HomeViestejäCatherine Viel10.5.2021 - Elämien läpi muuttuminen

10.5.2021 - Elämien läpi muuttuminen

ELÄMIEN LÄPI MUUTTUMINEN

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
10.5.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voi kuulla kuumien tuulenpuuskien potkivan tomua
niiden ympärillä. Voi tuntea tiilimuurauksen antavan periksi.
–David Baker, Dust to Dust

Näyttää siltä, että monien meidän silmät on avattu, tavalla tai toisella. Ja monet haluavat kuumeisesti niiden heräävän, joita kutsumme ei-heränneiksi.

Ottaen huomioon vapaan tahdon, ei-heränneet ovat epäilemättä tuossa tilassa, koska heidän sielunsa on päättänyt, että heidän kasvukokemukselleen on oleellista olla tänä aikana tietämätön (tai kenties misinformoitu). Olla eräänlaisessa vankilassa vapaaehtoisesti.

Mitä jos jotkut näistä harkitusti tietämättömistä, ovat lopultakin valmiita koulutettavaksi? Mitä jos heidän sielunsa antaa vihreää valoa tiedostamiskampanjalle?

Se voisi olla niin yksinkertaista, kuin päästää raosta valoa havaintotapaan ja sitten antaa sen hämmennyksen ja unohduksen pölyn, jonka olemme sallineet peittää meidät, hävitä kuin kummitus, joka se on.

Saattaa olla erinomaisia itsesuojelusyitä peittää itsemme unohduksella. Torjua tietoisuudenvalo, ainakin aiemmissa elämissä joita olemme eläneet vuosituhansien saatossa.

Mutta se oli silloin. Tämä on nyt. Onko matka valaistumiseen turvallinen tie nykyään? Se näyttää todennäköiseltä monille meistä Maa-planeetalla tänä aikana.

Asia josta riemuita.

*****

Pari vuotta sitten kysyin tri Peeblesiltä siitä havainnostani, että olin pitkään alistunut vastahakoisesti jollekin esteelle, joka esti minulta pääsyn henkiseen tietoisuuteen. Kenties jonkinlainen psyykkinen orjuutus, joka esti minulta "valaistumisen".

Se että pystyin havaitsemaan tämän mahdollisuuden, joka paljastui energiaparannussession aikana Reiki-opettajani/mentorini kanssa, kertoi minulle, että luultavimmin tuo este oli jo hävinnyt. Mutta halusin tutkia sitä tarkemmin.

CV: Reiki-opettaja ja minä saimme kumpikin vaikutelman jonkinlaisesta mustuudesta, mönjästä tai esteestä, jonka pimeys oli luultavasti laittanut minuun jonkin aiemman tai rinnakkaisen elämän aikana … Voitko kertoa minulle jotain tästä?

Tri Peebles: Ehdottomasti. Ensimmäisenä täytyy muistaa, että kun työskentelet henkisellä matkallasi ja kohtaat tämäntyyppisiä asioita, mieli kykenee usein näkemään ne vain tukoksina tai esteinä tai muureina tai suljettuina ovina, kolmen ulottuvuuden todellisuutenne vuoksi. Ja se on ok.

Mutta haluamme muistuttaa sinulle ennen kaikkea, kun jatkat kokemistasi ja laajentumistasi, että mitään ei ole koskaan laitettu kokemukseesi ilman sinun 100 % suostumustasi.

On hyvin, hyvin tärkeää, että kun olet muuntamisen keskellä, kun muunnat asioita, tiedät työskenteleväsi jonkin sellaisen kanssa, minkä sinä olet laittanut siihen. Tavalla tai toisella.

Tämä on erittäin tärkeää, koska muuten – jos sinusta tuntuu siltä, kuin murtautuisit vapaaksi jostain, minkä jokin tai joku muu on laittanut sinuun – se kaivaa esiin uhriutta, se kaivaa esiin pelkoa, se tekee sinusta erillisen ja se sallii sinun hahmottaa sen erillisenä sinusta.

Ja tosiaankin, jos hahmotat sen erillisenä sinusta, kanssaluot taas erillisyyttä.

Siis 1) ymmärrä, että kaikella omassa kokemuksessasi on täysi hyväksyntäsi. Ja 2) kuten juuri mainitsimme, on täysin ok katkaista siteet, hajottaa esteet, muurit jne. – voit kutsua niitä, miten haluat.

Kannustamme, erityisesti sinua, näkemään sen, tuon mönjän tai pilven tai muurin – jos voit kuvitella – esimerkiksi niin, että tiilimuuri muuttuu pölyksi, kun se murskataan tai aika kuluttaa sitä.

Ja tuo pöly puhalletaan sitten tuuleen neljästä kulmasta – pohjoinen, etelä, itä ja länsi – jotka ovat kaikissa Maa-planeetan kokemuksissa. Ja sen ulkopuolella.

Siis kun olet murtautumassa läpi, hajottamassa, poistamassa tai nostamassa mitä tahansa – mitä tahansa koko henkisessä kokemuksessasi, mitä saattaisit kutsua esteeksi – näe se hajotettavan molekyyleiksi ja sitten häviävän.

Kuin hiekkaa puhallettaisiin käsistäsi, Kaikkeen olevaiseen.

Mikään ei ole koskaan luonnostaan hyvää tai huonoa. Nämä ovat tuomioita, joita annat kokemuksille tai asioille tai energialle, ihmishavainnon perusteella.

Mitä tulee tähän esteeseen tai ns. mönjään, jonka havaitsit laitetun siihen … niin on upeaa, että löysit sen muuntaaksesi sen. Tämä oli paikka sinussa, joka oli – no, kyllä – "laitettu sinuun", sinun luvallasi.

Pyysit tietoisesti, että se laitettiin tai ns. manattiin sinuun.

Kun näissä muissa elämissä antauduit ymmärrykseesi henkisyydestä tai universaalista tietoisuudesta ja toit sitä myös lävitsesi – profeetallisten kokemusten tai taiteellisuutesi tai kirjoitustesi tai laulamisesi, kanavointisi kautta, jossain muodossa – se oli ongelmallista.

Monta, monta kertaa, kun tuo yhteys Kaikkeen olevaiseen ylitti minkään, mikä olisi voinut tuossa kohtaa tönäistä ihmiset mukavuusalueensa ulkopuolelle, sinut tavallisesti tapettiin tai vangittiin tai ainakin ajettiin pois kaupungista.

Niinpä aloit olettaa, että laajentumisesi Jumalaan merkitsi lopulta aina, että sinä vastustit sitä tai sinua vastustettiin tai sinut pidettiin erossa ihmisistä.

Siis monissa muissa elämissä – ja on erittäin hyvä, rakas, että muutat tämän nyt; se on upeaa ja sinun on oikea aika ymmärtää – sinulla on ollut taipumusta valita jompikumpi.

Joko valitsit olla osa ihmisyhteisöä – tehden parhaasi, että olit läsnä, ykseydessä, yhdistynyt, rakastava, iloinen ja osa tuota yhteisöä ja heimoa – tai valitsit laajentumisen Jumalaan, mikä lopulta johti ihmisten torjumiseen jossain muodossa.

Siis tätä tuo mönjä tai pimeys tai este tai näennäinen erillisyys oli. Jos voit kuvitella, niin ikään kuin pilvi olisi mennyt auringon eteen. Ja vapauttamalla tai muuntamalla sen, hajotat tuon pilven.

Ja tämä tuo sinut – koska tehdessäsi muutoksen yhdessä elämässä, teet sen kaikissa elämissä (se ylittää aikahavaintonne) – enemmän ja enemmän harmoniaan vähemmän pelon kanssa, valtavasti vähemmän pelon, ja enemmän ja enemmän sallimiseen tietäen, että ei ole ainoastaan turvallista laajentua ja saada yhteytesi Jumalaan enemmän ja enemmän, töniä itseäsi enemmän ja enemmän, niin kuin sinusta tuntuu mukavalta …

Vaan jokaisella laajentumistasolla – vaikka se saattaa ravistella ja pyöritellä ihmisiä ympärilläsi – ne joiden kanssa olet, ne jotka voivat tukea sinua, ne jotka voivat kohottaa sinua ja tekevät myös omaa laajentumistaan, jatkavat osana heimoasi.

*****

Se on siinä. Minut vapautettiin itse tekemästäni "vankilasta" noin kolme vuotta sitten, ja olen sallinut itseni olla läsnä tällä valaistumismatkalla ja yhdistyä heimooni.

Se olette te, lukijat.

Ja arvostan syvästi jokaista teitä, joka lukee tämän.

Olkaamme kaikki vapaita, siunattuja ja kohotettuja Gaian nousevissa värähtelyissä ja kollektiivimme ja yksilöllisten sieluitsejemme nousevissa värähtelyissä tällä polulla.

Billy the Kid yksinkertaisesti vain kaivoi paljain käsin aukon vankilan savitiiliseinään ja käveli ulos. –Ray Gonzalez, The Walls
_____

Tri James Martin Peebles, Natalie Gianellin kanavoimana (www.nataliegianelli.com)
 
-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >