HomeViestejäCatherine Viel4.8.2021 - "Ei koskaan" on tullut ... ja ihan sama

4.8.2021 - "Ei koskaan" on tullut ... ja ihan sama

"EI KOSKAAN" ON TULLUT … JA IHAN SAMA

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
4.8.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Muutama päivä sitten …

Tiesin, että se oli tulossa. Ennustettavissa kuin auringonlasku, eikä läheskään yhtä kaunis. Ja kuitenkin pysähdyin siihen paikkaan CVS:n oven sisäpuolella tuijottaen myyjää.

"Mitä?"

"Sanoin, että teidän täytyy käyttää maskia, hyvä rouva."

"Mistä lähtien?"

"Lauantaista."

"Muttei se ole pakollista!"

"Tiedän, mutta Tautikeskus suosittelee …"

Sanomatta sanaakaan, käännyin kannoillani ja tömistelin takaisin autolle. Miten pääsen tähän kauppaan seuraavalla kerralla ilman maskia? Tai mihinkään kauppaan, koska on selvää, että siitä tulee pakollinen pian?

Vedin syvään henkeä, ennen kuin ajelin tyynesti pankkiin, jossa kukaan ei ole koskaan vaatinut käyttämään maskia autokaistaikkunalla.

*****

Eilen Santa Barbaran piirikunta ilmoitti, että maskin käyttöpakko alkaa 6.8. Kaikilla – rokotettu tai ei.

Katsoin tuota otsikkoa tämän päivän lehdessä ja minusta tuntui … pettyneeltä, muttei yllättyneeltä. Se tuntui vääjäämättömältä, koska Los Angelesin piirikunta oli jo ottanut käyttöön pakkonsa ja Santa Barbara seuraa tavallisesti tuon eteläisen suuren kaupungin perässä, ns. covid-turvallisuusprotokollan kunnioittamisessa.

En kuitenkin pystynyt tuntemaan paljon raivoa tästä uudesta paikallismääräyksestä. Ikään kuin sillä ei olisi mitään vaikutusta minuun.

Mikä on tietysti pötyä. Tietysti se vaikuttaa minuun. Minun täytyy laittaa maski mennäkseni mihin tahansa rakennukseen, joissa työntekijät ovat valmiita rikkomaan lakia pakottamalla laittoman määräyksen.

*****

Raivo ei ole koskaan energiaa, jota haluan. Minusta on virkistävää, että jokin korkeampi älykkyys on astunut sisään ja huiskauttanut pois sen ärtymyksen, jonka kanssa olen elänyt viimeiset 19 kuukautta.

Tuo älykkyys mumisee lempeästi: "Kyse ei ole oikeasti sinusta, eikä sinun tarvitse olla niin kiukkuinen asioista. Se ei vaikuta sinuun siellä, missä sillä on merkitystä."

Sillä ei ole merkitystä korkeamman itseni tasolla, ja maskipakko ei ole korkeamman itseni tutkassa. Voin kertoa, että kehoni on myös messissä. Tavallisia pistoja tai nipistyksiä ei ilmesty hämmentämään minua.

*****

Onko tämä todellinen muutos, vai väliaikainen? Viekö perustuslainvastaisten pakkojen määrääminen minulta jatkossa rauhan, täysivaltaisuuden ja tasapainon?

Olin tosi varma, että ihmiset eivät koskaan enää luopuisi niin paljosta vapaudesta räyhäävien poliitikkojen, median äänitorvien ja lääkefirmojen maksettujen "tiedemiesten" sanomisten vuoksi.

Koskaan enää emme säyseästi tottelisi sellaista, minkä oma tutkimuksemme kertoisi olevan epäterveellisiä pakkoja, jotka eivät tee, mitä auktoriteetit väittävät niiden tekevän, eli "pitävät meidät turvassa ja terveenä".

No, tuo "ei koskaan" on tullut, enkä pysty keräämään juuri kiinnostusta koko tätä ruljanssia kohtaan. Minusta tuntuu, kuin tietäisin tämänhetkisen maailmantilanteen lopullisen tuloksen. Eikä sitä saa sivuraiteille pienen Kalifornian piirikuntamme mitättömät yritykset alistaa asukkaat jälleen kerran.

Sen sijaan aistin mahdollisuuksia ja potentiaaleja. Kenties tutkin joitain muita aiheita, koska maskin pitäminen ja pakot eivät ole niitä aiheita, joihin sisäinen kirjoittajani haluaa eksyä tällä hetkellä.

Kuuntelen aina tuota sisäistä kirjoittajaa. Minne hän meneekin, minä seuraan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >