HomeViestejäCatherine Viel14.8.2021 - Ääretön loppumiskohta

14.8.2021 - Ääretön loppumiskohta

ÄÄRETÖN LOPPUMISKOHTA

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
14.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kokemukseni on ollut, että ihminen pystyy sietämään monia asioita, kunhan loppumiskohta tiedetään.

Tuskaa ja kärsimystä, epämiellyttäviä olosuhteita tai vihamielistä ympäristöä. Asioita joista emme vain pidä … Ihmiset ovat sitkeää porukkaa.

Tarvitseeko jotain kestää päivän? Viikon? Jopa kuukauden? Kyllä, pystymme siihen … olettaen, että tiedämme sen olevan vain päivä tai viikko tai kuukausi.

Ei määräämätöntä aikaa, mikä tunnetaan myös "mahdollisesti ikuisena".

*****

Se tuntuu ikuisuudelta, mutta olemme olleet muurahaishyökkäyksen kohteena vasta vajaan kuukauden. Olen parhaani mukaan kommunikoinut Gaian ja muurahaisten kanssa. Mutta tunkeutuminen jatkuu.

Toinen tuholaistorjuntayritys johon olin yhteydessä, pystyi antamaan ajan viiden päivän päästä.

Välitön helpotuksentunne valtasi minut. Minusta tuntui, kuin olisin voinut hengittää vapaasti ensimmäistä kertaa viikkoihin.

Hyvin pieni ärsytys huonojen asioiden asteikolla. Mutta merkittävä, herpaantumaton, jatkuva ja loputon häiriötekijä päivittäisessä elämässäni.

Kestämättömin osa tuossa yhtälössä on "loputon".

*****

En usko, että kukaan (joka todella tietää) sanoo: "Totuus tulee esiin … (päivämäärä). Valmistautukaa heittämään maskinne pois ja hävittämään kaikki myrkkyrokotteet."

Jos jatkuvasti toivon, että joku paljastaa vuorenvarmasti maailman hulluuden loppumiskohdan, pelkästään petyn.

Niin paljon kuin haluankin nauttia siitä samasta syvästä helpotuksentunteesta, jota koin tietäessäni muurahaishyökkäyksen loppumiskohdan, niin ei luultavasti tapahdu maailmantilanteen osalta.

Keinoni saada kohotusta tuntuvat rajallisilta. Tällä hetkellä onnistun vain noroon kiitollisuutta joka kerta, kun kuuraan pois uuden muurahaispolun jäljen – ollaan aina lähempänä viimeistä kertaa, kun minun täytyy tehdä se.

Tämän pikkuruisen "pian on paremmin" -tilanteen (jolla on määrätty päivämäärä) täytyy riittää kaikille niille alueille, joilla en näytä kykenevän mielentyyneyteen tällä hetkellä.

Toinen asia jossa onnistun, on myötätuntoinen välinpitämättömyys sille, mitä muut ihmiset tekevät ja mitä ulkopuolinen maailma jatkuvasti heittää eteeni. Ihmiset jotka päättävät ottaa rokotuksen pitääkseen työpaikan tai mennäkseen kouluun, perheet jotka käyttävät maskia ulkona, vaikkei sitä vaadita, herpaantumattomat covid-otsikot, jotka kaikki päätyvät lauseeseen "ota rokotus nyt", riippumatta artikkelin näennäisestä sisällöstä …  

Pystytän esteen kaiken sen ja itseni välille. Välinpitämättömyys, antautuminen – mitä ikinä se onkin – voi olla kilpeni.

En voi määrätä muutoksia, joita haluan. Tuurilla voin ehkä määrätä itseäni, äärimmäisellä rakkaudella ja kunnioituksella sitä itseä kohtaan, joka joutuu kestämään sellaista, minkä loppumiskohta näyttää äärettömältä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >