HomeViestejäCatherine Viel14.10.2023 - Uskalla irrottautua

14.10.2023 - Uskalla irrottautua

USKALLA IRROTTAUTUA

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
14.10.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

Oletko hullu? Ole kiltti
Älä kirjoita näistä asioista.

– Adonis, Desert

On pilvetön aamu, mutta näyttää hämärtyvän. Onneksi olin juuri saanut sähköposti-ilmoituksen Suzi’s Buy Me a Coffee -sivustolta tämän päivän pimennyksen katsomisesta.

Ai niin, totta. Jokin merkittävä tulirengaspimennys tapahtuu tänään.

Ja Epoch Times lähettää minulle ystävällisesti uutishälytyksen asioista, jotka minun heidän mielestään pitäisi tietää, joten minun ei sallita unohtaa eskaloituvaa tilannetta Israelissa.

Kuitenkin vilkaisen vain otsikot, enkä sukella sisään. Vaikea uskoa sitä, mutta kerran ajattelin, että minusta tulisi hyvä journalisti.

*****

Ruumiillistan uteliaan journalistin vastakohdan. Hyvä journalisti kuluttaisi lukemattoman tuntimäärän yhdistellen lähteitä kimaltaviksi totuudensäikeiksi, ja sitten kutoisi tarinan innokkaille lukijoille. Collegen yhden journalismikurssin jälkeen 70-luvun lopulla tuo puolivillainen halu lässähti kokoon. Sen sijaan kävin lukemattomia kirjoituskursseja ja luin ahnaasti kaiken, mitä löysin fiktion kirjoittamisesta ja julkaisemisesta.

Vuosikymmeniä myöhemmin romaanejani ei ole julkaistu, mutta olen löytänyt kotikirjoittamisen nettijulkaisuun. Artikkelini ovat usein ottaneet elementtejä ajankohtaisista asioista ja kietoneet ne omaan elämääni, mutta niin on vähemmän nykyään.

En ole apaattinen, mutta olen uupunut turtumukseen asti ja odotan Isoja Tapahtumia, joita totuudenpuhujayhteisö on kauan ennustanut. Laitan positiivisen sävyn tähän irrottautumiseen, ja kutsun sitä askeleeksi 5D-vapautta kohti.

*****

Tunnustan, että nykyään hakeudun mieluummin niitä asioita kohti, jotka saavat minut hymyilemään, kuin kuumien aiheiden pariin, jotka toimivat alkuna loukkaantuneisiin artikkeleihin (ihmiset jotka käyttävät tarpeettomasti maskeja, rokotuspakon uhka …)

Katseeni ohittaa tarot-korttini, jotka on sidottu hopeakuminauhalla, ja hymyilen spontaanisti. Oivallan, että voin aloittaa ”esi-isätyön”, josta olen hiljattain kuullut, tämän työkalun avulla, joka minulla jo on. Ei ole tarvetta pystyttää koristeellista alttaria ja ostaa ”esi-isäkortteja”. Sukellan vain suoraan sisään.

Hetkessä merkittävä pimennys ja pelottava mahdollisuus sodan eskaloitumisesta häviävät sisäiseltä näytöltäni. Saan tehdä jotain luovaa korttieni kanssa! Ei ole kirjaimellisesti mitään, mitä voin tehdä sille, mitä pimennyksestä saattaa poikia, eikä mitään tapaa pysäyttää sota maailman toisella puolella. Mutta voin tyydyttää nälkäni luovaan toimintaan – tuolla pettävän yksinkertaisella kanavointimuodolla, jota kuka tahansa, missä tahansa, voi tehdä.

*****

Muutama pilvi lipuu auringon eteen. Jos olisin päättänyt tarkkailla tätä pimennystä, pitäisin sitä luultavasti järkyttävänä. Tosiasiassa huomaan tuon pöyheän valkoisuuden mielenkiintoiset muodot, ja mietin, osaisinko vangita sen paperille.

Fraasi ”viulun soittamisesta, kun Rooma palaa” vilahtaa mieleni poikki, ja sivuutan sen, kuten myös niuhottavan syyllisyyden uskalluksesta olla irti/vapaa.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >