HomeViestejäCatherine Viel12.6.2021 - Kivenjärkäleitä virrassa

12.6.2021 - Kivenjärkäleitä virrassa

KIVENJÄRKÄLEITÄ VIRRASSA

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
12.6.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Alan nähdä loukkuun jääneet negatiiviset tunteet kompastuskivinä elämämme tasaisessa virrassa. Kuin hiekka, pikkukivet, suuremmat kivet ja kivenjärkäleet, nämä negatiiviset tunteet vaihtelevat pikkuruisista massiivisiin.

Pienenpienetkin negatiiviset tunteet voivat aiheuttaa häiriöryöpyn elämässämme – niin kuin vähän hiekkaa kengässä voi lopulta rajoittaa vaivatonta astelua.

Näen kivenjärkäleet ikivanhoina, haudattuina tunteina elämien ajalta. Ne saattavat olla esi-isiltä perittyjä tunteita, jotka on välitetty sukupolvelta toiselle äidin synnyttäessä vauvan. Osa sukulinjan DNA:ta, itse asiassa.

Luulen, että se mitä jotkut sanovat "kollektiivista muunnettavaksi negatiivisuudeksi", on itse asiassa näitä loukkuun jääneitä tunnejärkäleitä, joita on levitetty ihmiskunnan keskuuteen kuin pudonneen komeetan paloja,
jotka aurasivat kollektiivitietoisuuden läpi ja jättivät ahdistus- ja toivottomuusvaon Maan suureen avohaavaan.

*****

Isot kivet, pikkukivet ja tukkeutunut hiekka virrassa edustaisivat vähemmän juurtuneita tunnehippuja. Ärsytystä "roskasoitoista" klo 3 aamulla tai viipyilevää itse-epäilyä ja huolta erimielisyydestä pomon kanssa muutama viikko sitten.

Vuosien krooninen fyysinen kipu voi aiheuttaa varsinaisen negatiivisen tunnesuon, kun niitä on pinottu toinen toisensa päälle fyysisen kehomme haluttomiin "muistisiivuihin".

Ilman kunnollista käsittelemistä, näiden negatiivisten tunteiden energia pääsee juurtumaan kehoomme. Niistä vapautuminen voi tuntua ylivoimaiselta tehtävältä.

*****

Kun joku – ystävä tai terapeutti tai kirjailija – kannustaa "tuntemaan ja tunnustamaan negatiiviset tunteet, mutta olemaan vatvomatta niitä", ensimmäinen reaktioni on aina: "Mahtavaa! Näytä minulle vain miten."

Joskus tulee tarkkoja ohjeita, tai kerrotaan kirjallisuutta. Lue sellainen ja sellainen oma-apukirja, tai tämän ylösnousseen mestarin kanavoitu tutkielma, tältä uskomattoman näkemykselliseltä yksilöltä. Katso tiettyjen traditioiden henkistä kirjallisuutta.

Kaikki on siellä, etkö näe/ymmärrä sitä?

No … sori vaan … en.

Ja lisään uuden negatiivisen tunteen – turhautumisen – ylikuormattuun tavarajunaani.

*****

Tein jotain uutta viime viikolla. Etsin tunnekooditerapeutin apua noiden tunnejärkäleiden ja -kivien kaivamisessa ja poistamisessa elämäni virrasta.

Uskon, että tämä prosessi on toimiva minulle, ja se toimii jo, suurelta osin koska se perustuu tunne- ja energeettisiin periaatteisiin, jotka allekirjoitan varauksetta.

En pysy selittämään energiaparannusta niin, kuin herännyt kvanttifyysikko tai henkinen pyrkijä, joka on omistanut elämänsä ja sielunsa esoteerisille opinnoille. Mutta ymmärrän sen tarpeeksi omia tarkoituksiani varten.

Tunnekoodia (The Emotional Code) voitaisiin kuvata energiatyöksi. Kuten Reikissä tai akupunktiossa tai missä tahansa muussa energiaparannusmenetelmässä, onnistuminen tuntuu riippuvan vastaanottajan halukkuudesta ja avoimuudesta ja hänen sielunsa toimintaohjeista.

Onko aika? Kyllä, on aika. Sen viestin saan sielultani.

*****

Näen nämä irtipäästetyt tunteet kuin säkenöivinä mylar-ilmapalloina, jotka on viimeinkin vapautettu kehoni vankilasta. Veikkaan, että ne ovat aivan yhtä iloisia lähtiessään – viivyttyään liian kauan – kuin minä olen vapauttaessani ne.

Samalla tavalla juurtuneet negatiiviset energiat, jotka ovat viipyneet liian kauan Maassa, voidaan viimeinkin vapauttaa taskuista, joihin ne ovat jääneet loukkuun ympäri maailmaa.

Toivon, että jollain tavalla jonka voin vain kuvitella, pimeys on iloinen lähtiessään. Ja että se voi vapautua pilvettömälle siniselle taivaalle, Luojan toivottaessa sen yhtä intohimoisesti tervetulleeksi, kuin valoisimman ja kirkkaimman sielun, joka on koskaan ylösnoussut, ilon ja enkelien fanfaarien kera.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >