HomeViestejäCatherine Viel15.3.2021 - Kristalligeeni

15.3.2021 - Kristalligeeni

KRISTALLIGEENI

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
15.3.2021
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Voi pienet jalat! joiden täytyy niin pitkiä vuosia vaeltaa toiveiden ja pelkojen läpi …
Voi pienet sielut! niin puhtaita ja valkoisia ja kristallinkirkkaita kuin valonsäteet suoraan taivaasta, niiden jumalaisesta lähteestä …

–Henry Wadsworth Longfellow, Weariness (=uupumus)

Raahaudun päivien läpi, kompuroiva jalka toisensa jälkeen. Mutta en saa valittaa. Elämäni on "helppoa". Päästän murheellisen huokauksen, vaikkei kukaan kuule.

Kenties jokin elintärkeä henkinen viesti tai oleellinen toisen maailman prosessi on tässä uupumuskokemuksessa. Ihmiskunnan tokkuraisen väsymyksen heijastamista? Lisää loputonta kakkelin prosessointia kollektiivin puolesta?

Joku, pelasta minut itseltäni. Hukun itsesääliin.

*****

Käännyn vanhan ystäväni, tohtori Peeblesin* puoleen. Yli 10 tulkinnan jälkeen, tuntuu kuin vanhalta, rakkaalta ystävältä kuulla hänen pehmeää skottilaista sorautteluaan puhelimessa, kanava Natalie Gianellin kurkunpään kautta.

Löydän tämän puhtaaksikirjoitetun pätkän vuodelta 2019:

CV: [kysyy ylösnousemuksesta ja erityisesti transformoitumisesta hiilestä kristalliksi]

Tri Peebles: "Työstätte lajina tilaisuutta siirtyä enemmän ja enemmän hiilipohjasta kristallipohjaan (kun haluatte ja kuka haluaa). Tämä kestää monta, monta vuotta. Eivätkä kaikki ole kiinnostuneita elämään satoja vuosia.

Näin ei ole, koska he eivät ole valmiita tekemään sitä, tai he eivät ole kiinnostuneita, tai he kyllästyvät. Mutta jotkut sielut eivät ole kiinnostuneita pelaamaan ihmisyyden peliä monta, monta vuotta …

Siis näemme, että ylösnousemusprosessi (johon sisältyisi siirtyminen hiilikehosta kristallikehoon ja tuohon taajuuteen) olisi tietenkin valinta, kuten kaikki asiat.

Meidän perspektiivistämme katsottuna, tulette näkemään tieteessä tai asioiden lääketieteellisessä puolessa, että kun yksilöt siirtyvät hiilipohjasta kristallipohjaan, lääkärinne eivät kutsu sitä uudistumiseksi, vaan tietyn geenin aktivoitumiseksi tiettyjen yksilöjen kehoissa, mikä antaa heille poikkeuksellisen immuunijärjestelmän.

Lääkärit saattaisivat kutsua tätä geeniä kristalligeeniksi tai joksikin muodoksi tuosta nimestä. Sanotaan, että joillakin yksilöillä on tämä geeni ja joillain ei. Se ei ole totuus – kaikilla on se, mutta kaikki eivät kytke sitä päälle."

Arvostan muistutusta, että kaikki eivät halua pelata ihmisyyspeliä satoja vuosia tulevaisuuteen. Jos vaikuttaa siltä, että V (suom. huom. ilmeisesti koronavirus) on ottanut nirrin rakkailta ihmisiltä, jotka olivat (minun mielestäni) tarpeeksi typeriä alistumaan siihen, lohduttaudun sillä, että joka tapauksessa he eivät luultavasti halunneet jatkaa tämän pelin pelaamista kovin paljon pidempään.

Tri Peebles jatkaa:

"Ne jotka kytkevät sen päälle, kykenevät vastustamaan poikkeuksellisen paljon ns. tauteja tai sairauksia. Myös silloin kun heille annetaan empiirisissä kokeissa tietty flunssa tai sairaus, heidän kehonsa muuntaa sen melkein välittömästi.

Se on samanlaista, kuin vesi kimpoaisi pois kivestä, mutta tunkeutuisi hiekkaan. Kehosta tulee erilainen siinä, mitä se ottaa vastaan, mitä se hyväksyy. Se on upeaa! Siitä tulee hyvin, hyvin mielenkiintoinen asia tiedemiehillenne ja lääkäreillenne.

Niillä joilla on tuo kristallienergia, on mahdollisuus esittää kysymys: "Miten haluan kuolla? Miten haluan muuntaa fyysisen kehon?"

Ja tämä on täysin erilainen ymmärrys ihmiskokemuksessanne, koska tällä hetkellä useimmat yksilöt eivät tunne, että heillä on vaihtoehto siinä, miten he muuntavat kehon. Tietysti he aina valitsevat tämän, mutta heistä ei tunnu, että he voivat valita.

Ja niinpä useampien ja useampien yksilöjen kytkiessä tämän kristalligeenin päälle, he saavat tietoisesti valita kuolemansa ja sen, miltä se näyttää tai miten he haluavat saada kehosta poistumisrituaalin. Upea, upea tilaisuus tässä."

Jotain mitä odottaa innolla. Itsesäälini häviää kokonaan, kun luen tekstin lopun:

CV: Siis valitsenko minä kristallikehon? Minusta tuntuu, että valitsen.

Tri Peebles: "Odotamme, että valitset, ehdottomasti. Ja tämä johtuu siitä, että sinulla on valtavaa kiinnostusta. Sinua ei kiinnosta ainoastaan tutkia enemmän ja enemmän ihmiskokemusta, vaan sinua kiehtoo kovasti, mitä tuo keho pystyy tekemään. Sinua kiehtoo kovasti, miten voit aistia, tulkita ja kanavoida energiaa fyysisen kehon kautta.

On monia yksilöjä, jotka eivät ole kiinnostuneita jäämään fyysiseen kehoon voidakseen olla yhteydessä näkymättömään. Siis … mikä upea esimerkki! Oppaasi kiusoittelevat vähän.

Monet yksilöt ovat täysin tyytyväisiä, kun pääsevät lentokoneeseen ja lentävät, minne heidän tarvitsee mennä. Heidän ei tarvitse saada omaa lentolupaansa. Mutta sinä haluat saada sen. Et halua ainoastaan olla lentokoneessa, vaan kyetä myös lentämään sitä ja viemään sen, minne haluat mennä. Siinä on sinulle viehätysvoimaa. Siis todellakin, odotamme suuresti, että valitset tämän. Ehdottomasti."

CV: Lennän avaruusalusta.

Tri Peebles: "Eläköön! Emmekä malta odottaa sitä, että tutkit, mitä tutkit, koska tämäkin on vasta alkua."

_____

*Tri James Martin Peebles, Natalie Gianellin kanavoimana (www.nataliegianelli.com)

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

 

< Prev