämänsuunnitelmaani, ennen kuin tulin. Jos oli, haluaisin erittäin kovasti matkustaa ajassa ja tehdä muutaman korjauksen.

*****

Törmäsin hiljattain erään kommentaattorin vilpittömään valitukseen, jossa hahmoteltiin kaikki ne tavat, joilla hänen mielestään ihmiskunnan "suunnitelma" ei toimi kovin hyvin.

Ihmisiä vammautuu ja kuolee rokotteista. Vapauksia häviää. Monet, kuten tämä kommentaattori, uskovat, että Allianssi kontrolloi kulissien takana ja kaikki kaaos, kuolema ja tuska jota ihmisille kaadetaan, tulee näin ollen tosiasiassa "hyviltä tyypeiltä".

Se saa kuulostamaan, että ihmiskunnan pelastamissuunnitelma sisältää valtavan ihmismäärän tappamisen ja vahingoittamisen. Toisin sanoen, aivan kuten "pimeä suunnitelma".

Sitten on ns. "Äidin suunnitelma", kuten jotkut sitä kutsuvat. Henkinen puoli: ylösnousemus ja siirtyminen uuteen Maahan ja viidenteen ulottuvuuteen jne.

Mutta palaan jatkuvasti takaisin yhteen teemaan, jonka olen nähnyt monta kertaa. Sen voi summata näin: olet täällä tullaksesi omaksi itseksesi. Hyväksyäksesi ja tunnustaaksesi sen, kuka todellisuudessa olet.

Se saa kuulostamaan, että ainoa suunnitelma on tulla omaksi itseksemme.

*****

Vaikeus joka minulla on "itsenäni olemisessa", on, että kohtaan jatkuvasti loputtoman paraatin tuputettuja tekijöitä, jotka eivät liity mitenkään rauhaan ja iloon – tiloihin jotka liitän lähimmin "todelliseen itseeni".

On niitä, jotka lempeästi toruisivat minua, että olen aina itseni ja ainoastaan havaintoni on virheellinen. Mitä tahansa koen – riippumatta siitä, miten paljon uskon sen työntävän minua poispäin Hengestäni – sen on "tarkoitettu" olevan ja siksi se on Itseni.

Minun vastuuni on hyväksyä kaikki juuri sellaisena, kuin se on, hyväksyä itseni juuri sellaisena kuin olen tietyllä hetkellä. Saan bonuspisteitä, jos pystyn tekemään sen hymyillen.

Närkästyneempinä hetkinä reaktioni on: en ole mikään pyhimys. Älkää pyytäkö minua olemaan sellainen.

Tyynempinä hetkinä näen viisauden hyväksymisessä kamppailun sijasta. Jotain vastaan taisteleminen antaa sille vain energiaa ja tuo sitä enemmän elämään – vääjäämätön vetovoimanlaki.

*****

Naiivi optimismi on myös osa Itseäni. Tässä optimistisessa moodissa voin uskoa, että herään huomenaamulla kivuttomana.

Olen vakuuttunut, että Allianssi ei ole organisoinut suunnitelmaa, joka jatkuvasti vahingoittaa ihmiskuntaa, pelkkänä tarkoituksena "herättää ihmiset".

Mutta ennen kaikkea voin uskoa, että ainoa oikea suunnitelma on tosiaankin tulla todelliseksi itsekseni. Hyväksyä ja tunnustaa se itse, joka on olemassa tietyllä hetkellä.

Ja uskoa, että henkilökohtaisesta näkökulmasta – joka on kaikki, mihin pystyn todella samaistumaan – tämä on itse asiassa ainoa suunnitelma, jolla on merkitystä.

Vedän henkeä ja suljen silmäni. Täydellisessä hiljaisuudessa minulla on täydellinen rauha ja olen todellinen ja täydellinen itseni.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >