HomeViestejäCatherine Viel28.10.2023 - Maailmojen ylisielu

28.10.2023 - Maailmojen ylisielu

MAAILMOJEN YLISIELU

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
28.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Kauan sitten ”lonkkakipumatkani” alussa, eräs parantaja varoitti minua siitä henkisestä viisaudesta, että ensin täytyy käsitellä sairauden taustalla olevat tunnepuolen, henkiset ja karmalliset syyt, ennen kuin voi parantaa ne fyysiset vaivat, jotka ovat mainittujen ei-fyysisten ongelmien aiheuttamia. Olihan tuo ei-fyysinen ongelma jo kauan ennen, kuin se ilmestyi esiin kipuna tai sairautena.

Olin vasta alkamassa oppia tuollaisia asioita, ja se kuulosti minusta järkevältä. Niinpä sen sijaan, että olisin tutkinut parannusta rationaalisesta ”keho tarvitsee hoitoa” -perspektiivistä (ja mahdollisesti ollut ilman viimeisten viiden tai kuuden vuoden kipua), ajoittain yritin kovasti korjata lapsuuden mallinnusta ja epäsuotuisia uskomusjärjestelmiä, jotka ilmeisesti ilmentyivät lopulta kipuna takapuolessa.

Minulle kerrottiin, että minun tarvitsi oppia vastaanottamaan tukea, hoivaamaan sisäistä lasta, tekemään varjotyötä ja niin edelleen, loputtomasti, ennen kuin fyysisten ongelmien korjautuminen voisi tapahtua. (Ainakin tämä on muistikuvani niistä viestistä, joita olen saanut viimeisten seitsemän vuoden aikana tutkiessani henkistä ja tunnepuolta. Se on toinen asia, muistinko tai tulkitsinko väärin nuo viestit.)

Arvelen virheeni, erottelukykyni epäonnistumisen, olleen siinä, että oletin, että kaiken tämän työn tekeminen, edes epätäydellisesti, johtaisi – ta-daa! – kivuttomuuteen.

Minulta meni varmaan ohi se alaviite, jossa sanottiin: ”Itse asiassa, sisäisen lapsesi parhaana kaverina oleminen ei laita luulta takaisin lonkkamaljaasi tai poista lukuisia kroonisia ja hankalia kipukohtia, joita ympäröivä tulehdus on aiheuttanut.”

Minulta meni ohi myös se alaviite, jossa sanottiin: ”Jokaisen ihmisen jokaista fyysistä ongelmaa ei voi hoitaa henkisellä tai energeettisellä työllä. Tänä aikana maaplaneetalla se ei ole mahdollista.”

Siis tässä sitä ollaan nyt pohdiskelemassa sitä lonkkaleikkausta, jota minun olisi pitänyt katsoa vuosia sitten. Tämän sitä saa, kun liukuu naivisti eteenpäin uskolla, käyttämättä erottelukykyä sen karkaisemiseen.  

*****

Myönnän nyt, että on vaikea olla olematta katkera. Mitä oikein ajattelin? Mihin maalaisjärkeni hävisi siinä, että kuvittelin voivani parantua vakavasta fyysisestä vaivasta täysin, pelkästään uskomalla hartaasti, että voisin (Hengen avulla tietysti)? Tai toistamalla affirmaatioita tai käyttämällä muita ”taattuja” henki- tai energiaparannusmenetelmiä? Totta, minua kannustettiin tuohon uskoon energeettisten ja kanavoitujen konsultointien aikana. Mutta on minun vastuullani, että jatkoin, ja jatkoin, uskomista pitkään sen jälkeenkin, kun oli hyvin selvää, ettei mikään saisi hievahtamaan tuota kipua tai korjaisi lonkkaniveltä, ja tilanne vain paheni ajan kuluessa, ei parantunut.

Mutta affirmaatiot ja usko paransivat Louise Hayn! Ne paransivat … (täytä puuttuva kohta).

Kolminkertainen hurraahuuto niille, jotka paransivat itsensä ikävistä sairauksista energeettisillä tai henkisillä menetelmillä. Olen näyttänyt unohtaneen sen itsestäänselvyyden, että meillä kaikilla on yksilöllinen polku. On varmaan ollut niiden yksilöiden karmassa, jotka ovat parantaneet itsensä energeettisillä tai henkisillä sovelluksilla, parantua täysin ilman konventionaalista lääketiedettä. En koskaan pysähtynyt kysymään itseltäni, mitä jos täydellinen parantuminen energeettisten tai henkisten menetelmien kautta ei ole sinun karmasi?

*****

Minun täytyy ihmetellä, onko sieluni epäileväinen olento. Ilmeisesti se ei luottanut, että hidastan ja teen sitä työtä, mitä se halusi minun tekevän, joten se pakotti minut hidastaan kivun avulla. Luulisi, että kun on monta vuotta hidastanut ja tehnyt merkittävää henkistä työtä, enimmäkseen kirjoittamalla, sielu suostuisi vapauttamaan minut kivun vallasta.

No, hetkinen … kenties juuri se tapahtuu nyt. Vaikka kuinka moni lääketieteen ammattilainen on vuodesta 2015 lähtien maininnut sen todennäköisyyden, että tarvitsen lonkan tekonivelen, olen sanonut aina: ”Ei, ei. En tarvitse sitä.”

Mielessäni ajattelin: ”Reiki tai trans-scalar-parannus tai jokin vielä tuntematon menetelmä korjaa minut. Siihen ei vaadita veitsiä ja anesteettista ja kuvottavaa kehon pilaamista, että tunnen oloni paremmaksi.” Kun törmäsin ajatukseen ”medipedeistä”, se oli varateoriani. ”No, vaikka energiaparannus ei toimisi, medipedit ovat täällä (pian)!”

Onko mahdollista, että on yksinkertaisempi selitys kieltäytymiselleni harkitsemasta leikkausta, kuten pelko? Varmasti. Tai kenties pelko otti ”olen varma, että jokin muu parantaa minut” -muodon. Lopputulos on sama.

Siis tässä ollaan, ja harkitsen vakavasti kivun korjaamista leikkauksella. Ajatteleeko sieluni, että olen valmistunut jostain? Olenko lopultakin ruksannut kohdan tai kaksi tuolta karman salamyhkäiseltä tarkistuslistalta? Jep, olet kärsinyt riittävästi. Teit työsi – et täydellisesti, mutta tarpeeksi hyvin ja sydämen sitoutuessa oikein. Olet selvillä vesillä, voit siirtyä eteenpäin.

Mietin, peilaanko jollain pienellä tavalla maailman kärsimyksiä? Olemme valmistuneet, olemme ruksanneet tarpeeksi kohtia karmamme tarkistuslistalta ja tehneet globaalin työmme – ehkä ei täydellisesti, mutta sydän sitoutuneena. Maailmojen ylisielu siunaa lopultakin meidät siirtymään eteenpäin.

Todellakin toivon niin. Sieluni syvyyksissä ja sydämeni loistavassa vilpittömyydessä toivon, että maailma vapautuu monista kivuistamme ja traumoistamme. Olemme jouseen lovettu nuoli. Ja olemme valmiita laukaistavaksi käsittämättömään taikaulottuvuuteen, joka odottaa meitä.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >