HomeViestejäCatherine Viel16.6.2021 - Silmänkääntötemppu

16.6.2021 - Silmänkääntötemppu

SILMÄNKÄÄNTÖTEMPPU

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
16.6.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Silmänkääntötemppu: nokkelasti toteutettu temppu tai huijaus [Merriam-Webster]

Voi, ilon päivää! Kalifornia on avautunut taas! Sulkutila on ohi. Voimme jatkaa normaalia elämäämme nyt, ilman maskeja ja turvavälejä ja katsomatta toisiamme epäilevästi, koska toinen ihminen saattaa olla "vaarallinen", kuten meitä on ohjelmoitu viimeiset 16 kuukautta.

Jep, Kalifornia avautui taas eilen. Tavallaan. Tietyillä ehdoilla. Tietyille ihmisille. Jos et ole etuoikeutetussa kastissa, eli rokotettu, mene takaisin ruotuun, seiso siellä, pidä maskia koko ajan, ja herran tähden, pysy kaukana minusta ja turvallisesti rokotetusta kuplastani.

Vilkaisu erilaisiin uutislähteisiin osoittaa, että ihmiset kuplivat innostusta ja vallatonta odotusta tästä pienestä tipasta ns. vapautta. "Pelkkää hymyä, ei kyyneliä", toitottaa yksi voitonriemuinen otsikko.

Oikeasti? Oikeasti? Lukiko kukaan pienellä präntättyä? Huomasiko kukaan, että poikkeuksia tähän "vapauteen" on valtava määrä? Niihin sisältyy, että joidenkin haavoittuvimmista ihmisistä keskuudessamme täytyy käyttää maskia monissa olosuhteissa ja paikoissa, rokotusstatuksesta huolimatta.

Mitä rokottamattomaan tulee, niin no, voisit yhtä hyvin mennä takaisin kotiin ja lukkiutua sisälle, koska periaatteessa sinua ei haluta minnekään julkiselle paikalle ilman maskia.

Ihmiset näyttävät myös sivuuttavan sen, että herra on pitänyt hätätilavaltansa, mikä merkitsee, että jos jokin "variantti" ilmaantuu (tai periaatteessa minkä tahansa muun yleisen terveyskriisin vuoksi), mennään takaisin hallituksen ison saappaan alle. Siihen saakka kun saamme tämän vaarallisen uuden tilanteen kontrolliin, kaikki sulkutilat ja muut rajoitukset palautetaan, kunnes toisin ilmoitetaan.

Se mitä Kaliforniassa tapahtuu, saa minut melkein luopumaan toivosta ihmisten suhteen. Miten typerryttävän herkkäuskoisia voimme olla?

*****

En ole varma, miten hyvin kukaan on ajatellut tätä loppuun saakka. On hyvin monia mahdollisia ongelmia. Tarkoitan, että miten voi tietää varmasti, että joku henkilö on rokotettu ja hänen lähellään on "turvallista" olla?

Ei kannata olla huolissaan – Isolla veljellä on lääke tuohon pulmaan. Kalifornian pääbyrokraatti Newsom on suoralta kädeltä indikoinut, että pian tulee "systeemi" rokotusstatuksen tarkistamiseen. No ei, se ei ole rokotuspassi, joka olisi hieman perustuslainvastainen … vain se on "todennusjärjestelmä".

Mitä passi tekee? Todentaa, että henkilö on, kuka hän sanoo olevansa, antaa tunnistuksen. Mitä todentamisjärjestelmä tekee? Antaa passitason dokumentin, että henkilö on sen arvoinen, että häntä kohdellaan ensimmäisen luokan kansalaisena, koska hän on toivottanut kehoonsa tervetulleeksi fingerporillisen myrkyllistä kemikaali- ja metallisekoitusta.

Semantiikkaa. Silmänkääntötemppu.

*****

Uskokseni on raportoitu, että joidenkin ihmisten keho on tullut magneettiseksi rokottamisen myötä. Kenties se on rokotteiden mainostamaton komponentti, ja kaikki rokotetut saavat pian jääkaappimagneetit hyppäämään päällensä, kun he menevät hakemaan lasillisen maitoa tai oluen.

Kenties tulevaisuuden ovimies-vartijoiden täytyy vain kuljettaa jonkinlaista havaintolaitetta kehomme yli lukeakseen rokotusstatuksemme – voitte unohtaa älypuhelinpassin.

Se olisi kuin asumista jättimäisessä lentokenttäterminaalissa, jossa metallitunnistinta kuljetetaan kehollamme, jotta voimme mennä sisään johonkin yritykseen tai tapahtumaan. Ja auta armias niitä, jotka eivät läpäise tarkistusta. Sori, ei sisäänpääsyä sinulle, arvoton ihminen.

*****

Elämä tuntuu muuttuvan karmivaksi, sci-fin veroiseksi olosuhteeksi toisensa jälkeen. Ja monien muiden tapaan, olen kyllästynyt odottamaan kaikkia noita muita vääjäämättömiltä tuntuvia asioita.

Luojan kiitos, on hyppysellinen valtavirtamediaa (mukaan luettuna koomikko Jon Stewart), jotka ovat kommentoineet Wuhanin laboratoriovuotoa ja tohtori Faucin valheita. Luojan kiitos, vaalitulosten tarkistusliike lisää höyryä, ja Arizona on uskoakseni saanut loppuun varmennuslaskentansa.

Kenties suurin silmänkääntötemppu on hyväntahtoinen harhaanjohtaminen hyvän aatteen tukemiseksi. Kuten monet lähteet indikoivat, kenties tämän covid-hulluuden sorto ja absurdius tönäisee ihmiset poispäin siitä, minkä he luontaisesti tuntevat tukuksi roskaa, ja kohti ulottuvuutta, jossa totuus voittaa valheet, rakkaus voittaa pelon, ja kaikkien toivottaminen tervetulleeksi voittaa poissulkemisen ja erillisyyden.

Se on silmänkääntötemppu, ja minulle olisi kunnia auttaa sen onnistumisessa. Taivaallisten mittasuhteiden hujaus: autetaan ihmiskuntaa, koko Gaiaa ja sen yli kukkimaan!

Tehdäänpä niin.
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >