HomeViestejäCatherine Viel9.7.2021 - Sielun peilit

9.7.2021 - Sielun peilit

SIELUN PEILIT

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
9.7.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Uskon ehdottomasti siihen usein toistettuun sanontaan, että vedämme puoleemme ihmisiä ja kokemuksia toimimaan peilinä, kun olemme valmis näkemään jonkin aspektimme maailman heijastamana.

Tänään peili näytti minulle sellaisen, mitä monet kutsuisivat "salaliittoteoreetikoksi".

*****

Se alkoi ihan viattomasti.

"Eivätkö sipulit tuoksu upeilta?" naisen ääni sanoi Trader Joe'sin tuotekäytävällä.

Vilkaisin häntä ja hymyilin: "Kyllä tuoksuvat, ja valkosipuli myös. Tuo mieleeni Gilroyn."

"Gilroy, portti San Joseen", hän kommentoi, sitten hivuttautui lähemmäs ja mumisi: "San Josen tasangot olivat ennen kirsikkapuiden peitossa, 1960-luvulla. Ja sitten IBM halusi tuoda maahan 25.000 työntekijää idästä, ja he kaatoivat puut ja rakensivat halpoja majoitusalueita työntekijöille."

Nyökkäsin ollen samaa mieltä. "Muistan nuo alueet."

"Tiedätkö nuo IBM:n henkilökortit? Ne eivät ole tunnistamista varten." Hän nyökkäsi terävästi ja nojautui vielä lähemmäs. "Ne ovat säteilytason tarkistamista varten."

"Ei yllätä minua vähääkään", vastasin ja mietin samalla, miten voisin lempeästi lopettaa keskustelun, josta oli tulossa epämiellyttävää.

Epämiellyttävyyden alla väreili hitunen tiedostamista. Muutamaan sanan myötä, tämä nainen olisi yhtä hyvin voinut heiluttaa lippua, jossa sanotaan: "Salaliittoteoreetikko! Kuuntelija, varo."

Koska … miten säpsähdänkään tunnistamisesta … olen löytänyt itseni huolettomasti mainitsemasta samanlaisia "hulluja" asioita täysin vieraille ihmisille kuluneen vuoden aikana.

Covid on biologinen ase! Eliitti yrittää tuhota meidät! He varastivat selvästi presidentinvaalit peukaloiduilla äänestyspaikoillaan ja elektronisella manipuloinnilla ulkomailta!

Olin joko tietämätön tai piittaamaton hienovaraisesta paniikista kuulijoiden silmissä ja siitä tavasta, jolla he lähtivät pikkuhiljaa pois, hymyillen kiukkuaan pidätellen.

Jos olisimme olleet sarjakuvassa, ajatuskuplassa olisi lukenut: "Mikä sekopää. Hyvä, ettei minun tarvitse kuunnella häntä koko päivää."

*****

Kyse ei ole siitä, etten uskonut tuota shoppaillijaa tänään. Olen melko varma, että olen lukenut noista henkilökorteista nettisivustoilta, joilta olen etsinyt totuutta.

En ole varma, miksi tämä nainen valitsi minut salaisuuksiensa jakamiseen, norkoillen kyynärpääni vieressä ja mumisten IBM:n tekohenkilökorteista, kun kuljin leipomohyllyjen ohi. Hän varmaan aisti sukulaissielun – epäilemättä hän ei puhunut kaikkien kanssa tällä tavalla.

Sanoin lopulta: "Olen pahoillani, mutta minun täytyy keskittyä ostosten tekemiseen …" koska todellisuudessa hän häiritsi minua.

Siististi kuin nopea sotaratsu kiertää tynnyrin, hän kipaisi pois ilmoittaen: "Se on ok. Minun täytyy mennä luomu …", enkä kuullut enää loppua.

Katsoin hänen peräänsä hetken. Hän näytti täysin normaalilta. Ei sloganilla koristeltua t-paitaa, joka olisi merkki laatikon ulkopuolisesta ajattelusta hänen harmaiden ja kultaisten kiharoidensa alla.

Olisinko minä valinnut hänet, jos olisin halunnut käynnistää keskustelun covidista ja vaalivilpistä? Voisinko lähettää jonkin psyykkisen tutkan ja saada sen ponnahtamaan takaisin "positiivisena" avoimuudesta ylösnousemus-, henkisyys-, tilivelvollisuus- ja paljastusaiheille, joita ihmisenemmistö pakenisi mieluummin, kuin kohtaisi?

Jatkoin ostostentekoa ja lopulta lähdin kotiin, tarkistaen massiivisen julkisivun mustasta lasilevypeilistä, oliko ulkonäössäni mitään epätavallista. Ei neonkylttiä, joka julistaa "salaliittoteoreetikko!", ei sloganin täyttämää t-paitaa.

En nähnyt uuden tuttavani lähtevän kaupasta, mutta jos näen hänet uudestaan, saattaisin kysyä, mitä hän ajattelee covidin jälkeisestä fiaskosta tai mahdollisuudesta erottaa kuvernööri Newsom virasta kansanäänestyksellä syyskuussa. Odotan elävää keskustelua jonkun kanssa, joka puhuu kieltäni, ja vaikkakin vähän vääristyneenä, peilaa sisäistä itseäni, joskus piilossa olevaa sieluani, minulle lisäpohdiskelua varten.

Pohdiskelua, ja vielä enemmän hyväksyntää. Epäilemättä, sitä meistä useimmat toivovat näkevänsä, kun katsomme peiliin: sen hyväksymistä mitä se heijastaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >