HomeViestejäCatherine Viel11.8.2021 - Rauhan saavuttaminen

11.8.2021 - Rauhan saavuttaminen

RAUHAN SAAVUTTAMINEN

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
11.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voin kipittää monia väyliä pitkin, joita tavoittelevat pelon houreet ja surun peikot.

Mieleni – niin koulutettu kuin se onkin etsimään ongelmia ja löytämään ratkaisuja – on suunniltaan. Se täyttyy kaikella tällaisella: "Jos tämä tapahtuu, niin minun pitäisi …"

Niin paljon kuin arvostankin mieltäni, huoman, että se on huonosti varustettu epätavallisiin olosuhteisiin, joiden lisääntyminen jatkuu henkilökohtaisessa elämässäni ja maailmassa.

Mieleni ei erityisemmin välitä omituisuuksista ja asioista, jotka ovat epäjärjestyksessä. Se haluaa tietää, mitä tapahtuu ja mitä voin tehdä korjatakseni sen, mistä en pidä.

Huolien ja "mitä jossien" välissä luiskahdellessani, henkisen mielenterveyden ohut lanka kuiskaa hennosti, mutta selvästi: mene sydämeesi.

Ja yhdellä hitaalla ja tietoisella hengenvedolla voin olla siellä.

*****

En saanut enää unta tänä aamuna noin klo 5. Kun on niin aikaisin hereillä, se on kutsu toistuvalle huolelle kaikista asioista, jotka voivat olla "pielessä".

Viime aikoina heräämishetki on ollut ainoa ajankohta, jolloin tunnen, etteivät minua paina viimeisimmät henkilökohtaiset ja globaalit hirvitykset.

Heti kun muistan, että on (huonoja) asioita, jotka minun täytyy uskoakseni käsitellä, ne tihkuvat takaisin yksitellen. Joskus niitä tupsahtelee joukkona, kuin rivi vieteriukkoja kosmisella ajastimella.

Boing! Muista, että taloosi on tunkeutunut muurahaisia! Vedenlämmittimessä oli kaasuvuoto, eikä minulla ole kuumaa vettä! Sairaala vaatii nyt kaikilta vierailijoilta covid-testiä tai todistusta rokotuksesta!

Mieleni hyppää vääjäämättömään johtopäätökseen: rokotuspassit tulevat, rokotuspassit tulevat!

Tämä mahdollinen hyökkäys on yhtä ei-tervetullut kuin armeija, joka ylittää rajan itsenäiseen maahan.

Se on tosiaankin täysin osuva analogia. Vihollinen tulee nyt byrokraattien ja korkeammassa asemassa olevien valepuvussa, jotka uskovat noudattavansa "terveys- ja turvallisuusprotokollaa" – sellaisen määräämänä, joka minusta on täysin korruptoitunut hallintorakenne.

Mikä tahansa todellinen tarkoitus "covid-reaktioprotokollien" taustalla onkin, olen sataprosenttisen varma, ettei se liity mitenkään ihmisten pitämiseen turvassa ja terveenä.

Mielelläni on paljon kamaluutta, jota pureskella. Ja se tekee sen hyvin onnellisena – tyytyväinen lehmä joka märehtii myrkytettyä ruohoa, jota se nyhtää niiltä kaaoksen ja epätoivon niityiltä, jotka näyttävät ympäröivän meitä.

*****

En halua pureskella tuota myrkyllistä ruohoa. Kunnioitan ja arvostan mieltäni ja sen laskelmointifunktiota. Jos tämä, sitten tuo. Kaasuvuoto? Soita kaasuyhtiöön, soita sitten putkimiehelle jne. jne.  

Kunnioitan mieltäni syvästi, ja olen kiitollinen kognitiivisista ja analyyttisistä kyvyistäni.

Mutta toivon syvästi, että se pitäisi joskus vain suunsa kiinni.

Minulla oli tänä aamuna sellainen hetki klo 5.30 tai 6. Selailtuani yrmeänä mentaalista huoli- ja murhekatalogiani, olin saanut tarpeekseni.

Halusin vain rauhaa.

Ilman tietoista tarkoitusta, kosketin kevyesti yhdellä sormella sydäntäni. Ja juuri tuolla hetkellä kuulin tutun haukan kutsuvan kaukaa.

Ja olin välittömästi rauhallinen. Liikutuin melkein kyyneliin, mutta rauhallisena.

Haukka muistutti minulle: siitä joka oli kerran eksynyt ja pelokas, tulee voimakas, itsenäinen ja sinnikäs; se joka kerran näytti eksyneen, ei koskaan eksynyt todelliselta polultaan.

Todellinen polkuni on rauha. Kaikki vierinkivet jotka jymistävät polkuani pitkin, ovat pelkästään esteitä. Ja ne ovat esteitä vain, jos päätän nähdä ne niin.

Mieleni voi auttaa minua olemaan rauhallinen, koska se on voimakkain haluni. Mutta vain jos pyydän tuota olotilaa, ja vain tuota, kaikista ulottuvilla olevista vaihtoehdoista.

Se on kuin levitetty korttikäsi. Mitä valitsen?

Tiedän, että jonain päivänä katsoessani tuota korttikättä, jokaiseen korttiin on kirjoitettuna: rauha on meidän.

Kunnes on se aika, jolloin menen mielestä sydämeen, koska sydän saavuttaa rauhan aina suoraan.

_____

Huom. Kirjoitettuani tämän katselin Allison Coen videon, ja se on hyvin releventti artikkelini kannata. Tässä on linkki.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >