HomeViestejäCatherine Viel27.5.2023 - Kalifornian kello

27.5.2023 - Kalifornian kello

KALIFORNIAN KELLO

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
27.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

En tiedä, miten se on hiipinyt minuun, mutta pääasiallinen mielialani on usein ikävystyneisyys, tuo pelätty halvaannuttava tylsyys, joka on hyvin yleistä aristokraattien keskuudessa niissä historiallisissa romaaneissa, joita luen.

Mitä ongelmiin tulee, tylsyys on vain "pintaviihdettä". Jos sukeltaisin syvemmälle, kenties havaitsisin, että tylsyys on tavallaan pseudotunne. Se indikoi alla olevaa ydintunnetta ... (täytä tyhjä kohta). Koska epämiellyttävän tunnepyramidin kanta on omassa maailmassani tavallisesti pelko, tylsyys voisi viitata pelkoon.

Puhuessani tästä eilen erään ystävän kanssa, hän kertoi läpitunkevasta tylsyydentunteestaan ja arveli sen olevan osa evoluutiotamme.

Minulle se merkitsee epävakauden tilaa, siirtymistä vaiheesta toiseen jossain arvaamattoman pitkäkestoisessa ja tuntemattomassa prosessissa. Se on jokseenkin oma näkemykseni ylösnousemuksesta – pitkäkestoinen ja mystinen matka, jossa matkustajat reitin varrella ovat tietämättömiä tienviitoista, joista henkiset valvojat, luultavasti myös korkeampi itsemme/sielumme, ovat ilmoittaneet.

Jos näin on, mietin, mitä korkeampi itseni olisi kertonut "tylsyydestä".

"Et ole tyytyväinen aiemmin sopivilta tuntuneisiin ajanvietteisiin, mikä ilmentyy tylsyytenä."

Hyvä tietää, mutta ei kovin hyödyllistä. Jos tämä ikävystyminen on pelkopohjaista, mitä pelkään?

"Pelkäät, että tämä hämärän rajamaa siinä välillä, että "vanhat järjestelmät kontrolloivat edelleen elämäämme" ja "uusi Maa on täällä", on todellisuutta ennustettavissa olevaan tulevaisuuteen. Et ole varsinaisesti menettänyt uskoa, että uusi Maa ja 5D on oikeasti olemassa, odottaen ihmiskunnan pääsevän ajan tasalle, mutta iso osa sinua ei usko, että kultainen tulevaisuus on olemassa. Se on tuo pelokas ääni, joka kertoo sinun olevan tylsistynyt."

En vieläkään tiedä, mitä tällä pitäisi tehdä, ja ole kiltti, äläkä kehota minua vain menemään virran mukana ja hyväksymään se, mitä on.

"Irrottaudu vähän lisää. Tuskin kiinnität yhtään huomiota minkäänlaisiin uutisiin (mikä on edesauttanut tylsyyttä), joten olet siirtymässä oikeaan suuntaan. Tarkastele "tylsyyttä" tilaisuutena. Pidät tarot-kortteja kiehtovina, eikö vain? Se on henkistä/mentaalista ajanvietettä, josta sinä, ihmisitseni, ja minä, korkeampi itsesi, voimme olla samaa mieltä. Lisäksi itsesi jokainen tekijä rakastaa ehdottomasti olla luonnossa – vinkki, vinkki."

Kuulostaa siltä, että jujuna on sekoittaa ajanvietettä etsivän 3D-itseni halut, sieluitseni viisaisiin kiinnostuksiin, mieluummin ulkona.

"Tuo tiivistää sen kivasti."

*****

3D-itseni odotti viime viikolla viisi minuuttia tiesulussa maaseudulla, tuijottaen haltioituneena kukkulaa, jonka olivat peittäneet kullankeltainen ruoho ja harmahtavan vihreät pensastammet, Kalifornian kellon soidessa psyykeni korvissa. En voinut lakata ajattelemasta, miten paljon kaipaan matkustaa, alkaen kotiseudustani – ei osavaltioiden välisten valtateiden ohituskaistaa pitkin, vaan vanhoja, kapeita pikkuteitä. Kulkien vauhdilla, joka ei jätä mitään osaani taakse, vaan sallii minun liikkua sulavasti kokemisen, tuntemisen, ajattelemisen ja kirjoittamisen välillä tuona tiettynä ajan hetkenä, mieluummin sopusointuisesti kuin ristiriitaisesti, mieluummin integroituna kuin pirstoutuneena.

Se on kiehtova mahdollisuus, ja kuvittelen, että se voisi riittää hoivaamaan minut tämän tylsyys-pelon huonovointisuuden läpi, ennen kuin pääsemme maailmaa muuttaviin tapahtumiin, toivottavasti hyvin pian.

Rakeinen kuva värikkäästä mustalaispovarista hevosten vetämässä karavaanissa kummittelee muistin reunalla, huomauttaen minulle: "Olet ollut tällainen aiemmin."

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >