HomeViestejäCatherine Viel14.9.2023 - Johdonmukaisesti epäjohdonmukainen

14.9.2023 - Johdonmukaisesti epäjohdonmukainen

JOHDONMUKAISESTI EPÄJOHDONMUKAINEN

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
14.9.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

"Taisteluja jotka ovat merkityksellisiä, ei käydä kultamitaleista. Kamppailut sisälläsi ... siellä se on."
– Jesse Owen

En halua olla epäjohdonmukainen, mutta ahdistukseni ihmisistä, jotka käyttävät maskia, ei ole todellakaan ohi. Mielen huutomerkki ja silmien pyörittely olivat reaktioitani eilen, kun olin parkkipaikalla ja näin naisen käyttävän KAHTA tiukasti istuvaa N95-maskia, kuminauhojen mennessä ristiin pään takana.

Huomaan lisääntyvässä määrin kaipaavani johdonmukaisuutta. Ei niinkään maailmassa – se on hedelmätöntä – vaan itsessäni, mielialoissani, tekemisissäni elämän kanssa. Eilisen tunnevuoristoradan jälkeen ajattelen tänään: käsitän, että ihmiset ovat tunneolentoja, ja valitsimme sieluina oletettavasti inkarnoitua näiksi ailahteleviksi olennoiksi, osittain kokeaksemme kaikkia noita tunteita.

Mutta eikö riittävästi jo riitä? En ole varma, onko vaihtoehtoa jättäytyä niiden ulkopuolelle, paitsi nuo ilmeiset vaihtoehdot – kuolema tai mielenvikaisuus. Kumpikaan niistä ei houkuttele tällä hetkellä.

*****

Eilinen osoitti, miten epäjohdonmukainen olen. Kahden tunnin sisällä muutuin raivostuneesta ja turhautuneesta aidosti olostani nauttivaksi, ja sitten ärtymykseen ja huoleen.

Jälkikäteen tarkasteltuna tämä ohjelman nauttimisosa oli itseohjautuva ja itseliikkuva. Menin Starbucksille lunastamaan lahjakortin, ja otin kurpitsamaustelaten ja kurpitsa-tuorejuusto-muffinin, mitä seurasi syksynväristen vaatteiden tyytyväistä etsimistä.

Minulla oli ennen tapana nauttia säännöllisesti sellaisista arkisista nautinnoista, mutta muutaman viime vuoden aikana ulos menemisestä ja pienestä hauskanpidosta on tullut, perhevelvollisuuksien vuoksi, logistisesti niin monimutkaista, että sen tekemisestä on liikaa vaivaa.

Aamun epämiellyttävät osat johtuivat muiden ihmisten käyttäytymisestä. Reaktioni tuohon epämiellyttävyyteen lähetti tunnehissini nautinnon kattohuoneistosta syöksyen närkästyksen kellariin.

Voi ei, ei tämä kerros taas.

*****

Muuta kuin ylenpalttinen rukoileminen, että tulee yhtä seesteiseksi kuin madonna ilman huolta huomisesta, en ole keksinyt toimivaa lähestymistapaa. Kaikilla on vastuita. Kenties ainoa kontrollimme on siihen, miten reagoimme niihin, erityisesti jos tunnemme, ettemme pyytäneet tuota "työtä" (edes karmatasolla).

Vähän eri perspektiivistä katsottuna, kenties suostuin tiettyyn vastuuseen. Mutta pyysinkö todella sen jatkuvaan aivan näin kauan ja aivan tällä tavalla? Sanotaan, että paholainen on yksityiskohdissa, ja ilmeisesti en tutkinut yksityiskohtia, kun tarkastelin tätä osaa sielusopimuksestani.

Ennen kuin aloitan hänen majesteettinsa "minä surkean raukan", on aika hiljentyä hetkeksi ja tarkistaa tilanne rakkaalta sydämeltäni. Tai tarkistaa rakkailta tarot-korteiltani. Seitsemänkymmentäkahdeksan korttia, jokaisella ainutkertainen ääni ja ainutkertainen tarina kerrottavana. Saattaisi olla mielenkiintoinen kokeilu tarkistaa ensin rakkaalta sydämeltäni, ja sitten katsoa, mitä universumin sydänääni haluaa kuiskata pyhän tarot-työkalun kautta.

Kävelen koristellun setripuurasian luo, jossa nuo värikkäät ja puheliaat kortit kyyhöttävät, sekoitan ne perusteellisesti ja keskitän huomion kysymyksiini.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >