HomeViestejäCatherine Viel22.6.2021 - Tyhjyyden rauha

22.6.2021 - Tyhjyyden rauha

TYHJYYDEN RAUHA

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
22.6.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

On hyvin hiljaista tänä aamuna, ja olen hiljainen ja tyyni. Kesäkuun harmaa sumu on siunannut meitä monta päivää ja korvannut ennustetun kovan kuumuuden ja maastopalovaaran Santa Barbaran maakunnassa – se kuivui kokoon parissa päivässä. En ole seurannut muun Kalifornian tilannetta, mutta eräs ystävä pohjoisempaa sanoo, ettei heidänkään kamala kuumuusaaltonsa toteutunut täysin.

Hän spekuloi, että salaseura sortuu tekemään vakavia ennustuksia aiheuttamaan pelkoa, koska se ei enää pysty toteuttamaan sääsodankäyntiä.

Miten ihanaa, jos niin on.

*****

Reaktioni kovien tuulien ja maastopalovaaraan mahdollisuuteen meni, kuten aina, täysin överiksi. Ei tuntunut olevan mitään, mitä voisin tehdä puhuakseni itseni pois siitä halvaannuttavasta pelkotilasta, joka valtaa minut, kun näen maastopalon savua – kuten viime viikon palosta noin 40 mailin päässä – ja tuuli alkaa yltyä.

Minulla oli uusi Tunnekoodi-sessio* terapeutin kanssa viime keskiviikkona. Hän sanoi: "Minun täytyy sanoa sinulle, että kun meditoin ja virityin sinuun ennen soittoani, ensimmäisenä näin, että pyörität taustalla kauhun tunneohjelmaa."

"Kyllä! Tiedän! Minäpä kerron sinulle siitä …"

Tämä käynnisti keskustelun salaseurasta (mainittuani, miten raivoissani olin sääsodankäynnistä) ja monista muista ylösnousemus- ja tilivelvollisuusaiheista.

Meillä oli uusi sessio sunnuntaina, ja hän sanoi: "Enää ei ole maastopalovaaraa, mutta tuo kauhuohjelma pyörii edelleen taustalla. Katsotaanpa, mitä on tekeillä."

*****

Yksi Tunnekoodin siunauksista on, että se voi vapauttaa ansaan jääneitä tunteita, jotka on peritty esi-isiltämme. Ja kun vapautamme nuo tunteet, se vapauttaa myös esi-isämme hengessä ja inkarnoituneet sukulaiset, jos he ovat perineet tuon ansaan jääneen tunteen, ja lapset joita meillä tulevaisuudessa ehkä on.

Ilmeisesti ansassa olevat tunteet voidaan välittää DNA:n kautta vanhemmalta lapselle. Tieteellinen selitys. Se kuulostaa silti sci-fi-jutulta tai joltain epätodennäköiseltä voodoolta, eikö vain?

Mutta niiden tarinat joita on hoidettu Tunnekoodi-menetelmällä, osoittavat, että jotain ehdottomasti tapahtuu. Ansaan jääneet tunteet eivät vapaudu ainoastaan tuon vapautuksen saaneelta henkilöltä, vaan kysyttäessä myös sukulaiset ilmaisevat, että se on poissa.

*****

On monia menetelmiä negatiivisuuden vapauttamiseen itsestämme ja muista, mikä edistää hyvää terveyttä ja hyvinvointia. Olen tutkinut vain muutamaa parannusmenetelmää, ja asiantuntemukseni on rajoittunut. Oikeastaan voin laskea vain henkilökohtaisen kokemuksen varaan.

Ja henkilökohtainen kokemus kertoo minulle, että istun tässä tänään tuntien tyyneyttä ja miellyttävää tyhjyyttä, jota en muista tunteneeni aiemmin.

Kun huomasin tämän vieraan tilan, seuraavana ajatuksena putkahti: tietysti sinusta tuntuu tyhjältä, ja kyllä, se on miellyttävää! Enää ei kauhuohjelma kiemurtele taustalla kehosi läpi ja saa oloasi alitajuisesti tuntumaan kuin metsästetyltä jänikseltä.

*****

Tuo peritty, ansaan jäänyt kauhuntunne tuli isäni miespuolisesta sukulinjasta. Neljän sukupolven takaa. Alkuperäinen tapaus oli mahdollisesti sotaan liittyvä.

Sillä ei ole merkitystä. Tämän työn kauneus on – mitä minuun tulee – ettei ole tarpeellista tietää, mikä aiheutti tuon ansaan jääneen tunteen. Ei ole tarpeellista kokea uudelleen mitään.

Perusmenettely on tunnistaa ansaan jäänyt tunne, jonka alitajunta on esitellyt vapautettavaksi – on se sitten pelkästään meidän tai peritty – vapauttaa se, tarkistaa, onko se lähtenyt, ja …

Kokea miellyttävä tyhjyys sen poissaolemisesta.

Minusta tämä on tavallaan hiljaista autuutta.

En malta odottaa tämän Tunnekoodi-työn jatkamista ja laajentumista tyhjyyden rauhaan.

*The Emotional Code, tohtori Bradley Nelson, discoverhealing.com 

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >