HomeViestejäCatherine Viel26.10.2023 - Hokkuspokkus-parannus

26.10.2023 - Hokkuspokkus-parannus

HOKKUSPOKKUS-PARANNUS

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
26.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

… kenties uneksin sen
Tai keksin sen, tai olen yhtäkkiä kadottanut
sen junan raiteet haihtuvien päivien
Hokkuspokkukseen …

– Charles Bernstein, In a Restless World Like This Is

Voi, me ihmiset olemme sitten huvittavia. Toisaalta olemme hyvin iloisia, että allopaattinen lääketiede voi korjata fyysisesti vaurioituneen kehon. En keksi ketään (paitsi tiettyjen uskonlahkojen jäsenet), joka kieltäytyisi ensiavusta, jos katkeaa luita tai on ylenpalttisesti verenvuotoa.

Mutta toisaalta meillä, jotka ovat asteikon huuhaa-päässä, on usein vastalauseita konventionaalisen lääketieteen hoitoon turvautumiselle (kuten ”jos mikään muu ei toimi”). Vuonna 2017 minulla oli trans-scalar-energiaparannuksesta kokemus, että se toimi. Se poisti mystisesti ”jonkin”, mikä oli aiheuttanut kovaa kipua lonkassani, ja välittömästi hoidon jälkeen seisoin suorassa ensimmäistä kertaa kahteen vuoteen. Mutta sen jälkeen en ole saanut melkein mitään vastinetta rahoille vaihtoehtoisista tai energeettisistä parannusmenetelmistä.

Siis minusta on tulossa hybridi, joka koputtaa länsimaisen lääketieteen hoito-ovelle, pitäen edelleen vaihtoehtoisen/energeettisen parannuksen lähellä rintaani, kuin korkean panoksen kättä maagisessa pokerissa.

Siirrynkö informaation keräämisestä (röntgenkuvaus jossa juuri olin, tuleva tapaaminen ortopedin kanssa) toimintaan? Olenko niin järkyttynyt siitä, mitä röntgenkuvat osoittavat, että myönnyn haluttomasti kirurgin ”ei myöhemmin, vaan nyt” -suositukseen?

En ilman, että käytän ensin huuhaa-työkalujani, heiluria ja tarotkortteja, ja keskustelen samanmielisten ystävien kanssa veitsen alle menemisen hyvistä puolista … tai odotan (ja odotan, ja odotan) ”medipetejä”?

Kuten useimmissa asioissa, arvelen, että tiedän tarkkaan, mitä teen, sitten kun tiedän – enkä hetkeäkään aiemmin.

*****

Tuntuu siltä, että aina kun pelko työntää meidät pois jostain kurssista, se on juuri se kurssi, jota meidän pitäisi kulkea päästäksemme sen asian ohi, jota pelkäämme.

Se kuulostaa kuin Tolkien arvoitukselta. Se tuo mieleen lohikäärmeet ja kääpiöt, kohdatut pelot, tehdyt matkat ja käydyt taistelut, noista peloista huolimatta.

Mitä meille jää tuon matkan lopussa? Lohikäärmeen rikkauskätkö? Haavoittuminen ja uupumus mikä vaatii haltioiden parannusta (jotka voisivat opettaa ”medipedeille” pari asiaa)?

Luultavasti pelkään aina tuntematonta. Kavahdan aina ajatusta ihmiskehon avaamisesta terävillä instrumenteilla ja tökkimistä ympäriinsä pyhässä lihaluomuksessa. Arvaukseni on, että vain kirurgit tai pahat henget tottuvat sellaiseen julmaan leikkelyyn ja manipulointiin. Kuten, olen varma, että Bones McCoy sanoi Star Trekissä: ”He olivat barbaareja silloin, leikkelivät ja säteilyttivät itseään parannuksen nimissä.”

En ole kirurgi enkä paha henki, joten en ole tottunut. En tiedä, mitä haluan tehdä ”lonkkaongelmalle”, mutta tiedän sen, etten sulje pois ajatusta pyhän lihan leikkaamisesta sen korjaamiseksi, mikä täytyy korjata.

Kuulen erään kanavan kaiun sanovan: ”Ei ole mitään korjattavaa. Kaikki on juuri niin, kuin pitäisi olla, vaikka se ei ole sinun mieltymyksesi.” Vastaan hiljaa, mutta tiukasti: ”Niin voi olla, mutta voin kuitenkin valita korjata sen, mikä ei ole minun mieltymykseni. Siinä kohtaa se olisi juuri niin, kuin sen pitäisi olla, koska se on nyt, mitä on.”

En ihan näytä kieltä ja pyöritä sormia korvissa, mutta aika lähellä. Olen varma, että Henki tietää, ettei epäkunnioitus ole tarkoitus, ja tunnen hiljaisen naurun kaikuvan ja eetterikäden taputtavan lempeästi olkapäätäni, mikä saa aikaan salaisen hymy, joka ei halua lähteä huuliltani.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >