HomeViestejäCatherine Viel28.5.2021 - Vuoden kukoistamisaikaa

28.5.2021 - Vuoden kukoistamisaikaa

VUODEN KUKOISTAMISAIKAA

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
28.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voin nähdä omenapuun oksien raoista,
Taivaan herkän sinen,
Ja muuttuvat pilvet ihmeellisine sävyineen
Jotka leijailevat laiskasti ohi.
Ja oudot, suloiset ajatukset laulavat aivoissani,
Ja taivas, se näyttää olevan lähellä;
Voi, eikö ole harvinaista, suloista aikaa,
Vuoden kukoistamisaika?
–Horatio Alger, Jr., Apple Blossoms

Vanhat uskomusjärjestelmät voivat olla haitallisia rikkaruohoja, jotka menestyvät elämän puutarhassa veden tai auringon tai rohkaisun puutteesta huolimatta. Toksisten uskomusten poistaminen ja niiden korvaaminen uskomuksilla, joita haluamme, ei ole yhtä helppoa, kuin rikkaruohojen kitkeminen ja ihanasti kukkivan puun laittaminen niiden paikalle.

Olen tietoinen, että raahaan vanhoja uskomuksia pullottavassa mentaalimatkalaukussa, joka minulla on aina tarkoitus tyhjentää, mutta en ole tietoisesti yrittänyt kitkeä niitä ja heittää kompostiin. Onneksi alitajuisella mielelläni näyttää olevan oma tapansa käsitellä tämä pikku askare ilman tarkoituksellista puuttumistani asiaan.

Äskettäisessä sessiossa tohtori Peeblesin kanssa pyysin selkeytystä kummalliselle kokemukselle, joka minulla oli aiemmin tässä kuussa.

CV: Jokin aika sitten "vedin" energeettisesti jotain otsastani ja lähetin sen valoon. Minulla oli kuva paksusta mustasta köydestä, joka oli melkein kuin kiinteä musta kumipylväs, ja jatkoin tämän näkymättömän asian vetämistä käsilläni, kunnes pääsin loppuun ja se hävisi. Mitä voit kertoa minulle tästä?

Tri Peebles: "Ennen kuin annamme sinulle mielipiteemme, kerro meille, mitä tiedät. Mitä sydämesi tietää tässä vapautetun?"

CV: Ensimmäisenä ajattelin silloin, että kyse oli vanhoista uskomusjärjestelmistä tai tarpeettomista uskomusjärjestelmistä tai uskomuskoodeista.

Tri Peebles: "Kyllä. Olet tajunnut sen, rakkaani. Puhtaanpa siitä, mitä uskomusjärjestelmiä ja uskomuskoodeja nämä olivat, koska osut suoraan naulan kantaan.

Se mitä vapautit tai muunsit tuossa toiminnassa, oli kokemus, hyvin hyvin syvä uskomusjohto, ei vain sinun elämästäsi, vaan myös sukulinjastasi, että sinun pitäisi tarkistaa kaikki toiseen kertaan mielelläsi.

Sinun pitäisi katsoa kumpaankin suuntaan, ennen kuin ylität kadun. Sinun pitäisi "tasapainottaa luvut", sinun pitäisi katsoa, mitä tilastot sanovat ja mitä muut tekevät ja mitä he eivät tee. Tulpatarkistava aspekti.

Tällä on yhteys sukulinjassasi siihen, ettei luoteta itseensä. Luotetaan kolmen ulottuvuuden todellisuuteen enemmän, kuin viidennen ulottuvuuden kokemukseen.

Katsotaan faktoja: "Katsotaanpa, mikä on toiminut aiemmin, asioiden tiedepuoli – ennen kun uskotaan asioita."

Kyse ei ole siitä, että vetämällä tämän johdon et enää koskaan tarkista mielellä. Et koskaan tuplatarkista tai kuuntele tiedettä, ei tietenkään.

Vaan tuo johto jonka vedät ulos, on uskomusjärjestelmä tai uskomuskoodi, joka sanoo: "Tarkista mielelläsi ensin. Mene ensin sen mukaan, minkä tiedät. Katso ympärillesi ja tarkkaile, mitä voit nähdä, ja sitten tunne se."

Koska olet tässä muuntumisessa, elämän siirtymässä, jossa opit elämään sydämessä ja tuplatarkistamaan mielellä, sen sijaan että elät mielessä ja tulpatarkistat sydämellä.

Siis tämä vedettiin pois ja vapautettiin, muunnettiin. Kyse ei ole siitä, ettet tupsahda tuohon uskomukseen aina silloin tällöin uudestaan, vaan vedit ulos tuon keskijohdon, kuin "pääradan".

Kyse ei ole siitä, ettet palaa tähän uskomusjärjestelmään aina silloin tällöin, mutta ei ole ns. yhdyskuntaa. Kuten siirtäessäsi muurahaiset pois kodistasi, saatat löytää muurahaisen tai pari joskus harhailemasta, tutkimasta vanhoja kokemuksia, mutta ei ole enää muurahaisjonoa. Onko siinä tolkkua sinusta, rakas?"

CV: On siinä. Ajattelin rikkaruohon pääjuurta.

Tri Peebles: "Olet tajunnut sen, rakas, olet tajunnut sen. Tämä on upeaa! Kiitämme sinua, ja kunnioitamme sinua sen tiedostamisesta, sen huomaamisesta. Erittäin hyvää työtä."

CV: Kiitos. Tiesin, että teillä olisi lisäselitys siihen, koska tavallaan tein sen ja se lähti pois, ja ajattelin, että se oli uskomusjärjestelmä … ja sitten en oikeastaan ajatellut sitä enää.

Mutta kirjoitin sen muistiin kysymyksenä, koska se on sellainen asia, jonka mieleni haluaa tietää.

Tri Peebles: "Upeaa. Ja haluamme, että annat itsellesi pienen silmäniskun, vai mitä? Kikatat vähän, kun mieli haluaa tietää juuri sen vapauttamisesta, mikä on ollut mielen "päärata" tarpeessa tietää koko ajan!"

*****

En tietoisesti huomaa, että mieleen perustuva uskomusjärjestelmä ei ole enää hallitseva ja sen on korvannut toinen, joka tuntuu aidommalta kuin logiikkaan perustuva menetelmä. Epäilen, että se on alla pulppuava lähde, joka nousee nyt – tuo automaattinen tarkistus ensin sydämellä, mielen sijasta.

Minusta tuntuu, että olen virittynyt uudelle kanavalle, joka lähettää rauhaa, iloa, toivoa ja seesteisyyttä. Kuulen sen ihanana lauluna, jota aion virittyä kuuntelemaan mahdollisimman paljon tästä eteenpäin.
_____

Tri James Martin Peebles, Natalie Gianellin kanavoimana (www.nataliegianelli.com)
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >