HomeViestejäCatherine Viel20.7.2024 - Perillä oleminen

20.7.2024 - Perillä oleminen

PERILLÄ OLEMINEN

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
20.7.2024
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kaikki hyvä työ tehdään niin, kuin muurahaiset tekevät asioita – vähän kerrassaan. –Lafcadio Hearn

On melkein lohduttavaa hoitaa jokin arkinen ongelma, silloin kun maailma pirstoutuu ja jokainen hetki paljastuu arvoituksellisempana kuin edellinen.

Kissani ovat alkuhälytysjärjestelmä, kun muurahaisia alkaa tulla sisään. Ne kierivät lattialla, hankaavat kasvojaan laattoihin ja vääntelevät, kuin auringonpaisteeseen jääneet madot.

Kun muurahaisia tunkeutui sisään useita vuosia sitten, etsin turvallisia karkotteita ja käytin kuukauden piimaata, booraksia, eteerisiä öljyjä, cayennepippuria ja kanelitikkuja. Ilmeisesti muurahaiset eivät olleet saaneet etsintäänsä vielä valmiiksi, koska ne eivät niitä isommin estänyt. Ne valloittivat ensimmäisen kerroksen, ennen kuin perustivat talouttaan yläkertaan, ja siinä vaiheessa kutsuin tuholaistorjuntafirman. Muurahaiset hävisivät, rauha palautui, ja lisäsin tuon firman luotettujen myyjien listalleni.

*****

Pikakelauksena pari vuotta eteenpäin, ja heränneen ja ylösnousevan henkilön tiukkojen käyttäytymissääntöjen löystymiseen. Tunti sen jälkeen, kun huomasin eilen muurahaisia, soitin pikavalinnalla tuholaistorjuntafirmaan.

Silloin kun muurahaiset tunkeutuivat vuosia sitten, kokeilin kirjan jokaista maaystävällistä temppua niiden poistamiseen, mutta päädyin tekemään saman, mitä olisin voinut tehdä jo ensimmäisenä päivänä. Samalla tavalla lykkäsin todistetusti toimivaa hoitoa krooniseen lonkkakipuun, kunnes muutama kuukausi sitten kävin lonkkaleikkauksessa. Kipu – poissa. Kolmannen ulottuvuuden taikuutta parhaimmillaan.

Pitkäaikaisia ystäviäni hämmensi haluttomuuteni edes harkita lonkkaleikkausta. Uudemmat ystävät, jotka ovat perehtyneempiä esoteriaan, yllyttivät minua jatkamaan jonkin energeettisen/henkisen ratkaisun etsimistä. Ja minuun vaikuttivat itsensä parantajiksi julistautuneet henkilöt, kuten kirjailija Louise Hay. Tietysti halusin sitä, enkä mahdollisesti ongelmallista 3D-leikkausta. Olin sinisilmäinen ajatellessani Reikiä ja energiaparannusta, mielen ja aikomuksen voimaa vaikuttaa kehon transformaatioon, myös parantaa oletettavasti parantumattomia sairauksia. Varmasti olisi nopea ja yksinkertainen asia täyttää tuo lonkkamalja rustolla ja muodostaa luu! On houkutusta pyöritellä silmiäni omalle naiiviudelleni.

En ehkä koskaan täysin tajua tuon 8-vuotisen lonkkakipumatkan henkisiä opeja, mutta tiedän varmasti, että opin olemaan olematta niin epäluuloinen perinteisen lääketieteellisen hoidon suhteen, että laitoin itseni käymään läpi puoli vuosikymmentä tarpeetonta kipua, etsien haavekuvaa ”paremmasta tavasta tehdä se”.

*****

Presidentti Trumpin salamurhayritys oli sekä sydäntäsärkevää että rohkaisevaa. Monet olettavat, että tämä ”laukaus joka kuultiin ympäri maailmaa”, on iso tapahtuma, joka kiihdyttää syvävaltion romahtamista ja ihmiskunnan kohoamista. Sitä miten kauan kestää, ennen kuin kohoaminen pääsee täyteen vauhtiin, on mahdotonta tietää.

Sitä odotellessa, silloin kun tapahtuu hyönteisinvaasioita tai esoteeriset hoidot eivät hievauta tuota kalvavaa terveysongelmaa … kenelle soitat? (Suom. huom. käytetty tunnettua lausetta Ghostbusters-elokuvan tunnussävelmästä, elokuvan nimi tarkoittaa ”aaveenhävittäjät”.)

Jos meitä koskaan kiusaisivat epäystävälliset ruumiittomat olennot, tunnen erinomaisen aaveenhävittäjän. Hän on pikavalintana tuholaistorjuntafirman ja sen kirurgin vieressä, joka antoi minulle uuden lonkan. Olen todella avoin kaikille, jotka tarjoavat apua, opastusta yms. Minulla ei ole silmälappuja minkään ulottuvuuden tarjonnalle, silloin kun tarvitsen apua jossain … ainakin siihen saakka, kunnes avun tarvitseminen ei ole enää edes tutkassani, koska minä – me – olemme lopultakin perillä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >