HomeViestejäCatherine Viel28.6.2021 - Sielun silmät apposen auki

28.6.2021 - Sielun silmät apposen auki

SIELUN SILMÄT APPOSEN AUKI

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
28.6.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kuka valitsisi tarkoituksella myrkyttää itsensä kokeellisella lääkecocktailla, jota on terästetty salaisilla ainesosilla, jotka voivat aiheuttaa pistosalueen magnetisoitumista?

Se ei ole monivalintakysymys, vaikka on monia vastauksia.

Olen käynyt pari keskustelua äskettäin muiden heränneiden/tietoisten ihmisten kanssa, ja päivän aihe on edelleen jokin versio tästä: "Miksi ihmeessä se-ja-se kävi rokotettavana? Minun täytyi vain päästää siitä irti ja olla järkyttymättä."

Vaikka olen saavuttanut vakaan hyväksymistilan niiden osalta – myös perheen tai elinikäisten ystävien – jotka ovat päättäneet ottaa piikin, niin lukiessani lisää rokotteen haitallisista vaikutuksista ja kuolemista, vaivun usein epätoivoon.

Miksi, voi miksi, miksi nämä rakkaat ihmiset tekevät tämän katalan, itseä vahingoittavan teon?

Ensinnäkin, koska he eivät ajattele vahingoittavansa itseään – he uskovat olevansa terveitä ja turvassa. Lisäksi, koska he eivät ole esittäneet paljon kysymyksiä, eivätkä he ole juuri tutkineet asiaa.

Mitä tahansa faktoja yritätkin laittaa eteen, nämä rakkaat ihmiset eivät pysty vastustamaan niiden faktantarkistajien tyranniaa, jotka kiistävät kaiken, mitä sanot.

*****

Aivopesu on ollut perusteellista. Kutsu sitä mielen kontrolloinniksi, kutsu sitä massahypnoosiksi, kutsu sitä pakottamiseksi informaatioylikuormalla. Mitä ikinä se onkin, se on ottanut valtoihinsa monet ihmiset niin läpikotaisin, että on kuin yrittäisi vetää paljain käsin valtavaa puuta juurineen saada ihmiset harkitsemaan mitään muuta mahdollisuutta kuin valtavirta"totuutta".

Tässä kysymyksessä on tietysti toinen, henkinen puoli. Täysivaltaisuus, vapaa tahto, sielusopimus. Karma. Kaikki nämä viittaavat siihen, että jokainen tekee tuon valinnan – piikki vai ei piikkiä – sielun silmät apposen auki.

Äskettäisessä Shelly Youngin arkkienkeli Gabrielin kanavoinnissa todetaan:

"Antautuminen virralle luottamuksenne ja uskonne kera, on suuri energeettinen julistus lupanne antamisesta siihen, että teidät kannetaan, opastetaan, johdetaan tai kellutetaan haasteidenne yli, suurimpiin löytöihin … Se on täysin tuettu, ratkaisupohjainen järjestelmä, joka on sielunne ja opastiiminne yhteisluomus. Näin ollen sen on mahdotonta viedä teitä mihinkään pahempaan, koska se on ohjelmoitu viemään teidät vain seuraavaksi korkeimpaan kokemukseen." [korostus lisätty]

*****

Mentaalisesta "mutta, mutta, mutta" -sopertamisestani huolimatta, jos ajattelen asiaa intohimottomasti, tämä tietysti merkitsee, että jokainen kokee tuon tuen, ja jokainen on omalla tiellään "seuraavaksi korkeimpaan kokemukseensa".

Ei vain guru ashramissa. Eivät vain vaihtoehtoisen totuuden kommentaattorit. Et vain sinä, joka luet tätä artikkelia, koska tunnet vetoa tällaiseen informaatioon ja siksi sinulla on jo tuo tieto.

Ei. Jokainen on täysivaltainen, myös ihmiset jotka "valitsevat" sairastuttaa tai tappaa itsensä kokeellisilla piikeillä.

Minulta olisi hyvin ylimielistä kuvitella, että oma valintani olla tietoinen, on parempi kuin jonkun muun valinta olla kiinnittämättä huomiota.

Luulen, että vaaditaan tiettyä, todellista henkistä kypsyyttä hyväksyä sen pätevyys, että "jokainen valitsee sielusopimuksensa mukaan".

Luulen myös, etten ole vielä siinä kohtaa.

*****

Luulen, että enin mitä voin tehdä tässä kohtaa, sekä tulevien kuukausien tai vuosien aikana (kun haittavaikutusten ennustetaan lisääntyvän ajan kuluessa), on muistaa arkkienkeli Gabrielin viisaus, että sielumme opastusjärjestelmä vie meidät ainoastaan – meidät kaikki – seuraavaksi korkeimpaan kokemukseemme.

Lainaan henkistä kypsyyttä jostain, mistä löydän, ja arkkienkeli Gabriel tuntuu mahtavalta paikalta aloittaa.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >