HomeViestejäCatherine Viel20.5.2023 - Todiste armosta

20.5.2023 - Todiste armosta

TODISTE ARMOSTA

Kirjoittanut Catherine Viel (goldenageofgaia.com)
20.5.2023
Energiaa välittäen suomentanut Pirjo Laine

En ole ollut ihastuksissani akupunktiohoidosta, jonka aloitin tammikuussa, kun en ole huomannut mitään parantumista kiputasossa tai liikkuvuudessa. Perinteiseen kiinalaiseen lääketieteeseen, kuten moniin menetelmiin, sisältyy se, että meidän täytyy ensin tarttua kivun tunnepuolen ja/tai eteerisiin syihin – jonkin ongelman käsitteleminen yksinomaan fyysisellä tasolla, voi hoitaa tietyn oireen, mutta on epätodennäköistä, että se parantaa juurisyyn.

Tiesin, että minun tarvitsi sitoutua useampaan sessioon voidakseni kokea tilanteen parantumisen. Silti useiden kuukausien kuluttua aloin tuntea pettymystä. Tutkin, miten monta sessiosta minulla oli ollut, tsekkasin universumin opastuksen intuitioni avulla ja päädyin siihen, että seuraava sessioni olisi viimeinen.

Matkalla vastaanotolle fokusoiduin siihen aikomukseen, että tällä sessiolla olisi todella merkitystä. Halusin runsaasti "neula-aikaa", ja halusin niitä kipualueille, eikä vain "puhdistamaan maksaenergiaa". Toistin pyyntöäni 20 minuutin ajomatkan aikana, mikä tuli ulos enemmänkin anteeksipyytelemättömänä käskynä universumille.

Vastasin vastaanotolla akupunkturistin kysymyksiin, mutta vetäydyin muuten – en ollut varsinaisesti epäluuloinen, mutta vähän etäinen. Olen tavannut tämän akupunkturistin ajoittain jo vuosikymmeniä, ja hän on hyvin empaattinen ja lähestyttävä. Olisin voinut helposti sanoa: "Haluan sinun keskittyvän kivun hoitamiseen tänään", mutten sanonut mitään.

Kolmekymmentäkuusi neulaa myöhemmin ... Hän laittoi 12 neulaa kivuliaalle jalka- ja lonkka-alueelle, ja monia muita muualla. Session loppuun mennessä, joka jatkui 10 minuuttia tavallista pidempään, jokin oli ehdottomasti muuttunut. Kenties siksi, että hyväksyin parannuksen vilpittömämmin. Mutta oikeasti uskon, että tässä hoidossa oli syvyyttä ja voimaa, koska olin käskenyt sitä selkeästi.

*****

Vaikka on edelleen kipua, aistin "ei takaisinpaluuta" -tyylisen muutoksen. Se on samanlainen peruuttamaton muutos, jonka tunsin saatuani "trans-skalaarista parannusta" 2017. Tukkeutunut energia joka oli ilmentynyt toistuvana pistävänä kipuna, hävisi kokonaan tuon session jälkeen.

Kenties meille vain annetaan sellainen fyysinen näyttö elämässä, todiste joka juurtuu meihin, riippumatta siitä, uskommeko tietoisesti sellaisiin ihmeisiin tai emme.

Viime viikolla pyysin Hengeltä parempaa kokemusta akupunkturistin vastaanotolla, kokemusta joka on linjassa kivun täydellisen häviämisen kanssa. Minun sanomatta sanaakaan siihen suuntaan, akupunkturisti muutti täysin menettelytapaansa ja fokusoitui kipualueen hoitamiseen.

Mitä parempaa todistetta voisin pyytää armosta? Tein selkeän pyynnön, ja sain raikuvan myöntävän vastauksen. Sain täsmälleen, mitä pyysin, ja enemmän. Varasin myös uuden ajan parin kuukauden päähän, antaen itselleni runsaasti aikaa tutkia, mitä uudesta fyysisestä todellisuudestani on tulossa.

Mitä pyydän seuraavaksi? Mitä se onkin, sen on parasta olla jotain, mitä todella haluan, jotain korkeimmaksi ja parhaimmaksi hyväkseni. Koska on täysin mahdollista, että se voi ilmestyä Hengen ilmentämisvauhdilla.

-----------

Viestiä saa vapaasti välittää eteenpäin - kokonaisuutena ja alkuperä mainittuna, mikä on monien viestintuojien edellytys vapaalle jakelulle.

Kanavoinneista ja muista kirjoituksista voit saada uutta näkökulmaa, lohtua ja vahvistusta elämäsi tilanteissa. SINÄ olet kuitenkin oman elämäsi ja oman totuutesi paras asiantuntija. Vie kaikki informaatio omien "suodatintesi" läpi ja luota AINA ensisijaisesti omaan sydämeesi ja sisäiseen ohjaukseesi, kun teet valintoja - suuria tai pieniä. Näin pidät oman voimasi ja löydät oman totuutesi.

< PrevNext >