HomeViestejäCatherine Viel20.5.2021 - Maskinpoistohulluutta

20.5.2021 - Maskinpoistohulluutta

MASKINPOISTOHULLUUTTA

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
20.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Paljon hulluutta jumalaisimmassa mielessä –
Suostumus – ja olet tervejärkinen –
Vastustus – olet suoraa päätä vaarallinen –
Ja sinut laitetaan kettinkiin –

–Emily Dickinson, Much Madness in divinest Sense

Katselin tarkkaan ympärille, kun kävelin Trader Joe'sin ovelle. Kaikilla jotka näin, oli maski. Omani oli taskussa. Vaikka valtavirtamediassa oli ilmoitettu, että Trader Joes's oli luopunut asiakasmaskivaatimuksestaan 14.5., olin tuonut sen kaiken varalta.

Mutta kaikki varoittavat kyltit olivat tosiaan poissa. Niin olivat myös muistutukset 2 metrin etäisyydestä, jotka olivat olleet betonissa maaliskuusta 2020 saakka. Ne eivät olleet olleet välttämättömiä lähes vuoteen, mutta olivat muistuttaneet käytävästä taistelusta, kuin verenpunaiset merkit. Nyt ne olivat poissa.

Paljaat ikkunat säihkyivät. Ei muuta kuin kirkasta lasia ja aukioloajat. Ei enää höpinää, että Kalifornian osavaltio ja terveysministeriö vaativat maskeja … eikä puistattavaa "Iso veli valvoo" -fiilistä.

*****

Astelin sisään maskittomana ja virnistin leveästi värikäsmaskiselle ovimiestyöntekijälle. Hän sanoi; "Hyvää huomenta, tervetuloa."

Olin jo kehottanut itseäni olemaan kommentoimatta maskeja tai maskittomuutta. Olin täällä vain tekemässä ostoksia, en seisomassa Hyde Parkin "Speaker's Cornerissa". Mutta jokin sai minut sanomaan: "Näen, että sinulta on mennyt jotkut opasteet ohi. Kiitos."

Hän vain katsoi minua ja nyökkäsi. Minusta hänen silmänsä näyttivät surullisilta, vähän kuin eläimeltä joka katselee ihmisten syövän pitopöydässä ja odottaa rippeitä.

Työntekijöiden täytyy edelleen käyttää maskeja, ja kuka ties kuinka kauan.

*****

En voi olla varauksetta riemuissani tästä, erityisesti kun yllätyksekseni ja pettymyksekseni olin noin 40 asiakkaasta ainoa, jolla ei ollut maskia.

Ainoa. Tuomitseva puoleni tuli esiin vahvasti kertoen, että jokainen aikuinen joka tarpeettomasti käyttää maskia, paljastaa jotain itsestään. Jotain asteikolla tietämättömyydestä itsensä orjuuttamiseen, seuraamalla kritiikittömästi "auktoriteettien" ohjeita.

Hermostuttavan hetken ajan jokainen näkyvissä oleva ihminen näytti muukalaiselta, jonkin sellaisen normin asukkaalta, joka poikkesi radikaalisti omastani. Minut oli vallannut eristyneisyydentunne, kuin tietäisin liian paljon siitä, mitä "oikeasi on", ymmärtääkseni niitä, jotka eivät halua tietää.  

Muistutin itselleni, että joskus tietämättömyys ei ole tahallista, pelkästään ajattelemattomuutta. Näiden asiakkaiden "maskihäpeäleima" saattaisi olla niin viaton asia, ettei tiedä sääntöjen muuttuneen. Tai kenties he ovat niin tottuneet käyttämään maskia, etteivät he enää tunne sitä kasvoillaan – samaan tapaan kuin silmälaseja ei enää tunne muutaman viikon jälkeen. Miten voi ottaa pois jonkin, mitä ei muista olevan?

Tai minkä epäilen olevan totta valtaosalla: he ovat edelleen peloissaan, tietämättömiä, kuuntelevat myrkyllisiä ja myrkyttäviä narratiiveja, joita heille syöttää valtavirtamedia ja muu kontrolloitu media.

Hyväksyin tuon onton voiton, maskittomuus suuressa joukossa, ja tein ostokseni. Kaupan ulkopuolella huomautin eräälle naiselle, joka poisti maskiaan autossa: "Kaupassa ei tarvitse enää käyttää maskia."

"Niinkö? En tiennyt. Olen niin tottunut käyttämään sitä."

Mieleeni tulee tavan voima. Ja muistutan itseäni tähdentämään niitä, jotka ovat suotuisia minulle, ja jättämään muut.

*****

Lähetin sähköpostia Vidya Frazierille (vidyafrazier.com) kertoakseni kokemukseni ruokakaupassa. Viisaudessaan hän vastasi:

"Toisella ystävälläni oli täällä sama kokemus – kaupassa ainoa, jolla ei ollut maskia.

Luulen, että se on vain ajan kysymys. Kaikki ihmiset ovat nyt ohjelmoitu pelolla. Erityisesti ne jotka ovat saaneet rokotuksen. Tunnen, että vähän kerrassaan useammat tulevat rohkeiksi ja tekevät sen.

Mutta muista, että useimmat ihmiset planeetalla eivät ole menossa siihen suuntaan, kuin me menemme nyt. Vaikka ilmeisesti suurempi määrä kuin koskaan ennen suuntasi ylösnousemusta kohti, kun Maa siirtyi viidenteen ulottuvuuteen, kyse on edelleen hyvin pienestä osasta väestöä. Muut sielut valitsevat edelleen lisää aikaa kolmannessa/neljännessä ulottuvuudessa evoluutiokokemustaan varten.

Kaikki on järjestyksessä. Ja lopulta myös he ovat vapaita muukalaiskontrolloijista – joita siivotaan nyt systemaattisesti pois universumista. Niinpä he voivat kehittyä nopeammin, kun on vähemmän häirintää.

Siis jatka hymyilemistä ja valosi ja viisautesi levittämistä. He jotka ovat valmiita, reagoivat/vastaavat!"

*****

Järkevä ja korkeavärähteinen neuvo. Kiitos, Vidya, ja arvostusta meille kaikille, jotka olemme osa tätä eturintamaa ja paljastamme hulluutta, yksi riisuttu maski kerrallaan.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< PrevNext >